تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 70 اولاول ... 1151575859606162636465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 692

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی فوتسال | برزیل | 2008

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

هنوزم ناراحتم
    خیلی حیف شد . اگه با اختلاف 2 3 گل میباختن اینقدر ناراحت کننده نبود.
    .
    دقیقا همینطوره اگر میباخت یا مثلا ما گل عقب بودیم ومساوی میکردیم اینقدر حالگیری نبود
    این ایتالیا میمرد اون گل آخرو نمیزد؟؟
    آخ گفتی پدر سوخته برتونی 2 تا گل تو کل این بایها زد که دوتاگلش یکی گل چهارم و دیگری پنجم ایتالیا بود همون گلهایی که جیگرمونو سوخت!
    ولی این تقریبا تیم دوم ما بود
    نه بابا امیرخان نظری که هیچ بعدش طاهری و هاشم زاده و اصغری(که بازی اوکراین محروم بود اما بقیه بازیها فیکس بود) و حسن زاده بود!کلا تیم ما خوبیش این بود تیم کاملی بود و فیکس و یا غیرفیکس نداشت و با 7 8تا بازی میکرد اما خب اگر کشاورز بود خیلی محکمتر میشد دفاعمون!

آخ این فوتبالیستهای بی غیرت نگاه کنن یاد بگیرن یا اون دایی .... و .... و.... به این حسین شمس نگاه کنه !ای خدا چی میشد این این تیم بره بالا چرا گذاشتی این اجنبی ها برن بالا
    انصافا دل همه مردم رو شاد کردن ولی ای کاش میرفتن جز 4 تا!

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همه نظراتشونو دادن . ولی من یه سوالهای دیگه دارم .
    فکر میکنین جایگاه فوتبال با فوتسال چقدر با هم تفاوت دارن ؟ اصلا قابل قیاس هستن ؟ یعنی حالا که ما تو این رشته قوی هستیم ( از معدود رشته های ورزشی دنیا ) یعنی خیلی مهمه ؟
    پس چرا کشورهای صاحب فوتبال مثل آلمان و انگلیس و ... اصلا نیستن و پرتغال و آرژانتین و ... تبمهای خیلی
    معمولی دارن . یعنی اونا با اون همه سابقه و برنامه ریزی نمیتونن فوتسالشونو بکشن بالا؟
    من منظور کلیم اینه فوتبال با فوتسال قابل قیاس نیست که شماها الان دارین احساساتی به بچه های فوتبال می توپین ؟ نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه ؟ مثلا مثل اینکه پاکستان توی هاکی خیلی قویه بعد بیاد کل ضعفهای ورزششو با هاکی بپوشونه و یه گزارشگر بیاره که بغض کنه و مردم رو احساساتی کنه بعد پشت همینا قایم بشن و بگن اره ... .
    یه زمانی همین کارها رو با کشتی هم میکردیم ولی حالا آرزوی یه مدال طلا داریم .
    فوتسال الان کمتر از 20 سال هست که راه افتاده طبیعی هست که الان در سطح فوتبال طرفدار و سرمایه گذاری توش نشده باشه .
    تیمهای ارژانتین و پرتقال هم در این مسابقات حضور داشتند و اتفاقا از قدرتهای این مسابقات هستند بخصوص ارژانتین که 4 سال پیش فکر کنم 6-1 بهشون باختیم!

تو فوتسال چیزی که من فکر میکنم باعث شده ایرانی ها بیشتر موفق باشند اینه که فوتسال خیلی بیشتر از فوتبال متکی به تکنیک و هوش بازیکنان هست اما در فوتبال تاکتیک هست که حرف اول را می زنه.
    ای کاش حیدریان قبل از این مسابقات خداحافظی نمیکرد بازیکنی بود که گره گشا بود.
    من هنوز تو فوتسال بازیکنی را به تکنیکی حیدریان ندیم.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

والله سخت ترین لحظه ای بود که تو مسابقات ورزشی باهاش برخورد داشتم خیلی برام سخت بود
    از گفتن کلمه کاش گذشته ولی ای کاش شمسایی میبود یا کشاورز و یا حیدریان بعد از مسابقات خداحافظی میکرد
    فقط با با بی تجربگی باختیم که به امبد خدا واسه مسابقات بعدی استفاده کنیم
    وای والله به شمس که شاهکار کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر میکنین جایگاه فوتبال با فوتسال چقدر با هم تفاوت دارن ؟ اصلا قابل قیاس هستن ؟ یعنی حالا که ما تو این رشته قوی هستیم ( از معدود رشته های ورزشی دنیا ) یعنی خیلی مهمه ؟
    پس چرا کشورهای صاحب فوتبال مثل آلمان و انگلیس و ... اصلا نیستن و پرتغال و آرژانتین و ... تبمهای خیلی
    معمولی دارن . یعنی اونا با اون همه سابقه و برنامه ریزی نمیتونن فوتسالشونو بکشن بالا؟
    من منظور کلیم اینه فوتبال با فوتسال قابل قیاس نیست که شماها الان دارین احساساتی به بچه های فوتبال می توپین ؟ نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه ؟ مثلا مثل اینکه پاکستان توی هاکی خیلی قویه بعد بیاد کل ضعفهای ورزششو با هاکی بپوشونه و یه گزارشگر بیاره که بغض کنه و مردم رو احساساتی کنه بعد پشت همینا قایم بشن و بگن اره ... .

به نظر شما ایا بازیکنای فوتبالم به اندازه همین بازیکنای فوتسال تو بازی مایه میذارن ؟ نمونش همین جام جهانی 2006 که همش باند بازی و درگیری و کل کل دار و دسته دایی و مخالفان دایی بود و برد تیم ملی براشون از ضایع کردن دایی و کریمی و ... کم اهمیت تر بود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

خیلی داری تند میری دوست عزیز!

ما نگفتیم فوتبالمون بده و .....به کسی هم از اهالی فوتبال نتوپیدیم!منظوریمون مسئولین هستند!بله فوتسال خیلی مهمه و کشورهایی مثل آلمان و ... از خداشونه که تو این رشته هم صاحب نام باشن!پس چرا اسم قدرتهای فوتبال دنیا رو نبردید که فوتسالشون همیشه تو 5 تیم برتر بوده!!؟؟؟؟برزیل-آرژانتین-ایتالیا-اسپانیا و ......ببینم اگه یه روزی ایران بازی تدارکاتی با اسپانیا(فوتبال) انجام بده صدا و سیما پخشش نمی کنه!؟تکرارش رو هم می زاره!بازی با عربستان این بهترین های تیم ملی مگه چی کار کردن مقابل عربستان که همه بعدش تبریک گفتن و بازی مجددا پخش شد!؟؟؟؟آیا این نیست که ما در فوتبال به رده سوم آسیا سقوط کردیم!؟ و سالهاست طعم قهرمانی در جام ملتها رو نداشتیم!؟آیا جام جهانی رفتن برای فوتبال ما آرزو نبود!؟چه برسه اینکه از گروه بیاد بالا!!!!.....

اونوقت بازی تیم ملی فوتسال مقابل قهرمان جهان اسپانیا در جام جهانی فوتسال از تلویزیون پخش نمیشه!در رقابتهای آسیایی که قهرمان میشه یه بازی هم پخش نمیشه!اما تو فوتبال با اینکه ما حذف شدیم(جام ملتها) بازی ها رو تا آخر پخش کردن!بعد برد چک و ....سرود ملی پوشان پخش نمیشه.به کسی برای گل زدن رقمهای نجومی پاداش داده نمیشه.برای فوتسال و لیگ اون کسی ارزشی قائل نیست!تو برنامه های ورزشی 10 دقیقه هم بهش وقت نمی رسه(ولی بازی های لیگ 1 و 2 و حذفی پخش میشه!)فوتسالی که قهرمان همیشه آسیا بوده و هست!خیلی راحت به جام جهانی صعود میکنه! قدرتهای دنیا رو متوقف می کنه!خیلی دوست دارم بدونم اگه تیم ملی فوتبال ایران با برزیل بازی کنه چه نتیجه ای رقم می خوره!!؟؟و تمام دنیا فوتسال ایران رو حرفه ای می دونن.و کاملا شناخته شدست!اما فوتبال چی؟آیا غیر از اینه که فقط خودمون میگیم فوتبالمون حرفه ای!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فوتبالی که رقمهای سنگین میلیاری از دولت کمک می گیره!قراردادهای غیر منطقی برای بازیکنهای درجه 2 و حتی 3 آسیایی بسته میشه!؟بن همام لیگ ما رو به لیگ هند نزدیک دونسته!؟مشکل حق پخش ؟راست میگی فوتبال با فوتسال قابل مقایسه نیست چون ایران تو فوتبال حرفی برای گفتن نداره!حالا که پشت فوتسال قایم نشیم پشت فوتبال قایم بشیم!!!؟؟؟در ضمن دوست عزیز کمی منطقی صحبت کنید !این فقط مربوط به فوتسال نیست!!!!
    بسکتبال چی؟قهرمانی در لیگ آسیا-قهرمانی در نوجوانان و جوانان آسیا-قهرمانی آسیا و راهیابی به المپیک(فوتبالمون چند ساله المپیک نرفته!!!؟؟؟)والیبال چی؟هندبال چی؟؟؟نمی دونم چرا فقط روی فوتبال سرمایه گذاری میشه!؟چون سود آوریش بیشتره!!!؟؟؟اگه ما توانایی پیشرفت در فوتبال رو نداریم(البته نیروی انسانیش هست مدیریت نیست!) بهتره رو باقی رشته ها سرمایه گذاری کنیم!جایگاه فوتسال ما بیشتر از اینهاست و بازی که امروز دیدیم اینو ثابت کرد که تیم ما بر خلاف تیم ملی فوتبال روی یه بازیکن نمی چرخه(غیبت شمسایی و کشاورز و لطیفی) اونوقت اگه نکونام رو از تیم ملی بگیریم چی میشه!!!؟؟؟؟

در کل نظر من اینه که عدالت(حمایت مالی و اسپانسر-سرانه ملی{جراید و رادیو و تلویزیون}-امکانات و ....) باید بین تمام رشته های ورزشی برقرار باشه.آیا نه اینکه دولت عدالت محور هست!!!؟؟؟؟
    منطقی و واقع بینانه فکر کنید دوست من

با آرزوی موفقیت برای همه ورزشکاران

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

"حسین شمس"درگفتگوی اختصاصی باخبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره بازی تیم ملی ایران مقابل ایتالیا گفت : تیم ملی ایران سه بازیكن اصلی خود را در اختیار نداشت و اعضای تیم ملی ایران خیلی راحت مقابل ایتالیا به میدان رفتند.

وی با اشاره به عقب افتادن تیم ملی ایران با دو گل مقابل ایتالیا گفت : بعد از این اتفاق خود نباختیم و موفق شدیم به جریان بازی برگردیم و هر وقت ایتالیا جلو افتاد موفق به جبران شدیم .

سرمربی تیم ملی فوتسال فوتسال ایران خاطرنشان كرد : وقتی تیم ملی ایران با نتیجه 5 بر 4 از حریف پیش افتاد ، در 50 ثانیه یكی از بازیكنان تیم تمركز لازم را نداشت و به جای خود برنگشت و از همین فضا هم تیم ملی گل خورد و از دور رقابت ها كنار رفتیم .

شمس ادامه داد : در 50 ثانیه آخر با 5 نفره كردن بازی سعی در گرفتن نتیجه داشتیم ولی موفق نشدیم ، به هر صورت اگر تیم حذف شد مقصر من هستم و اعضای تیم ملی همه سعی خود را انجام داد .

وی گفت : از مردم ایران به خاطر نرسیدن به جام جهانی و خراب كردن جشن آنها عذر خواهی می كنم و شرمنده همه مردم هستم.
    سرمربی تیم ملی فوتسال ایران درباره تغییرات تیم ملی ایران از جام جهانی گذشته تاكنون گفت : در مدتی كه تیم ملی ایران به دست من امانت داده شد ، بیشتر در انتخاب خود دقت كردیم و دقت كردم كه شایسته ها به تیم ملی ایران دعوت شوند .

شمس تصریح كرد : تلاش كردم وقتی بازیكنی 18 یا 19 سال دارد حقی از این بازیكنان خورده نشود و همین جا از كمیته فوتسال فدراسیون فوتبال تشكر می كنم كه با برنامه ریزی خود پشتوانه سازی خوبی برای تیم ملی ایران انجام دادند و موفق شدیم كه بازیكنان شایسته ای را از تیم ملی امید به تیم ملی ایران دعوت كنیم .

