به چه عجب ما یه آشنا پیدا کردیم این دورور
.gif)
قربونت برم هرچی متقاضی کمتر کیفیت سرویس بالاتر منم دوس دارم برم یکجا فقط خودم ازش سرویس بگیرم ISP اختصاصی بده ؟
.gif)
ولی خدایش حالم گرفتس نه که روزا بد باشه ها نه ولی شب که میشه فقط به درد دانلود میخوره که ( با نصف سرعت ) منم فقط پینگ سرویس واسم مهم
بدرود
ای بابا خودتون گفتین بذار پس من چی بگم ؟؟ (پدرم در آمئ تا تاپیش تموم شد از 5 تا 3 شب گیر منظم کردم و تایپ واسه p30 بودم )
والا خوندش سخته ولی در واقع خیلی آسونه نگا کن فقط یادت باشه چی کار کردی و چی زدی ( مدل مودم رو بگو بهتر کمکت کنم )
تو run بنویس telnet 192.168.1.1 23 بعد که اینتر زددی یه پنجره باز میشه توش یوزر و پاسورد مودمت رو میزنی و میری مرحله بعد
.gif)
عدد کنار هر نوشته رو که بزنی اون قسمت واست باز میشه مثلا اگر wan واسه شما 3 باشه 3 رو که بزنب توضیحش باز میشه .... باید تو این منو ها دنبال restart باشی وقتی پیدا کردی مسیر رو که رفتی ( اون عدد ها رو جای عدد های تو فایلscript میزاری ) هرچیزی هم جلوی WAIT نوشته پاک کن بجاش "<" رو بنویس و تمام شد این برنامه دیگه کار میکنه
حالا اگر میخواهی بهتر و دقیق کار کنه قسمت 3 رو تو توضیح بخون با عکس تو ضیح دادم
( حیف تاپیک مشتری نداشت وگرنه فیلم آموزشی درست میکردم واسش کلا تا حالافقط 1 نفر برنامه رو گرفته

فقط شب امتحان وقت من دود شد رفت
.gif)
)
ای بابا عزیز دل برادر این شرک شما سایت نداره توش قیمت و مراکز مخابراتی رو نوشته باشه ؟ آخه من فقط یه datanet پیدا کردم اونم مال اینترنت هوشمند بود توش چیزی از adsl نبود