فکر کنم هم برای تبدیل شارژر سوزنی وهم برای تبدیل شارژرهای غیر سوزنی(از اون قطورها ) به میکرو یو اس بی باشه...
فکر کنم هم برای تبدیل شارژر سوزنی وهم برای تبدیل شارژرهای غیر سوزنی(از اون قطورها ) به میکرو یو اس بی باشه...
اقا گوله ظاهر این گوشیو نخورید خودتونو فدا نکنید تازه با این قیمت که خداوکیلی با او تاچ مسخره ارزش نداره اگه بخواند در کلوپ های حرفه ای مبایل در سطح جهانی نزر سنجی کنید بین 97 و 5800 همه به 5800 رای میدن 97 رم بالا داره که خدایی یه 16 بندازی رو 5800 برات بسه دیگه میخواید اپولو هوا کنید با موبایل 99 درصدتون فقط اهنگ و تک و توک فیلمو عکس من جفتش دستم بود 5800 چهار ماه 97 یه هفته اما خداییش من میگم 97 خوبیش اینه که تو نور افتاب کم نمیاره وگر نه تو انتن دهی باطری تاچ و ... 5800 بر تره البته فاکتور از دوربین پول یامفت ندید بالاش رنج قیمت ترازو رو به شدت و خراب به سویه 5800 میبره پیشنهاد اگه از 5800 خوشتون نمیاد وایسید تا i8910 hd omina بیاد و اونم طبق روال و با صبر شما نجومی افت قیمت میکنه ولی من از الان قول بد بودن i8910 رو تو انتن دهی میدم
ببخشید طولانی شد
دوست عزیز من هم n97 دارم و هم i8910 کلا اون چیزهایی که بر علیه این دو گوشی نوشتی همشون برعکسه.
آخه دوست عزیز الان وقت حرف زدن سر آنتن دهی گوشیه.همه گوشیها الان دیگه آنتن دهیشون یکیه و فرقی ندارند.
در عرض 5 روزی که i8910 رو هم دارم کلا اونم با سیم کارت ایرانسل همیشه دیدم که آنتن رو پر نشون میده.
خواهشا حرفهای بچه گونه رو تو انجمن بزار کنار.
ممنون.
البته به نظر من بعد از این همه انتظار، حالا که نوکیا می خواست یه گوشی N متفاوت و یه سر و گردن بالاتر بیرون بده باید دوربینشو 8 مگاپیکسلی میذاشت؛ بقیه ویژگی هاش به یه گوشی پیشرفته در اون سطح و کلاس می خوره.
دوستان اینو نصب کنید آپدیت SDK جدید 97 هست و بعضی کارایی ها رو تغییر میده!
مثه Home Screen و یه سری چیزایه دیگه..!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشید![]()
دوستان چه جور گوشيه ؟؟ من خودم 5800 دارم يه 4 ماهي هست خريدم اما بدجور رفتم تو كفه اين N97 بگيرم ارزش داره ؟؟
نقصاش چيه ؟
ميسي از راهنماييتون...
چه جور گوشیه هست ...؟
توپه ... فوق العاده ...
شک نکن همه چیزش از 5800 بهتره ... مخصوصا مشکلات تاچ 5800 رو تو دیگه تو این نمی بینی ...
نقص خاصی نداره ... یا اگه راستشو بخوای اصلا نقص تو کارش نیست ..
به احتمال 99% ميرم ميگيرم ولي ميگن افت قيمت داشته بازم مياد پايين تر نظرتون چيه ؟؟
فعلا که همه ی قیمت ها با کله دارن سقوط می کنند ...
من تا همین چند روز پیش می خواستم 86 بگیرم ... گفتم بزار یکم 97 ارزون تر شه ...
ميسي . پس يه هفته صبر ميكنم ببينم چي ميشه . خيلي اعصابمو خورد كرده N97 اصلا جونه تو بايد بگيرمش راه نداره خيلي گوشيه خريه :دي
خيلي سخته اما باز صبر ميكنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)