یه فلش SP Touch 830 دارم که موقع فرمت کردن میگه: The Disk is Write Protected
با همه نرم افزارها هم تست کردم ولی مشکلش برطرف نشد
با نرم افزار PS22xx Formatter هم مشکل برطرف نشد و میگه که: USB Flash Drive Not Found
چیکار کنم؟
یه فلش SP Touch 830 دارم که موقع فرمت کردن میگه: The Disk is Write Protected
با همه نرم افزارها هم تست کردم ولی مشکلش برطرف نشد
با نرم افزار PS22xx Formatter هم مشکل برطرف نشد و میگه که: USB Flash Drive Not Found
چیکار کنم؟
من یه هارد اکسترنال A data دارم
نه میتونم کپی کنم نه دیلیت
ارورشم اینه
The Disk Is Write Protected
Remove the writhe portection or use another disk
سلام
احتمالن هارد شما ویروسی شده
با یک آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کنید
سلام
ی فلش تازه خریدم 8 گیگ apacer ah322بعر اول ک زدم به کامپیوتر فرمتش نکردم الان دچار مشکل شده مثلا فضای خالی رو زده 5 گیگ ولی وقتی میخوام توش چیزی بریزم میزنه جا نداره مشکل دیگش اینه ک اطلاعات داخلش رو نمیشه پاک کرد یا.مموری رو فرمت کرد ارور میده که the write is protections.تمام نرم افزار های پست اول رو امتحان کردم و درست نشد
ممنون.میشم کمک کنید
با تشکر
سلام نه ویروسی نبودسلام
احتمالن هارد شما ویروسی شده
با یک آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کنید
ایراد از سیم هاردم بود سیم رو عوض کردم درست شد
برای میکرو اس دی رایت پروتکت شده باید چکار کرد؟
منم همین مشکل write protection داشت دیوونم میکرد که با کلی جستجو به این نرم افزار رسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار رو اجرا کنید گزینه مربوطه رو انتخاب و فلش رو از سیستم جدا کنید ودوباره وصل کنید
سلام
من یک فلش Transend 8GB دارم که سالم بود و بدون هیچ مشکلی کار میکرد
میخواستم برنامه JetFlash Online Recovery را تست کنم اما بعد از اجرا و وصل شدن به اینترنت و انجام مراحل کار و دادن پیغام ok حالا دیگه فلش رایت پروتکت شده ، با اینکه مطمئن هستم فلشم اصلی بوده و گرفتن نرم افزار از سایت ترانسند بازهم درست نمیشود. چند بار دیگر هم همان JetFlash Online Recovery را اجرا کردم ، تمام مراحل را طی میکند و پیغام OK میدهد ولی رایت پروتکت هست
ضمناً شماره سریالش را هم نخواست و من هم ندارم
حالا بایست چه کار کنم؟
Last edited by masoudcha; 05-01-2013 at 00:39.
فلش مموری من سیلکون یوسبی 3 است یهو هنگ کرد و مدام چشمک می زد و نمی شد داخل شد بیرون کشیدم و دوباره زدم .
حال دیگه الان ویندوز فقط به عنوان یه دریور می شناسه و هیچ جزییاتی نمی ده.
و همش می گه باید فرمت شه و هنگام فرمت پیغام پروتکت می ده و با هیچ نرم افزاری درست نشد و تو همش پیغام no dives می ده.
امید هست اصلا الان بهش
اگر الانم وصلش میکنین و چشمک میزنه همش از این برنامه استفاده کنید: URescue
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)