این BF2 Sky mode 1.7 مود بازی نیست خودش یه BF2 جدیده که باید جدا دانلود کنی.با حجم 6.5GB
من دانلود میکنم آخراشه اخه خوب بود به شما میگم.
این BF2 Sky mode 1.7 مود بازی نیست خودش یه BF2 جدیده که باید جدا دانلود کنی.با حجم 6.5GB
من دانلود میکنم آخراشه اخه خوب بود به شما میگم.
من دو تا سرور جدید پیدا کردم که از والت و بقیه سرور هایی که توی لیست سرور های بازی با پینگ صفر نمایش داده میشوند پینگشون کمتره گرچه توی لیست سرور ها پینگشون 300یا 250 نمایش داده میشه
M9CO Gameland
and
Galaxy
البته بعضی وقتها پینگشون هم خیلی بالا میره ولی در کل از والت بهترند مثلا من توی سرور گلکسی قبلا که اینترنت شهرمان مشکل نداشت پینگم 120تا 140 بود ولی الان شده 200
سرور گیم لند هم سرور خیلی جالبیه و وقتی که کسی رو هد شات میکنی به طور علنی برای کل بازیکنان دیگه اعلام میکنه
این دو تا سرور رو که سیستم درجه دهی هم دارند رو حتما امتحان کنید
تو مال من وقتی Join server رو میزنم میگه توسط Administer بن شدم ولی اونیکی ها میرن
نمی دونم Vault چی شده امروز با پینگ 401 میرفت که کیکم کردن قبلنا با پینگ 240 میرفتم.![]()
داداش اگه بازی به سبک COD یا BF آنلاین میشناسی بگو بریم بازی کنیم.
یا بازی نقش آفرینی از قبیل Skyrim یا Fallout.
خب یه اکانت دیگه ای می ساختی و وارد سرور میشدی راستی توی سروری که ارور نداد و واردش شدی پینگت چطور بود؟
من امروز نرم افزار گیم رنجر رو راه اندازی کردم ولی متاسفانه بازی های زیادی رو ساپورت میکنه به جز این بتلفیلد
یه نرم افزار دیگری هست به نام tunngle که بتلفیل رو هم ساپورت میکنه اما چون اینترنت در شهر ما چند وقتیه مشکل پیدا کرده و سایت تانگل بالا نمیاد نتونستم برم ثبت نام و راه اندازیش کنم(پس من نظری در باره تانگل فعلا ندارم)
شما هم اگه میخوای با پینگ پایین (زیر 100) این بازی رو یا هر بازیه دیگری که داری رو آنلاین بزنی باید با ثبت نام در سایت مربوطه و بعد دانلود نرم افزارش بازیت رو راه اندازی کنی.
برای اطلاع از طرز کار و نحوه راه اندازی این نرم افزار ها به فروم خودشون مراجعه کنید
سبک بتلفیلد که با COD خیلی فرق داره بتلفیلد کاملا تیمیه - محیط باز و وسیعی داره - متنوع تره ولی COD اینطور نیست
در ضمن این فروم که جای معرفی بازی های دیگه نیست
به هر حال با Gameranger.com راحت میتونی کال آف دیوتی 4 رو با پینگ تقریبا صفر با ایرانی ها بازی کنی
tunngle و hamachi هم یه نرم افزارهای مشابه گیم رنجر اند که بتلفیلد رو هم ساپورت میکنند ولی اینکه کاربران ایرانی در اونها حضور دارند یا نه تعیین میکنه که با چه پینگی شما میتونی بازی کنی.
اگر کسی تونست با تانگل یا هاماچی با پینگ زیر صد بازی کنه به ما هم بگه بیاییم (فعلا که من با گیم رنجر کار میکنم)![]()
منظورم هر بازی اکشنی که قابلیت آنلاین بازی کردن داشته باشه.
در ضمن این تاپیک رو فقط برای اشکالات نزاشتن کلا واسه حل مشکلات هیچ چی هم مانع نمیشه که از چیز دیگه ای صحبت کرد.![]()
بازی BorderLands بازیه پر طرفداریه به سبک اکشن ولی من بازی نکردم و نه ازش تعریف میکنم نه بد میگم فقط اینکه معروفه و قابلیت آنلاین بازی کردن با یینگ پایین تو گین رنجر رو هم داره.
در ضمن بازی های اسکایریم و فال آوت تلفیقی از سبکهای نقش آفرینی و اکشن هستند و مورد جالب توجه دیگه ای به جز خودشون و نسخه های پیشین شون موجود نیست .
یک بازی هم به نام Stalker وجود داره که کپی خود فال اوته حالا نمیدونم کی از رو کی تقلید کرده ولی به جز گرافیکش هیچ فرقی با فال آوت نداره.
بازی Final Fantasy زیباترین بازی نقش آفرینی (نه اکشن) است که تا به حال در جهان ساخته شده.
تاپیک بتلفیلد شده تاپیک معرفی بازی![]()
Last edited by hm741; 11-02-2012 at 11:10.
ممنون. من اینو تا پنجشنبه دانلود میکنم screenshot هاش که عالی نشون می داد. بیشتر به سبک Left 4 dead
بود.
دوستان من امروز موفق شدم سایت تانگل رو بالا بیارم (چند روز مشکل داشت) ولی الان میتونیم با هم قرار بگذاریم و با پینگ نزدیک صفر با تانگل باهم بازی کنیم
تانگل نرم افزاریست که سیستم های کامپیوتر افراد را به هم از طریق اینترنت به صورت لن وصل میکند پس اگر ما همه از ایران در یک سرور جمع شویم و هاست سرور هم ایرانی باشد پینگمان زیر صد و نزدیک به صفر خواهد شد.
پس دوستانی که مایل به انجام این بازی با پینگ پایین هستند
در سایت زیر ابتدا ثبت نام و سپس نرم افزارش رو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد باید نرم افزار رو راه اندازی و وارد روم بتلفیلد 2 شوید
بعد از ورود به روم باید بازی را اجرا و با یک اشتراک آنلاین بازی را راه اندازی کنید سپس منوی مولتی پلیر رو همچون گذشته انتخاب میکنید
حالا به جای جستجو در منوی جوین اینترنت جوین لوکال رو انتخاب کنید
اگر کسی هاست کرده باشه (سرور ساخته باشه) اینجا میبینید
و اگر ایرانی باشه که پینگش نزدیک صفر خواهد بود
به همین سادگی
اگر کسی مشکلی داشت بپرسه تمام سعی ام رو برای حل مشکلاتتون میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)