تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 170 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام .میخوام یه دوچرخه بخرم تا سقف 700 خودم مریدا 300d,100d پسند کردم اما اون چیزی که عشقمه xtc hb3 که نمایندگی جاینت اونو 930 میده واین یعنی خیلی گرون بیشتر از اون چیزی که میارزه .دوستان لطفا نظربدید
    سلام دوست عزیز من الان 1 سالی میشه که جیانت xtc hb3 دارم دوچرخه خیلی خوبیه به نظر من نسبت به قیمتش خیلی خوبه

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض اخبار

uci در گزارش ماه نوامبر اعلام کرد:
    کسب رتبه سوم جاده جهان در قیاس با امتیازات سایر قاره‌ها
    دوچرخه‌سواران ایران صدرنشین جاده آسیا
    ژاپن دوم شد و کره جنوبی سوم

بر اساس اعلام اتحادیه بین‌المللی دوچرخه‌سواری(UCI)، دوچرخه‌سواران ایران در حالی با اختلاف چشمگیر نسبت به سایر رقیبان آسیایی خود صدرنشین بخش جاده قاره کهن شدند که در مقایسه با

امتیاز کشورهای قاره‌های دیگر، در رده سوم بخش جاده جهان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه‌سواری، اتحادیه بین‌المللی دوچرخه‌سواری (UCI)در گزارشی به رده‌ بندی امتیاز آورترین دوچرخه‌سواران جاده‌ آسیا در ماه نوامبر اشاره کرد که طی آن رکاب‌زنان

کشورمان با اقتدار صدرنشین امتیازآورترین دوچرخه‌سواران بخش جاده قاره کهن شدند.

در این رده بندی دوچرخه‌سواران جاده ایران با 392 امتیاز و با اختلاف 93 امتیاز نسبت به تیم دوم، در صدر جدول رده بندی آسیا قرار گرفتند. پس از رکاب‌زنان کشورمان، دوچرخه‌سواران ژاپن با 299 امتیاز،

کره جنوبی با 76 امتیاز، قزاقستان با 18 امتیاز، چین با 13 امتیاز و مالزی با 6 امتیاز رده‌های دوم تا ششم این رده بندی را به خود اختصاص دادند.

ضمن اینکه نمایندگان کشورمان در دو تیم پتروشیمی تبریز و دانشگاه آزاد هم اكنون عملکرد درخشانی در تور بین‌المللی اندونزی داشتند اما در گزارشات آتی به UCI این امتیازات محاسبه می شود،

موضوعی که می تواند در رده بندی بعدی باعث صعود بیشتر رکاب‌زنان ایران در رنکینگ خصوصا در بخش انفرادی جاده آسیا شود.

در بخش دیگری از گزارش UCI آمده است: " ماه نوامبر، ماه شلوغی در آسیا بود، چراکه چندین تور بین المللی در تقویم آسیایی UCI ثبت شده که مهمترین آنها تور ژاپن، تور کره جنوبی، تور هاینان چین و

تور اندونزی است.
    Last edited by davidjoker; 02-12-2009 at 20:40.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض اخبار

قاره اروپا:

1-اسپانیا با 427 امتیاز، 2- روسیه با 190 امتیاز، 3- فرانسه با 174 امتیاز

قاره آمریکا:

1-کلمبیا با 245 امتیاز، 2- گواتمالا با 148 امتیاز، 3- بولیوی با 115 امتیاز

قاره اقیانوسیه:

1- نیوزلند با 363 امتیاز، 2 – استرالیا با 350 امتیاز

قاره آفریقا:

1-مراکش با 398 امتیاز، 2- آفریقای جنوبی با 284 امتیاز، 3- نامبیا با 85 امتیاز

در این شرایط و در مقایسه با امتیازات تیم‌های دوچرخه‌سواری در 5 قاره جهان، رکاب‌زنان کشورمان پس از تیم‌های
    اسپانیا از قاره اروپا و مراکش از قاره آفریقا، در رده سوم جهان قرار گرفتند. تیم‌های نیوزلند و استرالیا هم در رده‌های بعدی قرار دارند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض اخبار

گنجعلی‌خانی: كرمان قطب دوچرخه‌سواری كشور است

مدیركل تربیت‌بدنی استان كرمان با بیان اینکه كرمان قطب دوچرخه‌سواری كشور است، گفت: در سال جاری باید سیزدهمین تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی را در كرمان برگزار می‌كنیم.

نصرالله گنجعلی‌خانی در نشست شورای عالی ورزش استان اظهار داشت: در بحث دهكده المپیك پیشرفت بسیار خوبی را داشتیم و در این زمینه سازمان محیط زیست و اداره راه و ترابری همكاری

خوبی را در این زمینه داشتند.

وی افزود: باید از طریق مازاد یك درصد اضطراری به هیئت‌های ورزشی كمك شود تا مشكلات آنها در بخش‌های مختلف از جمله اعزام تیم‌ها به مسابقات رفع شود.

مدیركل تربیت‌بدنی استان كرمان تصریح كرد: امسال باید سیزدهمین تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی در كرمان برگزار كنیم كه این مسابقات بین استان كرمان و یزد با هماهنگی فدراسیون به صورت

مشترك انجام می‌شود.

وی خاطرنشان كرد: پیست دوچرخه‌سواری شهر كرمان بحث ویژه‌ای است كه رئیس شركت تجهیز اماكن ورزشی از آن بازدید كرد و پیمانكار آن در حال كار است و بتن كف پیست ریخته شده و برای تكمیل

آن نیازمند یك میلیارد و 700 میلیون تومان هستیم.

گنجعلی‌خانی با بیان اینکه كرمان قطب دوچرخه‌سواری كشور است و باید به آن بیشتر توجه شود، در پایان گفت: استفاده بهینه از امكانات موجود به صورت چندمنظوره كه مورد تاكید استاندار است در

دستور كار قرار گرفته است.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان نمیدونم چه جوری بگم ولی دوچرخم رو دزدیدن
    فک کنم یارو میدونسته چی داره میدزده چون فقط چرخ رو دزدیده و هیچی نبرده :( 1 تومن چرخ پرید :(

داره خودمونی میشه saieed_ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

10

دوستان نمیدونم چه جوری بگم ولی دوچرخم رو دزدیدن
    فک کنم یارو میدونسته چی داره میدزده چون فقط چرخ رو دزدیده و هیچی نبرده :( 1 تومن چرخ پرید :(
    سلام سهراب جان
    این یارو هر کی بوده خیلی بی معرفت بوده که چرخ استاد فروم مارو دزدیده
    ولی خوب برای اینکه قابل تحمل باشه فکر کن دوباره یه تنه دیگه شکوندی

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سعید جان قصه هیچی رو نمیخورم ولی دلم واسه دیسکام میسوزه نو نو بود دیسکام رو بده دیگه چیزی نمیخوام بقیش نوشه جونش با اینکه خیلی با ارزش بودن ولی دیسکه دیگه پیدا نمیشه :(
    ولی بازم بیخیال حتما احتیاج داشته برده

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

سلام
    سهراب جان منم می خوام به جمع دچرخه سوارها وارد شم (البته با اجازه بزرگترها) .من بابل زندگی می کنم و تا دلت بخواد منظره های زیبا جنگل و کوه دوربرم هست یه دچرخه می خوام برای کوه و جنگل اگه هم نیاز شد داخل شهرم استفاده می کنیم
    اول در باره سایز دچرخه راهنماییم کن تا بعد بریم سر وقت مارک دچرخه .من قدم 188 سانت و وزنم 70 کیلو هست .
    والا تو یکی از پست ها گفته بودی اگه سایز دچرخه درست نباشه به زانو و کمر اسیب های جدی وارد می شه لطفا راهنمایی ام کن.
    ( از قبل ارادت رو امپر چسبوندم )

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    سهراب جان منم می خوام به جمع دچرخه سوارها وارد شم (البته با اجازه بزرگترها) .من بابل زندگی می کنم و تا دلت بخواد منظره های زیبا جنگل و کوه دوربرم هست یه دچرخه می خوام برای کوه و جنگل اگه هم نیاز شد داخل شهرم استفاده می کنیم
    اول در باره سایز دچرخه راهنماییم کن تا بعد بریم سر وقت مارک دچرخه .من قدم 188 سانت و وزنم 70 کیلو هست .
    والا تو یکی از پست ها گفته بودی اگه سایز دچرخه درست نباشه به زانو و کمر اسیب های جدی وارد می شه لطفا راهنمایی ام کن.
    ( از قبل ارادت رو امپر چسبوندم )
    با سلام خدمت دوست عزیزمان به جمع دوچرخه سوارها خوش آمدی.

سهراب جان درکت می کنم. انشالله یکی بهتر بخری. انشالله دیسک ها هم گیرت بیاد.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

با تشکر از davidjoker عزیز
    اقا ما همجا این دوچرخه رو اینجوری نوشتیم : دچرخه بعد می خوایم تازه دوچرخه سوارم
    بشیم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •