نه اصلا اذیت نمیشی
من که دیگه کتاب نمیخرم
همش را pdf هاش را میخونم
22 اینچ بخری بهتره
نه اصلا اذیت نمیشی
من که دیگه کتاب نمیخرم
همش را pdf هاش را میخونم
22 اینچ بخری بهتره
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
والا من از آبان و آذر سال گذشته که AOC توسط شرکت مادیران وارد شد دارم AOC کار میکنم شاید حدود سی و خورده ای برای ملت خرید کردم . تمام مدلهای وارداتی AOC ساخت چین بوده و هست. این عنوان پشت خود LCD و روی کارتون نوشته شده. نمیدونم دوستان ساخت هند رو از کجا و روی چه مدلی از اون دیدن؟
اگه چنین چیزی بوده بگید من و بقیه اطلاع پیدا کنیم.
منم شنیده بودم . حالا شما که این همه کار کردی این برند رو نظرت چیه ؟
کیفیت؟
خرابی؟
به نظر من این برند در مجموع نسبت به قیمت - کیفیت و امکانات جانبی و خدمات پس از فروش ایده آل بوده .
اگه بخوام درباره برخی از مدلهاش نقد و بررسی کنم.
پایه مدل2230 خیلی ضعیف و حساسه و اگه میز کامپیوتر یه تکون کوچیک بخوره مانیتور برات بریک میزنه
مورد بک لایت زیاد رو هم در چند سری2230 دیدم. پس اگه میز کامپیوتر محکم و بدون لرزش دارین سراغش برید.
مدل v22 خوب بوده و همه راضی هستند(اگه با قیمتش و نداشتن پورت DVI مشکل ندارین انتخاب خوبیه).
کیفیت مدلهای زیر بیست اینچ AOC هم مثل مانیتورهای LG ساخت خود مادیران میمونه فقط ارزونتر در میاد.
توی مدلهای ساخت مادیران مدل 931FWZ بیشتر فروش داشته.
مدل 2217 هم خوب و عالی در اومده فقط پایه قابل تنظیم اون یه کم جاگیره و مشکل دیگه ای نداشته.
در مجموع خودم و اکثر دوستان کیفیت و کار مدل 203 +vW رو توی این رنج قیمت بیشتر پسندیدیم
حالا 831 چه طور بوده ؟
صفحه براق تو کدوم مدل هاست ؟
در مقایسه با سامسونگ چه طور دیدیشون؟
من بالا خره رفتم یه 19 اینچ 931 اش رو گرفتم.
عالیه. من با مانیتورهای دیگه کار نکردم ولی این خیلی عالیه.
از دوستانی که استفاده کردند، گزینه ی DCR در تنظیمات چیه؟ من گزاشتمش روی ON تا خودش نور مانیتور رو بنا به تصویر تنظیم کنه.
چند گرفتی؟
از کجا؟
اون dcr جالبه
ولی فکر کنم چشم را اذیت کنه
رزولوشنش اذیت نمی کنه که خیلی بالاست ؟ 1440 *900 اگه بذاری افت کیفیت نداره ؟
من مشهدم. از کیا سیستم نزدیک مجتمع تک 175 تومن.
DCR اش فقط توی متن اذیت می کنه اون هم در 3 یا 4 ساعت مطالعه والا فکر می کنی داری عکس مبینی نه متن بس که کیفیتش بالاست. برای فیلم که معرکه است.
رزولیشن توصیه شده ی ویندوز 7 برای مانیتور 1680در 1050 است که واقعا عالیه. یک محیط کاریه بسیار وسیع که تا نبینی نمی فهمی چی میگم.
ولی چون متون درش یه خورده ریز بود، متن ها رو یه درجه بزرگتر کردم و الان خیلی عالی تر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)