یه عکسه قشنگ:
![]()
یه عکسه قشنگ:
![]()
سلام دوست عزیز
بعد از اون مرحله باید توی نقشه دنبال ستاره بزرگی که خاکستریه و روش وقتی نگه میدارین agency
می نویسه یعنی ماموریت ,
دوست عزیز سیوهات رو اگه آپلود کنی واسه دانلود بذاری ممنون میشم چون من دقیقا اونجا بودم
که سیو از کار افتاد و نمی دونم چرا سیو به صورت اتوماتیک نمیشه و دستی هم نمیشه و تا اونجا که رفته بودم
وقتی از بازی دراومدم چند مرحله عقب برگشت و چون مسافت ها طولانیه حال و حوصله چند مرحله رفتن نیست.
ممنون
دوست عزیز لطف در مورد نصب بازی کمک کنید.هرکاری میکنم نصب نمیشه.من با steambackup بازی رئ نصب میکنم و پوشه کرک رو هم تو مسیر نصب بازی میریزم.ولی موقع اجرا بازی اخطار میده دو گزینه send و Dont'Send داره.
لطفا یکی راهنمایی بکنه.............
تا اینجا که فهمیدم راه حلی واسه اجرا روی ایکس پی وجود نداشت آره؟؟؟
آره
فقط 7 و vista
من توی ویندوز 7 وقتی بازی رو میخوام اجرا کنم بعد از 15 ثانیه پیغام زیر رو میده
باید بگم که پوشه دایرکتکسی که توی خود بازی بود رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت
خیلی کلا گیر داره ولی پاکش نکن روشن خاموش کن بهترین درایو گرافیکو بنصب درست میشه....
فکر کنم این بازی چون فقط از دایرکتس 10 استفاده میکنه به ویندوز 7 یا ویستا نیاز داره
همینطورم فقط کارتهای گرافیکی که از pixel shader 4 یا همون دایرکتس 10 پشتیبانی میکنن میتونن این بازی رو اجرا کنن
دوستان من از کارت 7900GT که از دایرکتس 10 پشتیبانی نمیکنه استفاده میکنم و این بازی رو نمیتونم اجرا کنم و ارور زیر رو میده:
شماها راهی رو سراغ ندارین که بشه اجراش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)