i5700 :
![]()
سلام به همگی .
بالائی منمپستها زیاد شده بود همه فکر میکردن ما هم آره
![]()
بگذریم .
دوستان راستش یه مشورت میخواستم ازتون .
من میخواستم نمایندگی سامسونگ رو بگیرم ولی الان سر 2 راهی موندم . اول اینکه به نظر شما نمایندگی سام سرویس رو گرفتن توی شرایط الان بهتره یا پارس مایکروتل ؟ خودم سام سرویس رو بهتر میدونم حداقلش سودش بیشترهولی در کل اگه بتونم هر 2 رو باهم بگیرم که چه بهتر ولی اگر نشد به نظرتون کدوم با صرفه تره ؟
مخلصیم .
کسی نبود پیشنهاد بده ؟![]()
سلام امیر جان .. خوب تمرکز پارس مایکروتل رو گوشی هستش .. و صد البته محصولات دیگه سامسونگ که تحت گارانتی سام سرویس هستش هم تو ایران طرفدار بیشتری داره و هم متنوع تره ... کلا سام سرویس بهتره اما پارس مایکروتل در طولانی مدت فکر کنم جواب بهتری بده (نظر شخصی)
به نظر من پارس مایکروتلو بگیر که هر گوشیی که سامی میزنه سریع بیاری ایران
مثلاً امنیا 2![]()
اولا کجا میخوای نمایندگی بزنی......؟؟؟
دوما اینکه مشخصه اگه نمایندگیه سام سرویسو بگیری سودش بهتره......
ولی خب دیگه واسه ما بهتره بری مایکروتل رو بگیری...
اتفاقا منم یه بار رفتم واسه استخدام تووی مایکروتل طرف وقتی فهمید میشه همه گوشی هاشو بدون باکس فلش کنم کف بر شده بود.....!!! یه شماره بهم داد گفت با این تماس بگیر........واسه مصاحبه ....من یکی دوبار زنگیدم.....ولی همش رفت رو منشی مام بیخیال شدیم.....!!!
وگرنه الان اول گوشیا رو توی ایران ریلیز میگردم....: دی
سلام به همگی .
ممنون از همگی .
نمایندگی هم باید یدونه رو که بازار بهتری داره انتخاب کنم . کرج » 45 متری گلشهر .... شیراز » ستاره فارس و خلیج فارس .... تهران » خ شریعتی یا جمهوری .
کلا نظر خودم روی کرج هستش تا ببینیم چی میشه .
در مورد نمایندگی میخوام اگه بشه طبقه بالا رو بکنیم مایکروتل و پایین رو سام سرویس . اگر شد البته .
در مورد واردات هم میتونم بدون هیچ مشکلی از آلمان وارد کنم یعنی نه زیر نظر سام سرویس باشه نه مایکروتل . ولی ریسکش زیاده . گفتم یه مدتی زیر نظر اینها کار کنیم تا ببینیم چی میشه . نظرتون چیه ؟
راستی شاید پاناسونیک زدیم![]()
مخلصیم .
راست میگه برو پارسو بگیر خودم رفیق جینگت میشم هر روز میایم تهران با گوشیهات ور میرم![]()
کرج چیه بابا![]()
تهرانم که بدرد نمیخوره
بیا شیراز تو بزرگترین مجتمع تجاری خاورمیانه یعنی خلیج فارس![]()
منم که تو این کار استادم![]()
![]()
با هم راش میندازیم
پاناسونیک![]()
این دگمه تشکر ما خاموشهنیست کاربر جدیدیم
![]()
مرسی از همگی . خبرشو حتما بهتون میدم .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)