تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 145 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1449

نام تاپيک: ◄ ™ Acer اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کم شدن قیمت تمام شده برای مشتری.
    خب حالا باطری 9سل هم گیر میاد جداگانه بخریم؟؟؟

داره خودمونی میشه dimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در اولین فرصت حتما .

والا منم چند جا که سوال کردم پردازنده ای که سازگار ارقام تو وب سایتش بهش اشاره کرده موجود نبود. منظورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l هستش.

کانفیگی دیگر 5742G که با قیمت 870 الی 890 هزار تومان الان در بازار تهران یافت میشه با پردازنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l عرضه شده.

من به شخصه احتمال ( سوء تفاهم نشه یه وقت ! ) می دم که به خاطر اینکه فرکانس Default این دو مدل پردازنده با هم برابر هست از طرف شرکت سازگار در اعلام مشخصات فنی اشتباه سهوی صورت گرفته باشه.

مقایسه مشخصات فنی این 3 پردازنده رو هم می تونید تو وب سایت رسمی اینتل مشاهده کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم سوالی بود بنده در خدمتم.
    ممنون...در مورد سيستم عاملش كه لينوكس هستش يه توضيح بديد...ويدوز باشه بهتره يا داس...اصلا سيستم عامل روش چه مزيتي داره..خوب خودمون نصب ميكنيم..؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

در اولین فرصت حتما .

والا منم چند جا که سوال کردم پردازنده ای که سازگار ارقام تو وب سایتش بهش اشاره کرده موجود نبود. منظورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l هستش.

کانفیگی دیگر 5742G که با قیمت 870 الی 890 هزار تومان الان در بازار تهران یافت میشه با پردازنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l عرضه شده.

من به شخصه احتمال ( سوء تفاهم نشه یه وقت ! ) می دم که به خاطر اینکه فرکانس Default این دو مدل پردازنده با هم برابر هست از طرف شرکت سازگار در اعلام مشخصات فنی اشتباه سهوی صورت گرفته باشه.

مقایسه مشخصات فنی این 3 پردازنده رو هم می تونید تو وب سایت رسمی اینتل مشاهده کنید :
    کد:

حالا اختلاف قدرتشون چند درصده من امروز از چند جا ميپرسم دوباره....

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

در اولین فرصت حتما .

کد:

حذف شود.........
    Last edited by roteal2007; 03-11-2010 at 16:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خب حالا باطری 9سل هم گیر میاد جداگانه بخریم؟؟؟
    بله برادر اما بايد سفارش بدى چون لپ تاپ ايسر اونايي که تو ايران هست 9 سلولى نيست.
    ويرايش: حدس مدير عزيز درست بود الان که ميبىنم cpu 460m هست
    خب بازم خوبه که قيمت هم آپديت کرد و جلوى سودجويي فروشگاه ها گرفته شد و شبهات برطرف شد.
    فردا دارم ميرم بخرم.چى رو تست بايد کنم با سىستم ?linpus linux

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنون...در مورد سيستم عاملش كه لينوكس هستش يه توضيح بديد...ويدوز باشه بهتره يا داس...اصلا سيستم عامل روش چه مزيتي داره..خوب خودمون نصب ميكنيم..؟
    خب ايسر اومده واسه اينکه قيمت رو کاهش بده روش لينوکس نصب کرده.خب شما با کدوم راحتى ويندوز يا داس ؟! صرفا چون ويندوز اورجينال هست.
    بله از نظر من ويندوز + کرک معتبر و جديد = لذت بردن از لپ تاپ.
    براى پارتيشن بندي هم از نرم افزار بوتيبل hernes boot cd استفاده کنيد و نرم افزار acronic و از خود ويندوز براى پارتيشن بندى استفاده نکنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره هارد 7541 خودم را بد سکتور یابی کردم و متاسفانه تعداد هفت بد سکتور را پیدا کردم که تمامی این بد سکتور ها توسط نرم افذار ترمیم شدند ومجددا که بد سکتور یابی می کنیم دیگر هیچ گونه بد سکتوری پیدا نمی شود من چند تا اسکرین شات گرفتم دوستان پس از مشاهده لطفا نطرات خود را بدهید متشکرم

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره هارد 7541 خودم را بد سکتور یابی کردم و متاسفانه تعداد هفت بد سکتور را پیدا کردم که تمامی این بد سکتور ها توسط نرم افذار ترمیم شدند ومجددا که بد سکتور یابی می کنیم دیگر هیچ گونه بد سکتوری پیدا نمی شود من چند تا اسکرین شات گرفتم دوستان پس از مشاهده لطفا نطرات خود را بدهید متشکرم

کد:

خوب دوست عزیز حالا که بد سکتورها علامت گذاری شدند ممکنه اطلاعات روی این سکتورها دیگه قابل خواندن نباشه . اگه اطلاعات ضروری سیستم باشه خوب اونموقع چیکار بایدکرد.

داره خودمونی میشه hedye222222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    سازگار قیمت هاروزده توسایتش
    acer 4741 core i5:900000
    acer 4741 core i3:829000
    فکرمیکنم خریدن 900000با توجه به تفاوت قیمت عقلانی تر باشه؟
    درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

خوب دوست عزیز حالا که بد سکتورها علامت گذاری شدند ممکنه اطلاعات روی این سکتورها دیگه قابل خواندن نباشه . اگه اطلاعات ضروری سیستم باشه خوب اونموقع چیکار بایدکرد.
    بله دوست گرامی حق با شماست ولی من چندین بار ریستارت و خاموش روشن کردم هر دو ویندوزم بدون هیچ مشکلی کار می کنند وتغییری در حذف و یا گم شدن و خرابی فایل ها مشاهده نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •