MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.WITH.SP1.X64.OEM. ENGLISH.DVD-WZT
MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.WITH.SP1.X86.OEM. ENGLISH.DVD-WZT
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.WITH.SP1.X64.OEM. ENGLISH.DVD-WZT
MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.WITH.SP1.X86.OEM. ENGLISH.DVD-WZT
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اين Reta و OEM چه فرقي با هم دارند ؟
ضمنا من يه سوال برام پيش اومده. چرا بعضي نسخه ها ، 64 بيت و 32 بيت با همديگه حول و حوش 4 گيگ هستش اما بعضي ديگه رو همديگه ميره بالاي 6 يا 7 گيگ؟
تا حالا ندیده بودم اینطوری مشکل از فایل های دانلودیه حتما باید در اخر یه یه فایل iso تبدیل شه
سلام دوستان من امروز یه ویندوز 7 خریدم روش نوشته نسخه فاینال اما وقتی میخوام نصبش کنم اولش که میخوام 32 یا 64 بیت رو انتخاب کنم نوشته
data time modifiyed 2009 این یعنی چی؟ یعنی ویندوز قدیمیه؟
دوست عزیز شما این رو دانلود کن با این نرم افزار باید فایل ها رو به هم بچسبونید
پسورد فایل هم که معلومهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یکی لینک آخرین ورژن و کامل ترین ورژن ویندوز 7 رو بزاره تا کامل مستقیم کنم![]()
الان یکی از بهترین نسخه ها واسه دانلود همینه :
Microsoft Windows 7 Ultimate RTM With SP1 x86-x64 RETAIL English DVD-WZT
Here is leaked retail DVD of Microsoft Windows 7 Ultimate with included SP1 – available in 32 & 64bit. There is also provided Windows 7 Activator 1.9.5 by DAZ which is compatible with SP1.
Description: Windows 7 and Windows Server 2008 R2 SP1 helps keep your PCs and servers on the latest support level, provides ongoing improvements to the Windows Operating System (OS), includes previous updates delivered over Windows Update and incremental updates to the Windows 7 and Windows Server 2008 R2 platforms based on customer and partner feedback, and is easy for organizations to deploy a single set of updates.
MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.WITH.SP1.X86.RETA IL.ENGLISH.DVD-WZTکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
32-bit:
MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.WITH.SP1.X64.RETA IL.ENGLISH.DVD-WZTکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
64-bit
Activatorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم رو رو Rapidbaz لیچ می کنم . تموم که شد نصب می کنم خبرش رو می دم !
ممنون دوست عزیز فقط اگه امکان داره نسخه 64 بیتی رو مستقیم کن
راستی به سوال من کسی جواب ندادا؟
این هم قولی که داده بودم لینک ها بعد از 20 روز پاک مشیه
MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.RTM.WITH.SP1.X86.RETA IL.ENGLISH.DVD-WZT
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون زیاد جا ندارم 64 بیت رو فعلا بی خیال شید[COLOR="Silver"]
آخرین ویندوز هایی که دوستان گذاشتن دست نخوردست ؟ کسی نصب کرده ؟
بنظر شما enterprice 2011 رو دانلود کنم یا ultimate sp1 (همینی که بالا هست)؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)