تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 82 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هارد 3 ترابایتی وسترن دارم . میخواستم بدونم راهی هست که بدون در آوردن کابل usb هارد رو خاموش کنم؟
    از برنامه ی Zentimo هم استفاده کردم ولی متاسفانه هارد رو safely remove میکنه و هارد خاموش نمیشه
    همچنین از برنامه ی WD SmartWare که استفاده میکنم , بدون در آوردن usb هارد خاموش میشه ولی امکان روشن شدن مجدد رو نداره :(

چند دقیقه پیش این روش هم امتحان کردم که جواب نداد و هیچ تغییری تو هارد ایجاد نشد و همچنان روشن موند

1. ابتدا کلید های Win + R را فشار دهید و در پنجره Run باز شده "regedit" را تایپ کرده و enter بزنید.

2. در پنجره Registry Editor بر روی "HKEY_LOCAL_MACHINE" کلیک کنید.

3. سپس مسیر زیر را دنبال کنید :

کد:

SYSTEM --> CurrentControlSet --> Services --> USBSTOR
    4. در قسمت راست بر روی Start کلیک کنید.

5. اکنون این تنظیمات را اعمال کنید:

- برای فعال کردن پورت USB مقدار مورد نظر را از 4 به 3 تغییر دهید.
    - برای غیر فعال کردن پورت USB مقدار مورد نظر را از 3 به 4 تغییر دهید.
    Last edited by paiinful; 08-09-2014 at 23:06.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هارد 3 ترابایتی وسترن دارم . میخواستم بدونم راهی هست که بدون در آوردن کابل usb هارد رو خاموش کنم؟
    از برنامه ی Zentimo هم استفاده کردم ولی متاسفانه هارد رو safely remove میکنه و هارد خاموش نمیشه
    همچنین از برنامه ی WD SmartWare که استفاده میکنم , بدون در آوردن usb هارد خاموش میشه ولی امکان روشن شدن مجدد رو نداره :(

چند دقیقه پیش این روش هم امتحان کردم که جواب نداد و هیچ تغییری تو هارد ایجاد نشد و همچنان روشن موند

1. ابتدا کلید های Win + R را فشار دهید و در پنجره Run باز شده "regedit" را تایپ کرده و enter بزنید.

2. در پنجره Registry Editor بر روی "HKEY_LOCAL_MACHINE" کلیک کنید.

3. سپس مسیر زیر را دنبال کنید :

کد:

SYSTEM --> CurrentControlSet --> Services --> USBSTOR
    4. در قسمت راست بر روی Start کلیک کنید.

5. اکنون این تنظیمات را اعمال کنید:

- برای فعال کردن پورت USB مقدار مورد نظر را از 4 به 3 تغییر دهید.
    - برای غیر فعال کردن پورت USB مقدار مورد نظر را از 3 به 4 تغییر دهید.
    سلام .

براي خاموش كردن هارد ديسكهاي اكسترنال WD my book بايد از قسمت WD Quick View ، گزينه Safely Remove را كليك كنيد و براي روشن كردن مجدد هم بايستي كابل را مجدداً به سيستم متصل كنيد .

بدون در آوردن usb هارد خاموش میشه ولی امکان روشن شدن مجدد رو نداره :(
    اول از همه كليه تغييراتي كه در رجيستري اعمال كرديد را به حالت پيشفرض برگردانيد . برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب كنيد و پس از Safely Remove كردن هارد اكسترنال از قسمت WD Quick View (مربوط به هارد ديسكهاي اكسترنال وسترن ديجيتال) ؛ طبق عكس زير روي !Return device back كليك كنيد و بررسي كنيد كه آيا مجدداً روشن ميشود يا خير .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

اول از همه كليه تغييراتي كه در رجيستري اعمال كرديد را به حالت پيشفرض برگردانيد . برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب كنيد و پس از Safely Remove كردن هارد اكسترنال از قسمت WD Quick View (مربوط به هارد ديسكهاي اكسترنال وسترن ديجيتال) ؛ طبق عكس زير روي !Return device back كليك كنيد و بررسي كنيد كه آيا مجدداً روشن ميشود يا خير .

خیلی ممنون بابت راهنمایی
    ولی وقتی با WD Quick View هارد رو Safely remove میکنم هارد کلا پاک میشه و گزینه اش تو برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیمونه که بتونم دوباره برش گردونم به pc !
    فکر میکنم خود برنامه WD پرت usb رو خاموش میکنه ا و برای همینه که بعد از remove کردن هارد دیگه توی هیچ برنامه ای نمایش داده نمیشه تا وقتی که usb رو ی بار در بیاری و دوباره جا بزنی.
    فکر میکنم یه راهکاری لازم باشه که بعد از خاموش شدن پرت بشه دوباره اون رو روشن کرد.
    البته این برنامه ی USB Safely Remove اولش هشدار میده که این قابلیت رو داره که پرت رو اتوماتیک بعد ریموو کردن خاموش روشن کنه ولی متاسفانه کار ساز نیست و بعد از ریممو کردن هارد همچنان چراغش روشن میمونه و فقط درایوش حذف میشه
    در کل اگر هارد زیاد روشن بمونه مشکلی براش پیش میاد؟ یعنی فقط چراغش روشن باشه و ازش استفاده نشه...
    Last edited by paiinful; 09-09-2014 at 11:35.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنمایی
    ولی وقتی با WD Quick View هارد رو Safely remove میکنم هارد کلا پاک میشه و گزینه اش تو برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیمونه که بتونم دوباره برش گردونم به pc !
    فکر میکنم خود برنامه WD پرت usb رو خاموش میکنه ا و برای همینه که بعد از remove کردن هارد دیگه توی هیچ برنامه ای نمایش داده نمیشه تا وقتی که usb رو ی بار در بیاری و دوباره جا بزنی.
    فکر میکنم یه راهکاری لازم باشه که بعد از خاموش شدن پرت بشه دوباره اون رو روشن کرد.
    البته این برنامه ی USB Safely Remove اولش هشدار میده که این قابلیت رو داره که پرت رو اتوماتیک بعد ریموو کردن خاموش روشن کنه ولی متاسفانه کار ساز نیست و بعد از ریممو کردن هارد همچنان چراغش روشن میمونه و فقط درایوش حذف میشه
    در کل اگر هارد زیاد روشن بمونه مشکلی براش پیش میاد؟ یعنی فقط چراغش روشن باشه و ازش استفاده نشه...
    در مورد سوال آخر ؛ ميتونيد با استفاده از برنامه WD Drive Utilities مدت زمان لازم براي Sleep شدن هارد ديسك را طوري تعيين كنيد كه نه بمدت طولاني روشن ولي بيكار باشد و نه در زمانهاي كوتاه مدت و به دفعات متعدد خاموش روشن شود .

اگر از مدلهاي قديمي داشتيد (كه پشتشان دكمه داشت) ميتونستيد بدون جدا و متصل كردن كابل USB هارد ديسك را روشن كنيد . نميدونم چرا در مدلهاي جديد اين دكمه برداشته شده !

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sleep timer رو گذاشتم روی 10 دقیقه ولی بعد از 10 دقیقه هیچ اتفاقی نمیوفته. فکر کنم sleep timer برا زمانیه که کامپوتر هم تو sleep mode باشه. وقتی صفحه روشنه هارد sleep نمیشه که. حتی زمانی که Pc رو خاموش میکنم هم بازم بعد 10 دقیقه چراغ هارد خاموش نمیشه!
    خیلی جالبه و البته عجیبه که شرکت western چنین مشکل پیش پا افتاده ای داشته باشه و نشه حلش کرد!
    یعنی هیچ راهی برای خاموش روشن کردن هارد بدون قطع و وصل کابل نیست!!؟!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sleep timer رو گذاشتم روی 10 دقیقه ولی بعد از 10 دقیقه هیچ اتفاقی نمیوفته. فکر کنم sleep timer برا زمانیه که کامپوتر هم تو sleep mode باشه. وقتی صفحه روشنه هارد sleep نمیشه که. حتی زمانی که Pc رو خاموش میکنم هم بازم بعد 10 دقیقه چراغ هارد خاموش نمیشه!
    خیلی جالبه و البته عجیبه که شرکت western چنین مشکل پیش پا افتاده ای داشته باشه و نشه حلش کرد!
    یعنی هیچ راهی برای خاموش روشن کردن هارد بدون قطع و وصل کابل نیست!!؟!!!
    وقتيكه سيستم (PC و يا لپتاپ) خاموش ميشود هارد اكسترنال WD my book بايد خاموش شود . من كه دوازده عدد هارد اكسترنال WD my book دارم اينطور هست . مدل دقيق هارد اكسترنالي كه داريد چي هست ؟ WD Elements و يا اينكه از باكسهاي متفرقه براي تبديل به اكسترنال كردن هارد WD استفاده كرديد ؟

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من خاموش نمیشه! 1 هفته است که از دیجی کالا گرفتم
    Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB
    WDBFJK0030HBK

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من خاموش نمیشه! 1 هفته است که از دیجی کالا گرفتم
    Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB
    WDBFJK0030HBK

پیشنهاد میکنم روی یک سیستم دیگر هم تست کنید ، هم در مورد خاموش شدن هارد دیسک پس از Shut Down شدن سیستم و همینطور Sleep Time . شاید پورتهای USB مادربردتان حتی پس از Shut Down شدن سیستم همچنان Power On باقی میمانند .

از نصب کلیه نرم افزارها اطمینان حاصل کنید در اینصورت میتوان مطمئن بود که SES Driver هم نصب بدرستی شده است .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان رو لپ تاپ امتحان کردم , بعد از خاموش کردن لپ تاپ هارد هم خاموش شد!
    مشکل از کامپیوتر منه پس؟
    منظورتون از نصب کلیه برنامه ها و ses driver متوجه نشدم!
    الان دقیقا باید چکار کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان رو لپ تاپ امتحان کردم , بعد از خاموش کردن لپ تاپ هارد هم خاموش شد!
    مشکل از کامپیوتر منه پس؟
    الان دقیقا باید چکار کنم
    روی همان لپتاپ Sleep Timer را هم تست کردید ؟

مشکل از کامپیوتر منه پس؟
    همانطوریکه گفتم ممکن هست بعضی از پورتهای USB مادربرد حتی پس از Shut Down شدن سیستم همچنان Power On باقی بمانند . پیشنهاد میکنم User Manual مادربردتان را مطالعه کنید شاید در این مورد توضیحاتی داده باشد (مثلاً غیر فعال کردن این حالت در بایوس) .

منظورم سه برنامه WD Drive Utilities و WD Security و WD SmartWare هست . با نصب این برنامه ها بطور اتوماتیک SES Driver هم نصب خواهد شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •