سلام دوست عزیز من الان 1 سالی میشه که جیانت xtc hb3 دارم دوچرخه خیلی خوبیه به نظر من نسبت به قیمتش خیلی خوبه![]()
سلام دوست عزیز من الان 1 سالی میشه که جیانت xtc hb3 دارم دوچرخه خیلی خوبیه به نظر من نسبت به قیمتش خیلی خوبه![]()
uci در گزارش ماه نوامبر اعلام کرد:
کسب رتبه سوم جاده جهان در قیاس با امتیازات سایر قارهها
دوچرخهسواران ایران صدرنشین جاده آسیا
ژاپن دوم شد و کره جنوبی سوم
بر اساس اعلام اتحادیه بینالمللی دوچرخهسواری(UCI)، دوچرخهسواران ایران در حالی با اختلاف چشمگیر نسبت به سایر رقیبان آسیایی خود صدرنشین بخش جاده قاره کهن شدند که در مقایسه با
امتیاز کشورهای قارههای دیگر، در رده سوم بخش جاده جهان قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخهسواری، اتحادیه بینالمللی دوچرخهسواری (UCI)در گزارشی به رده بندی امتیاز آورترین دوچرخهسواران جاده آسیا در ماه نوامبر اشاره کرد که طی آن رکابزنان
کشورمان با اقتدار صدرنشین امتیازآورترین دوچرخهسواران بخش جاده قاره کهن شدند.
در این رده بندی دوچرخهسواران جاده ایران با 392 امتیاز و با اختلاف 93 امتیاز نسبت به تیم دوم، در صدر جدول رده بندی آسیا قرار گرفتند. پس از رکابزنان کشورمان، دوچرخهسواران ژاپن با 299 امتیاز،
کره جنوبی با 76 امتیاز، قزاقستان با 18 امتیاز، چین با 13 امتیاز و مالزی با 6 امتیاز ردههای دوم تا ششم این رده بندی را به خود اختصاص دادند.
ضمن اینکه نمایندگان کشورمان در دو تیم پتروشیمی تبریز و دانشگاه آزاد هم اكنون عملکرد درخشانی در تور بینالمللی اندونزی داشتند اما در گزارشات آتی به UCI این امتیازات محاسبه می شود،
موضوعی که می تواند در رده بندی بعدی باعث صعود بیشتر رکابزنان ایران در رنکینگ خصوصا در بخش انفرادی جاده آسیا شود.
در بخش دیگری از گزارش UCI آمده است: " ماه نوامبر، ماه شلوغی در آسیا بود، چراکه چندین تور بین المللی در تقویم آسیایی UCI ثبت شده که مهمترین آنها تور ژاپن، تور کره جنوبی، تور هاینان چین و
تور اندونزی است.
Last edited by davidjoker; 02-12-2009 at 20:40.
قاره اروپا:
1-اسپانیا با 427 امتیاز، 2- روسیه با 190 امتیاز، 3- فرانسه با 174 امتیاز
قاره آمریکا:
1-کلمبیا با 245 امتیاز، 2- گواتمالا با 148 امتیاز، 3- بولیوی با 115 امتیاز
قاره اقیانوسیه:
1- نیوزلند با 363 امتیاز، 2 – استرالیا با 350 امتیاز
قاره آفریقا:
1-مراکش با 398 امتیاز، 2- آفریقای جنوبی با 284 امتیاز، 3- نامبیا با 85 امتیاز
در این شرایط و در مقایسه با امتیازات تیمهای دوچرخهسواری در 5 قاره جهان، رکابزنان کشورمان پس از تیمهای
اسپانیا از قاره اروپا و مراکش از قاره آفریقا، در رده سوم جهان قرار گرفتند. تیمهای نیوزلند و استرالیا هم در ردههای بعدی قرار دارند
گنجعلیخانی: كرمان قطب دوچرخهسواری كشور است
مدیركل تربیتبدنی استان كرمان با بیان اینکه كرمان قطب دوچرخهسواری كشور است، گفت: در سال جاری باید سیزدهمین تور دوچرخهسواری بینالمللی را در كرمان برگزار میكنیم.
نصرالله گنجعلیخانی در نشست شورای عالی ورزش استان اظهار داشت: در بحث دهكده المپیك پیشرفت بسیار خوبی را داشتیم و در این زمینه سازمان محیط زیست و اداره راه و ترابری همكاری
خوبی را در این زمینه داشتند.
وی افزود: باید از طریق مازاد یك درصد اضطراری به هیئتهای ورزشی كمك شود تا مشكلات آنها در بخشهای مختلف از جمله اعزام تیمها به مسابقات رفع شود.
مدیركل تربیتبدنی استان كرمان تصریح كرد: امسال باید سیزدهمین تور دوچرخهسواری بینالمللی در كرمان برگزار كنیم كه این مسابقات بین استان كرمان و یزد با هماهنگی فدراسیون به صورت
مشترك انجام میشود.
وی خاطرنشان كرد: پیست دوچرخهسواری شهر كرمان بحث ویژهای است كه رئیس شركت تجهیز اماكن ورزشی از آن بازدید كرد و پیمانكار آن در حال كار است و بتن كف پیست ریخته شده و برای تكمیل
آن نیازمند یك میلیارد و 700 میلیون تومان هستیم.
گنجعلیخانی با بیان اینکه كرمان قطب دوچرخهسواری كشور است و باید به آن بیشتر توجه شود، در پایان گفت: استفاده بهینه از امكانات موجود به صورت چندمنظوره كه مورد تاكید استاندار است در
دستور كار قرار گرفته است.
دوستان نمیدونم چه جوری بگم ولی دوچرخم رو دزدیدن
فک کنم یارو میدونسته چی داره میدزده چون فقط چرخ رو دزدیده و هیچی نبرده :( 1 تومن چرخ پرید :(
سلام سهراب جان
این یارو هر کی بوده خیلی بی معرفت بوده که چرخ استاد فروم مارو دزدیده
ولی خوب برای اینکه قابل تحمل باشه فکر کن دوباره یه تنه دیگه شکوندی![]()
سعید جان قصه هیچی رو نمیخورم ولی دلم واسه دیسکام میسوزه نو نو بود دیسکام رو بده دیگه چیزی نمیخوام بقیش نوشه جونش با اینکه خیلی با ارزش بودن ولی دیسکه دیگه پیدا نمیشه :(
ولی بازم بیخیال حتما احتیاج داشته برده![]()
سلام
سهراب جان منم می خوام به جمع دچرخه سوارها وارد شم (البته با اجازه بزرگترها) .من بابل زندگی می کنم و تا دلت بخواد منظره های زیبا جنگل و کوه دوربرم هست یه دچرخه می خوام برای کوه و جنگل اگه هم نیاز شد داخل شهرم استفاده می کنیم
اول در باره سایز دچرخه راهنماییم کن تا بعد بریم سر وقت مارک دچرخه .من قدم 188 سانت و وزنم 70 کیلو هست .
والا تو یکی از پست ها گفته بودی اگه سایز دچرخه درست نباشه به زانو و کمر اسیب های جدی وارد می شه لطفا راهنمایی ام کن.
( از قبل ارادت رو امپر چسبوندم)
با سلام خدمت دوست عزیزمان به جمع دوچرخه سوارها خوش آمدی.
سهراب جان درکت می کنم.انشالله یکی بهتر بخری. انشالله دیسک ها هم گیرت بیاد.
با تشکر از davidjoker عزیز
اقا ما همجا این دوچرخه رو اینجوری نوشتیم : دچرخهبعد می خوایم تازه دوچرخه سوارم
بشیم!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)