سلام دوستان عزیز و گرامیم
واقعا حیف شد !
بازی را از رادیو میشنیدم ! واقعا لحظه ی گل آخر انگار اتوبوس رو سرم خراب شد! خیلی اعصابم داغون بود! ولی خب دیگه کنار اومدم !
بازی را ندیدم ولی یکی از دوستان زحمت کشید و کپچر کرد و من الآن بازی را دیدم ! یه نقد مختصری از بازی میکنم ! یعنی بیشتر نکات اصلی بازی را میگم تا موشکافانه بررسی کردنش !
نکات کلی بازی
1- نبود شمسایی و کشاورز ضربه ی بزرگی به تیم بود که خب دم بروبچ گرم که از پسش بر اومدند !
2- ما بدون نظری (صخره سنگی) به نصف اینجا که رسیدیم عمرا نمیرسیدیم و واقعا دمش گرم (تنها ایراد بازی امروزش اشتباه در پرتاب بود که البته خیلی فاحش نبود یعی پرتابهای خوب و موثر هم زیاد داشت)
3- تیم ما کلا 7 نفر بود ! اینو کمتر کسی دقت کرده! شمسایی و کشاورز که محروم بودند ، لطیفی (یا لطفی) هم که مصدوم بود! ولی در مقابل ، ایتالیا 10 بازیکن را در اختیار داشت که خب برتری خیلی فاحشی بود ولی باز دم بروبچ گرم که از پسش براومدند!
4- به نظر من از ایتالیا کمتر نبودیم که بهتر بودیم! (من نمیدونم چرا بعضی از دوستان اظهار داشتند که ایتالیا بهتر بازی کرد) شما فقط موقعیتها را نگاه کنید! بیشتر موقعیتهای اونها شوت بود که خب بیشتر از کنار دروزاه گذشت و چند بار هم به تیردروازه خورد ولی خدایی موقعیتهای تک به تک و 100% گل ما را حساب کنید خیلی خیلی سرتر از ایتالیا بودیم !
(به این نکته هم اشاره کنم که ایتالیا 8 تا از بازیکنانش از کشور برزیل هستند)
5- شمس عنصر بسیار مهم و مثبتی در عملکرد تیم بود و تعویضها را خوب انجام میداد (خدایی دستش خیلی بسته بود با وجود 2 بازیکن تعویضی) انشاءالله باز هم دی تیم ملی بماند و تیم را برای دوره ی بعدی آماده کنه
6- برنده شدن در این میدان فقط وفقط برازنده ی ایران بود ! چند دلیل براتون میارم :
الف) تفاضل گل ایتالیا در بازی اکراین که 4 بر صفر برد در اثر از هم پاشیده شدن شیرازه ی تیم بود وگرنه تیم اکراین تیمی نبود که 4 تا از ایتالیا بخوره
ب) ایران از برزیل تنها 1 گل دریافت کرد ولی بریل با نتیجه ی 3 بر صفر شکست خورد
ج) ایران در بازی قبلش خیلی خیلی بدشانسی آورد که با تفاضل 1 گل برنده شد
به نظر من ایتالیا به راحتی از تیم اسپانیا میبازه و با برد از روسیه (که از برزیل باخته) سوم میشه! (که اگر ایران بود این حداقل مقامی بود که میگرفت وگرنه ما تیم دردسرسازی برای اسپانیا هستیم با توجه به تجربه هایی هم که از بازی با این تیم داریم نسبت به ایتالیا در مقابل این تیم سر تریم)
به نظر من در یه نتیجه ی کلی باخت تیم ما فقط و فقط یه عامل (خیلی خیلی مهم و موثر) داشت و اونهم
داوری مزخرف بازی ایران - اکراین
این داوری باعث شد تیم ما نتونه با تفاضبل گل بالا اکراین را ببره! تاثیر زیادی بر روحیه ی تیمی داشت! اخطار بیخود به شمسایی و محرومیت اون در بازی با ایتالیا و اخطار اول بیخود به کشاورز که اون هم باعث اخراج ایشون و محرومیت از بازی امروز شد! واقعا آشغالترین داوری در این بازیهای بود که دیدم! و کمیته ی داوران باید یه تجدید نری در مورد استفاده از این 2 داور نالایق در دیگر بازیها بکنه !
تیم ایران با اینکه پوست انداخته و جوانگرا شده ولی باز هم تیم قوی و مستحکمی است (مثال بارز دیگر کشتی و والیبال و.... یه دوره ای یه سری قهرمان داشتیم که با رفتنشان بعد از آن نتایج خیلی درخشانی کسب نکردیم یا حداقل در دروه های اول افت داشتیم ولی در فوتسال همچنان روند رو به رشد بود) و مطمئنم با کار کردن بر این نفرات و گسترش و توسعه ی فوتسال میتونیم از همین الآن ادعای قهرمانی در دوره های بعد جام جهانی را داشته باشیم !
ولی واقعا حیف شد !
کاش ....
کاش ....
کاش ....
کاش ....
کاش ....
کاش ....
کاش ....
اگر یکی از این کاشها به فعلیت میرسید ما مدعی قهرمانی در این دوره هم بودیم ولی .... !
و در آخر یه مطلب خداشناسی و دینی هم بگم البته شاید به مذاق بعضیها خوش نیاد ولی خفن بهش اعتقاد دارم و میدونم بی تاثیر نیست !
این که ما این بازی را نبردیم حتما یه خــــیــــری توش بوده ! وگرنه مگر برای خدا کاری داشت که ما گل آخر را نخوریم یا نتونیم گلی دیگر بزنیم !
به هر جال من با فکر کردن به این مسئله ی خیریت و قسمت ، مرهمی بر زخمم نشاندم که خیلی خیلی موثر بود و اعصابم راحتتره و به نظرم این بهترین و منطقی ترین راهی بود که تونستم پیدا کنم برای تسکین اعصاب خودم که خداییش محازی و الکی هم نیست و چیزی جز حقیقت در این مسئله پیدا نمیکنید !
قربان همه ی دوستان فوتسال دوست عزیز و محترم
ارادتمندتان: مصطفی عشقی