عزیز پی شو بگیر اگه جواب بده که خوبه .. موندم اینهمه پول میدی حالا مگه یه کابل چقدر ارزش داره اینا نمیزارن. ایشالا کشتیشون غرق بشه همه امنیا هاشون برن زیر اب پیش ماهیا
![]()
عزیز پی شو بگیر اگه جواب بده که خوبه .. موندم اینهمه پول میدی حالا مگه یه کابل چقدر ارزش داره اینا نمیزارن. ایشالا کشتیشون غرق بشه همه امنیا هاشون برن زیر اب پیش ماهیا
![]()
1-براي تنظيمات p r o x y براي GPRS اين Server ها رو وارد كردم و الان connect شدم و دارم كار ميكنم:
HTTP: 192.168.194.73 Port:8080
WAP: 192.168.194.73 Port:9201
Socks: 192.168.194.73 Port:1080
2-كسي اينجا براي ديكشنري Lingvo رجيستر كد نداره؟
3-باطريمو چه كنم؟ stand by بزور 30 تا 35 ساعت نگه ميداره...
سلام
1-ببخشيد باطري شما stand by چقدر دووم مياره؟ مال من حداكثر 30 ساعت! در صورتيكه بايد لااقل 3 تا چهار روز دووم بياره.
2-وقتي چراغ power سبز شد آيا توي خود صفحه Power ميزنه battery charged يا مثل من هميشه charging هستش؟
3-شما خبر دارين مايكروتل باطري رو به حساب گارانتي تعويض ميكنه يا نه؟
قبلش حتماٌ تماس بگیرید چون من اینکار رو قبلا انجام دادم و کاری که کردند این بود که یک رام عربی ورژن پائین فکر کنم JVHI2 بود و فقط عربی شد و وقتی هم فارسیش کردم حرف چ به حروف دیگه نمی چسبید ضمناٌ سرعت و باطری هم مشابه دیفالتش بود
خلاصه اگه ورژن بالاتر بو می ارزه
به لطف دوستان خصوصا mehran_k عزیز بعد از اقدام فوق رام DXHk1/M2d04 رو نصب کردم فارسیش هم کردم خلاصه توپ
پی نوشت :
رام فوق رو که نصب می کردم در انتها برای شناختن USB به مشکل بر خورد ولی عملاٌ داستان اصلی کامل شده بود و فقط موقع ریست کردن یک rerror دیده می شد لذابرای رفع مشکل بر روی یک کامپیوتر دیگر چند بار نصب رام رو تکرار کردم که اتفاقی نمی افتاد و فقط error فوق رفع شد لازم به توضیح که کامپیوتر اول XP و دومی 2000 بود
ضمنا نصب چند باره این رام امکان پذیر بود و در واقع این دومین ورژنی بود که من نصب کردم ورژن اول DXHk1/DXHk1
موفق باشید
mehran_k من برنمه تم ساز پاكت پي سي دارم مشكي ميسازم تو گوشي خاكستري نشون ميده.دانلود هم كه ميكنم رهنگهاش يكي از رنگهاي قسمت تم تو settings ميشه.
آقا اگه کسی فهمید چه روزی مایکروتل می خواد این کارو بکنه خبر بده ها
okey?
دوست عزیز باتری شما هیچ مشکلی نداره.
شما آپدیت کن به آخرین ورژن رامها 100% مشکلت حل میشه.
در ضمن باتری و کلا لوازم جانبی جزو گارانتی نیست...![]()
من سعی میکنم این هفته پک گارمین خودم رو که خیلی کامله یه جا آپ کنم لینک بدم دوستان هم استفاده کنن. حرف نداره. سعی ام بر اینه که راهنما هم بذارم. البته کاری نداره:
1)نصب
2)رجیستر کردن با key gen
3)کپی کردن یه سری محتویات از جمله راهنمای نقشه ، صوت ، مسیر یاب و ... تو فولدر نصب
فقط یه چیز مهمی که ندیدم اینجا کسی اشاره بکنه اینه که برای کارکردن GPS لازمه برای بار اول از Enhance GPS اپدیت کنینننن حتما. یه بار برای دو سه هفته کافیه. اگه آپدیت نکنین کار نمیکنه
همین
آقا مهران مرسی. یادمه بعضیا اینجا مشکل wifi داشتن و میگفتن به زور کانکت میشه و بعد قطع میشه و این حرفا (ali Mac Book) بهههههله!!!! من گوشیم همچین مشکلی نداشت ولی مال دوستم که از دبی خریده و HH3 بود عین این مشکلو داشت. گوشی من کانکت بود مال اون هی زور میزد بیچاره. این مشکلو اگه کسی داره اینجوری حلش کنه. من انجام دادم و صد درصد جواب داد:
اون گوشی مشکل دار کشورش UAE یا امارات بود و با هیچ رام ای آپدیت نمیشد. من با زدن این کد آقا مهران رفتم و کشورشو از UAE به Singapor عین مال خودم تغییر دادم. بعد پیغام داد که گوشی فرمت میشه. من هم بکاپ داشتم، دیدیدیییی!!!!! فرمت شد و ریست و ..... بالا اومد عین روز اول. Set Up رو انجام دادم و درست شد.
قشنگ با وایرلس کانکت میشه.
دوستان مشکلی داشتن در خدمتم..
شما لطفا اسم برنامه تمز سازتون رو بگید ...؟؟
سلام و مرسي
يه مقدار برام عجيبه، آخه چطور با اپديت رام، عملكرد باطري بهتر ميشه؟
j1 رو از كجا گير بيارم؟
اون مشكل كشورش رو چيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)