وی اضافه كرد : در دو سال و نیم اخیر به شایسته ها میدان دادیم و اسیر صحبت برخی از مطبوعات نشدیم كه برای حضور چند بازیكن خاص فشار می آوردند ؛ هر تصمیمی كه در تیم ملی ایران گرفته شد با همكاری و هم فكری من ، صانعی و فراشی بوده است و تصمیم های تیم ملی را به كسی دیگری واگذار نكردیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران گفت : در همین جا باید تشكر ویژه ای را از پزشك تیم داشته باشم چون آقای دكتر حقیقت برای آمادگی اعضای تیم ملی ایران تلاش های بسیاری را انجام داد و یكی از علت های موفقیت تیم ملی این بود كه بازیكنان آسیب دیده به موقع به تیم ملی اضافه می شدند .

شمس با اشاره به پنجم شدن تیم ملی ایران در رده بندی فیفا گفت : همه می دانیم كه تیم ملی ایران از نظر سخت افرازی و نرم افرازی تیم پنجم دنیا نیست ، باید نگاه سازمان تربیت بدنی و نگاه فدراسیون فوتبال به فوتسال عوض شود .

وی تاكید كرد : اگر حق فوتسال ادا نشود این موفقیت هم مانند سال 1992 یك جرقه خواهد بود ، سال های سال باید ایران حسرت این موفقت بماند و اگر می خواهیم در جام جهانی آینده موفق باشیم باید امكانات سخت افرازی و نرم افرازی برای تیم ملی و فوتسال ایران فراهم شود و كمیته فوتسال استقلال خود را پیدا كند .

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران با اشاره به قرار گرفتن تیم ملی ایران مقابل سه تیم نخست جهان گفت : به برزیل با یك باختیم و با اسپانیا و ایتالیا هم مساوی كردیم و از نتایج تیم ملی ایران در برزیل همگی به خوبی یاد می كنند . امیدوارم این نتایج در آینده تكرار شود و در باد این نتایج نخوابیم.

شمس در پایان اعلام كرد : تیم ملی ایران جمعه ساعت 2 صبح از طریق فرودگاه امام خمینی به تهران خواهد آمد

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

خیلی داری تند میری دوست عزیز!

ما نگفتیم فوتبالمون بده و .....به کسی هم از اهالی فوتبال نتوپیدیم!منظوریمون مسئولین هستند!بله فوتسال خیلی مهمه و کشورهایی مثل آلمان و ... از خداشونه که تو این رشته هم صاحب نام باشن!پس چرا اسم قدرتهای فوتبال دنیا رو نبردید که فوتسالشون همیشه تو 5 تیم برتر بوده!!؟؟؟؟برزیل-آرژانتین-ایتالیا-اسپانیا و ......ببینم اگه یه روزی ایران بازی تدارکاتی با اسپانیا(فوتبال) انجام بده صدا و سیما پخشش نمی کنه!؟تکرارش رو هم می زاره!بازی با عربستان این بهترین های تیم ملی مگه چی کار کردن مقابل عربستان که همه بعدش تبریک گفتن و بازی مجددا پخش شد!؟؟؟؟آیا این نیست که ما در فوتبال به رده سوم آسیا سقوط کردیم!؟ و سالهاست طعم قهرمانی در جام ملتها رو نداشتیم!؟آیا جام جهانی رفتن برای فوتبال ما آرزو نبود!؟چه برسه اینکه از گروه بیاد بالا!!!!.....

اونوقت بازی تیم ملی فوتسال مقابل قهرمان جهان اسپانیا در جام جهانی فوتسال از تلویزیون پخش نمیشه!در رقابتهای آسیایی که قهرمان میشه یه بازی هم پخش نمیشه!اما تو فوتبال با اینکه ما حذف شدیم(جام ملتها) بازی ها رو تا آخر پخش کردن!بعد برد چک و ....سرود ملی پوشان پخش نمیشه.به کسی برای گل زدن رقمهای نجومی پاداش داده نمیشه.برای فوتسال و لیگ اون کسی ارزشی قائل نیست!تو برنامه های ورزشی 10 دقیقه هم بهش وقت نمی رسه(ولی بازی های لیگ 1 و 2 و حذفی پخش میشه!)فوتسالی که قهرمان همیشه آسیا بوده و هست!خیلی راحت به جام جهانی صعود میکنه! قدرتهای دنیا رو متوقف می کنه!خیلی دوست دارم بدونم اگه تیم ملی فوتبال ایران با برزیل بازی کنه چه نتیجه ای رقم می خوره!!؟؟و تمام دنیا فوتسال ایران رو حرفه ای می دونن.و کاملا شناخته شدست!اما فوتبال چی؟آیا غیر از اینه که فقط خودمون میگیم فوتبالمون حرفه ای!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فوتبالی که رقمهای سنگین میلیاری از دولت کمک می گیره!قراردادهای غیر منطقی برای بازیکنهای درجه 2 و حتی 3 آسیایی بسته میشه!؟بن همام لیگ ما رو به لیگ هند نزدیک دونسته!؟مشکل حق پخش ؟راست میگی فوتبال با فوتسال قابل مقایسه نیست چون ایران تو فوتبال حرفی برای گفتن نداره!حالا که پشت فوتسال قایم نشیم پشت فوتبال قایم بشیم!!!؟؟؟در ضمن دوست عزیز کمی منطقی صحبت کنید !این فقط مربوط به فوتسال نیست!!!!
    بسکتبال چی؟قهرمانی در لیگ آسیا-قهرمانی در نوجوانان و جوانان آسیا-قهرمانی آسیا و راهیابی به المپیک(فوتبالمون چند ساله المپیک نرفته!!!؟؟؟)والیبال چی؟هندبال چی؟؟؟نمی دونم چرا فقط روی فوتبال سرمایه گذاری میشه!؟چون سود آوریش بیشتره!!!؟؟؟اگه ما توانایی پیشرفت در فوتبال رو نداریم(البته نیروی انسانیش هست مدیریت نیست!) بهتره رو باقی رشته ها سرمایه گذاری کنیم!جایگاه فوتسال ما بیشتر از اینهاست و بازی که امروز دیدیم اینو ثابت کرد که تیم ما بر خلاف تیم ملی فوتبال روی یه بازیکن نمی چرخه(غیبت شمسایی و کشاورز و لطیفی) اونوقت اگه نکونام رو از تیم ملی بگیریم چی میشه!!!؟؟؟؟

در کل نظر من اینه که عدالت(حمایت مالی و اسپانسر-سرانه ملی{جراید و رادیو و تلویزیون}-امکانات و ....) باید بین تمام رشته های ورزشی برقرار باشه.آیا نه اینکه دولت عدالت محور هست!!!؟؟؟؟
    منطقی و واقع بینانه فکر کنید دوست من

با آرزوی موفقیت برای همه ورزشکاران

آقا حرف من اینه : چرا ما که توی هیچ رشته ورزشی عددی نیستیم ( حتی تو کشتی و وزنه برداری واقعا افتضاح شدیم ) پس چرا استثنائا استثنائا تو فوتسال قوی هستیم ؟ ما منکر قوی بودن تیم فوتسال نیستیم .
    من میگم این طبیعی نیست . یا اونا فوتسالو خیلی جدی نگرفتن یا واقعا تو درجه بندی اهمیت ورزشها جایگاه بالایی نداره .
    به قول خود شما ها "با این همه بی مهری به فوتسال "چرا ما نتیجه میگیریم ؟

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني در پيامي از عملكرد تيم ملي فوتسال ايران در رقابت‌هاي جام جهاني برزيل تقدير كرد. به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از سايت خبري سازمان تربيت بدني، علي آبادي در پيام خود با وجود باز ماندن تيم ملي فوتسال ايران از صعود به مرحله نيمه نهايي رقابت‌هاي جام جهاني برزيل، از اين تيم به عنوان قهرمان نام برد و گفت: بازي شجاعانه و تحسين برانگيز تيم ملي فوتسال ايران در برزيل به دل دوستداران اين رشته و مردم خوب و سرافراز ايران اسلامي نشست.
    وي در قسمت ديگري از پيام خود، آورده است: به طور حتم تيم ملي فوتسال ايران يكي از پديده‌هاي رقابت‌هاي جام جهاني است كه سزاوار همه گونه تعريف و تمجيدي است . تيمي كه در كنار كارهاي زيباي تكنيكي و تاكتيكي و بازيهاي خوب در مقابل قدرت‌هاي سرشناس فوتسال جهان و متوقف كردن آنها، به خوبي با رفتار و كردار درست خويش ، بيانگر سجاياي اخلاقي ملت بزرگ ايران بود.
    رئيس سازمان تربيت بدني با تقدير از اعضاي اين تيم و تلاش و كوشش كادر فني تصريح كرد: با وجود بازماندن اين تيم از صعود به مرحله نيمه نهايي جام جهاني برزيل، چيزي از ارزش‌هاي تيم ملي فوتسال ايران كم نمي‌شود.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا حرف من اینه : چرا ما که توی هیچ رشته ورزشی عددی نیستیم ( حتی تو کشتی و وزنه برداری واقعا افتضاح شدیم ) پس چرا استثنائا استثنائا تو فوتسال قوی هستیم ؟ ما منکر قوی بودن تیم فوتسال نیستیم .
    من میگم این طبیعی نیست . یا اونا فوتسالو خیلی جدی نگرفتن یا واقعا تو درجه بندی اهمیت ورزشها جایگاه بالایی نداره .
    به قول خود شما ها "با این همه بی مهری به فوتسال "چرا ما نتیجه میگیریم ؟
    اول اینکه فوتسال ما از همان بدع تشکیل اینطور قدرتمند نبوده همین ایران 4 سال پیش از تیمها با اختلاف شکست خورد اما تو فوتسال رفتند با کمی برنامه ریزی و میدون دادن به جوانان تیم ملی را به اینجا رسوندند!
    موفقیت تیم فوتسال ما هم میتونه یک جرقه باشه ما در تمام رشته ها به خاطر توان ذاتی که در وجودمون هست می تونیم موفق بشیم اما مدیر درست و حسابی نداریم.
    در اسیا تیم بسکتبال ما زمانی رنگ تفریح بود اما با اومدن مشحون الان به یکی از قدرتهای اسیا تبدیل شده.
    در کشتی ما همیشه جز 5 کشور بودیم این درست نیست که به خاطر یک بار ناکامی کل کشتی کشور را زیر سوال ببریم.

در فوتسال تیمهای اروپایی سرمایه گذاری زیادی کردند ایتالیا، اسپانیا بهترین لیگ های فوتسال را دارند.
    درست نیست با این حرفها موفقیت تیم ملی را کوچیک کنیم.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام دوستان عزیز و گرامیم

واقعا حیف شد !

بازی را از رادیو میشنیدم ! واقعا لحظه ی گل آخر انگار اتوبوس رو سرم خراب شد! خیلی اعصابم داغون بود! ولی خب دیگه کنار اومدم !

بازی را ندیدم ولی یکی از دوستان زحمت کشید و کپچر کرد و من الآن بازی را دیدم ! یه نقد مختصری از بازی میکنم ! یعنی بیشتر نکات اصلی بازی را میگم تا موشکافانه بررسی کردنش !

نکات کلی بازی

1- نبود شمسایی و کشاورز ضربه ی بزرگی به تیم بود که خب دم بروبچ گرم که از پسش بر اومدند !

2- ما بدون نظری (صخره سنگی) به نصف اینجا که رسیدیم عمرا نمیرسیدیم و واقعا دمش گرم (تنها ایراد بازی امروزش اشتباه در پرتاب بود که البته خیلی فاحش نبود یعی پرتابهای خوب و موثر هم زیاد داشت)

3- تیم ما کلا 7 نفر بود ! اینو کمتر کسی دقت کرده! شمسایی و کشاورز که محروم بودند ، لطیفی (یا لطفی) هم که مصدوم بود! ولی در مقابل ، ایتالیا 10 بازیکن را در اختیار داشت که خب برتری خیلی فاحشی بود ولی باز دم بروبچ گرم که از پسش براومدند!

4- به نظر من از ایتالیا کمتر نبودیم که بهتر بودیم! (من نمیدونم چرا بعضی از دوستان اظهار داشتند که ایتالیا بهتر بازی کرد) شما فقط موقعیتها را نگاه کنید! بیشتر موقعیتهای اونها شوت بود که خب بیشتر از کنار دروزاه گذشت و چند بار هم به تیردروازه خورد ولی خدایی موقعیتهای تک به تک و 100% گل ما را حساب کنید خیلی خیلی سرتر از ایتالیا بودیم !
    (به این نکته هم اشاره کنم که ایتالیا 8 تا از بازیکنانش از کشور برزیل هستند)

5- شمس عنصر بسیار مهم و مثبتی در عملکرد تیم بود و تعویضها را خوب انجام میداد (خدایی دستش خیلی بسته بود با وجود 2 بازیکن تعویضی) انشاءالله باز هم دی تیم ملی بماند و تیم را برای دوره ی بعدی آماده کنه

6- برنده شدن در این میدان فقط وفقط برازنده ی ایران بود ! چند دلیل براتون میارم :

الف) تفاضل گل ایتالیا در بازی اکراین که 4 بر صفر برد در اثر از هم پاشیده شدن شیرازه ی تیم بود وگرنه تیم اکراین تیمی نبود که 4 تا از ایتالیا بخوره
    ب) ایران از برزیل تنها 1 گل دریافت کرد ولی بریل با نتیجه ی 3 بر صفر شکست خورد
    ج) ایران در بازی قبلش خیلی خیلی بدشانسی آورد که با تفاضل 1 گل برنده شد

به نظر من ایتالیا به راحتی از تیم اسپانیا میبازه و با برد از روسیه (که از برزیل باخته) سوم میشه! (که اگر ایران بود این حداقل مقامی بود که میگرفت وگرنه ما تیم دردسرسازی برای اسپانیا هستیم با توجه به تجربه هایی هم که از بازی با این تیم داریم نسبت به ایتالیا در مقابل این تیم سر تریم)

به نظر من در یه نتیجه ی کلی باخت تیم ما فقط و فقط یه عامل (خیلی خیلی مهم و موثر) داشت و اونهم

داوری مزخرف بازی ایران - اکراین

این داوری باعث شد تیم ما نتونه با تفاضبل گل بالا اکراین را ببره! تاثیر زیادی بر روحیه ی تیمی داشت! اخطار بیخود به شمسایی و محرومیت اون در بازی با ایتالیا و اخطار اول بیخود به کشاورز که اون هم باعث اخراج ایشون و محرومیت از بازی امروز شد! واقعا آشغالترین داوری در این بازیهای بود که دیدم! و کمیته ی داوران باید یه تجدید نری در مورد استفاده از این 2 داور نالایق در دیگر بازیها بکنه !

تیم ایران با اینکه پوست انداخته و جوانگرا شده ولی باز هم تیم قوی و مستحکمی است (مثال بارز دیگر کشتی و والیبال و.... یه دوره ای یه سری قهرمان داشتیم که با رفتنشان بعد از آن نتایج خیلی درخشانی کسب نکردیم یا حداقل در دروه های اول افت داشتیم ولی در فوتسال همچنان روند رو به رشد بود) و مطمئنم با کار کردن بر این نفرات و گسترش و توسعه ی فوتسال میتونیم از همین الآن ادعای قهرمانی در دوره های بعد جام جهانی را داشته باشیم !

ولی واقعا حیف شد !

کاش ....
    کاش ....
    کاش ....
    کاش ....
    کاش ....
    کاش ....
    کاش ....

اگر یکی از این کاشها به فعلیت میرسید ما مدعی قهرمانی در این دوره هم بودیم ولی .... !

و در آخر یه مطلب خداشناسی و دینی هم بگم البته شاید به مذاق بعضیها خوش نیاد ولی خفن بهش اعتقاد دارم و میدونم بی تاثیر نیست !

این که ما این بازی را نبردیم حتما یه خــــیــــری توش بوده ! وگرنه مگر برای خدا کاری داشت که ما گل آخر را نخوریم یا نتونیم گلی دیگر بزنیم !
    به هر جال من با فکر کردن به این مسئله ی خیریت و قسمت ، مرهمی بر زخمم نشاندم که خیلی خیلی موثر بود و اعصابم راحتتره و به نظرم این بهترین و منطقی ترین راهی بود که تونستم پیدا کنم برای تسکین اعصاب خودم که خداییش محازی و الکی هم نیست و چیزی جز حقیقت در این مسئله پیدا نمیکنید !

قربان همه ی دوستان فوتسال دوست عزیز و محترم

ارادتمندتان: مصطفی عشقی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •