با تشكر از پاسخ سريعتون
بهترين مارك رم چيه؟مشخصات اصل بودنشو ميدوني؟
كاور محكم براش هست؟
با تشكر از پاسخ سريعتون
بهترين مارك رم چيه؟مشخصات اصل بودنشو ميدوني؟
كاور محكم براش هست؟
در مورد لرزشگیر دست باید بگم که زمانی که تنظیمات فلش روی اتومات فکر کنم لرزشگیر عمل نمیکنه و باید فلش رو غیر فعال کنید.البته به نظرم.![]()
نمیدونم رم های سامسونگ وارد بازار شده یا نه ! .. اگه شده که خود سامسونگ بگیری بهتره .. اگه نشده توشیبا بگیر خوبه .. راضیم ...رم فسقلی چقدره که بخوام مشخصاتش رو بدونم فقط وقتی گرفتی حتما باید اون لیبلی که زیر نور خورشید میگیری رنگش عوض میشه رو کارتونش چسبیده باشه ... و اینکه حتما هم امتحان کنی و ببینی همونجا که 8 گیگ یا 4 گیگ هستش یا نه ...
کاور محکم هم نیازی نداره .. غصه اینارو نخور پیشم امتحان حسابی پس داده
در مورد لرزش گیر هم رایان عزیز درسته اگه فلش بزنه غیر فعال میشه نه اینکه رو حالت خودکار باشه ... هر موقع فلش بزنه یعنی غیر فعاله اگه هم نزد که خوب فعاله ...
راستی هنوز داریش یا فروختیش؟
راستي دليل نگراني در خصوص حساس بودن گوشي رو پيدا كردم.روز اول كه دنبال اين گوشي بودم فروشنده ها تاكيد ميكردن اگر ضربه نخوره يا آب بهش نرسه هيچيش نميشه. با اينكه چند باري ميشه كه از دستم حتي روي سراميك افتاده نه رنگش كنده شده نه تاچش اشكالي پيدا كرده اما هنوز اون دلهره را دارم براي همين دنبال كاور محكمم.وقتي توي جيبمه همش ميترسم به ميز يا جايي بخوره.
دارمش.البته دست خودم نیست.دادمش دست نامزدم.
ولی یه چیزی رو من بلد نیستم.یه سری برنامه و بازی دانلود کردم بلد نیستم نصب کنم روش.یعنی وقتی از حالت winrar خارجش میکنی کلی آیکون میده و خبری از فایلی با پسوند جار یا جاد نیست.قضیه اینا چیه؟کجای%
Last edited by mr_rayan; 14-11-2009 at 22:41.
خوب نه سرعتش فرقی نکرده حداقل من که متوجه نمیشم چون هر 2 تا رمو با هم دارم و ازشون استفاده میکنم ...
در مورد محیط های داخلی .. سایز رو که همیشه میزاری رو 3264*2448 (قابل توجه دوست عزیز دیگمون هم باشه ...
focus mode :auto focus
white balance :auto
effect: no
iso: auto
axposuremeter : centre-weighted .. و spot بیشتر رو cenre بزارید
anti shake: همیشه on
wdr: محیط هایی که سایه بیشتر داره و تاریکه on ... در غیر اینصورت off
image quality: super fine
adjust : محیط های باز همرو 0 میکنی ...
محیط های بسته
saturation +1 بقیه 0 ...
blink detection غیر از موارد ضروروی استفاده نکنید ...![]()
نیازی نیست از winrar خارج کنی همونو بریز رو گوشی بگو اجرا کنه جوابشو بگو ...
ممنون فكر كنم كاملا درست باشه من هميشه فلاشم فعاله.
نه پالپ جان دارم تازه بهش خو مي گيرم از روزي كه مشكل كليپام حل شده ديدم بسيار عوض شده مرتب نگاشون ميكنم وبه سازنده گوشي آفرين ميگم ميدونين حمل دوربين فيلمبرداري خيلي سخته حال من با يه گوشي كه همه جا باهامه فيلمايي در حد عالي ميگيرم
ميدونين دوربين اين گوشي از معيارهاي اصلي انتخاب من بود راضي بودن از اين قسمتش به منزله راضي بودن از كلشه.
اميدوارم با غير فعال كردن فلش اون مساله هم حل بشه
دوستان از همتون ممنونم
ببخشيد من فكر كردم منظورتون منم آخه قبلا مي گفتم اگه مشكلاتش حل نشه ردش ميكنم
سلام خدمت تمام دوستان گل مخصوصا آقای پالپ عزیز که خدائیش خیلی با مرامه که انقدر پر انرژی هر روز میاد و جواب سوالات دوستان رو میده. خدائی خیلی باحالی. چند تا سوال داشتم که پیشاپیش اگه طولانی میشه معذرت.
من 1 ماهه که میخوام گوشیم رو عوض کنم ولی کاملا ERROR دادم.من همیشه اعتقاد داشتم که اگه میخوای خرید کنی باید سراغ برند و مارکی بری که تو اون ضمینه کار تخصصی میکنه . مثلا اگه گوشی میخوای بخری باید بری نوکیا یا موتورولا بگیری نه سامسونگ و الجی که یخچال و تلویزیون هم میزنند. اما راستش چند وقت پیش رفته بودم یک جائی که هیچ کدوم از دوستام با نوکیا آنتن نداشنتد خود من هم با سونی اریکسن 1 آنتن داشتم اما یکی از بچه ها با الجی آنتنش پر بود. اغراق نمیکنم ها. پر بود.از اون موقع یک کم دیدم عوض شدش و از فکر نوکیا اودم بیرون چون دوربین هم برام خیلی مهمه و گوشی های نوکیا معمولا تو دوربین( جز موارد خاص مثل n86) ضعیف تر هستند. از گوشی s8300 خیلی خوشم اومده بود چون علاوه بر تاچ صفحه کلید هم واسه آدمی مثل من که تاحالا با تا کار نکردم داره ولی تو سایت GSM.IR تو بررسی تخصصیش خوندم که هم شارژ باطریش کمه هم عملکرد تاچش خیلی بده و بعضی وقتها چند بار باید بزنی تا یک فرمان رو اجرا کنه و تو بررسی صدای مکالمش هم دوباره کلی ازش بد گفته درباره تاچش تو این تاپیک که دیروز برای اولین بار دیدمش خوندم که ورژن های قدیمیش اینجوری بوده ولی با این وجود بازم امروز زنگ زدم خدمات پارس ماکروتل نمایندگی مرکزی سامسونگ و در این مورد سوال کردم که تعمیر کارشون گفت این گوشی گوشی تاچ به حساب نمیاد و تاچش ضعیفه البته خیلی بد هم نیست. در کل واقعا دو دل هستم. بین گوشیهای 8 مگاپیکسلی مثل pixon - Renior-s8300و c905سونی اریکسون موندم. اگه میشه بدون تعصب راهنمائیم کنید . من تاحالا با تاچ کار نکردم و این حسن s8300 که کلید هم داره عالیه ولی نمیخوان 340 پول بدم بعدش تاچش بزنه تو ذوقم . من دوربین و فیلم برداری برام تو اولویت هستش . بعد هم موزیک. باز هم ممنون . ببخشید خیلی زاید شد. اگه راهنمائیم کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)