خب حالا باطری 9سل هم گیر میاد جداگانه بخریم؟؟؟
خب حالا باطری 9سل هم گیر میاد جداگانه بخریم؟؟؟
ممنون...در مورد سيستم عاملش كه لينوكس هستش يه توضيح بديد...ويدوز باشه بهتره يا داس...اصلا سيستم عامل روش چه مزيتي داره..خوب خودمون نصب ميكنيم..؟
حالا اختلاف قدرتشون چند درصده من امروز از چند جا ميپرسم دوباره....
حذف شود.........
Last edited by roteal2007; 03-11-2010 at 16:40.
بله برادر اما بايد سفارش بدى چون لپ تاپ ايسر اونايي که تو ايران هست 9 سلولى نيست.
ويرايش: حدس مدير عزيز درست بود الان که ميبىنم cpu 460m هست
خب بازم خوبه که قيمت هم آپديت کرد و جلوى سودجويي فروشگاه ها گرفته شد و شبهات برطرف شد.
فردا دارم ميرم بخرم.چى رو تست بايد کنم با سىستم ?linpus linux
خب ايسر اومده واسه اينکه قيمت رو کاهش بده روش لينوکس نصب کرده.خب شما با کدوم راحتى ويندوز يا داس ؟! صرفا چون ويندوز اورجينال هست.
بله از نظر من ويندوز + کرک معتبر و جديد = لذت بردن از لپ تاپ.
براى پارتيشن بندي هم از نرم افزار بوتيبل hernes boot cd استفاده کنيد و نرم افزار acronic و از خود ويندوز براى پارتيشن بندى استفاده نکنيد.
سلام دوستان بالاخره هارد 7541 خودم را بد سکتور یابی کردم و متاسفانه تعداد هفت بد سکتور را پیدا کردم که تمامی این بد سکتور ها توسط نرم افذار ترمیم شدند ومجددا که بد سکتور یابی می کنیم دیگر هیچ گونه بد سکتوری پیدا نمی شود من چند تا اسکرین شات گرفتم دوستان پس از مشاهده لطفا نطرات خود را بدهید متشکرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوست عزیز حالا که بد سکتورها علامت گذاری شدند ممکنه اطلاعات روی این سکتورها دیگه قابل خواندن نباشه . اگه اطلاعات ضروری سیستم باشه خوب اونموقع چیکار بایدکرد.
سلام
سازگار قیمت هاروزده توسایتش
acer 4741 core i5:900000
acer 4741 core i3:829000
فکرمیکنم خریدن 900000با توجه به تفاوت قیمت عقلانی تر باشه؟
درسته؟
بله دوست گرامی حق با شماست ولی من چندین بار ریستارت و خاموش روشن کردم هر دو ویندوزم بدون هیچ مشکلی کار می کنند وتغییری در حذف و یا گم شدن و خرابی فایل ها مشاهده نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)