نمیدونم والا گفت بهران 4000 تا میشه 6 تومان 2 تا ----- روغن عوض کردم 4000 تومان![]()
ولی احساس کردم یک سری تغییرات تو ماشین ایجاد شده
بعد این ----- روغن کجاس 2 تاشمن پیداش کنم
نمیدونم والا گفت بهران 4000 تا میشه 6 تومان 2 تا ----- روغن عوض کردم 4000 تومان![]()
ولی احساس کردم یک سری تغییرات تو ماشین ایجاد شده
بعد این ----- روغن کجاس 2 تاشمن پیداش کنم
سلام
من چند روز پیش یه 132 گرفتم.میخواستم دوستانی که باتجربه هستند منو راهنمایی کنند.
در مورد روغن گیربکس گفتن که تو 800 کیلومتر باید عوضش کنی ولی از بعضی ها شنیدم که اگه عوض نکنی بهتره یا میگن اگه دیدی دنده هات (خصوصا دنده یک) مشکلی نداره عوضش نکن.
نظر شما چیه؟
ممنون
به نظر ما هم داریم به جمع پراید بازها اضاقه میشیم
امروز رانندگی امتحان دادم (ایین نامه نخونده بودم هیچی) قبول شدم شهری هم که بلت بودم
یه پراید 83 مشکی خسته.................
سلام
مبارک باشه،تا 5میلیون چه مدلی میشه خرید؟
میشه قیمتارو حدودآ بگین مثلا مدلها و قیمتشون یا کسی سراغ نداره واسه فروش؟
ممنون میشم کمک کنید.
من خودم دنبلشم ولی اگه 5.5 کنی پولتو تا 84 میشه گرفت من یه 83 دیدم سالم ولی رنگش سفید بود نخواستم فنی توپ 5300 میکفت
سلام
ممنون،من مشکلی با رنگ ماشین ندارم فقط مهم سالم بودنش و اینکه هر روز تو تعمیرگاه نباشه،رنگش مهم نیست حالا به نظرتون کدوم مدل تو مدلایه 80 به بالا بهتره ؟
یکی میگفت 84 مدلایه خوبیه،حالا نمیدونم راست یا دروغه!
ببینم شما کجارو پیشنهاد میکنید برای خرید؟
ممنون میشم کمک کنید
یکی از اقوام تو سایپا کار میکنه بخش کنترل کبفیت می گه هر چی جلوتر میره کیفیت بدتر میشه
من خودم دتبال 82 یا 83 با انژکتور زیمنس هستم
دیروز یه هاچبک دیدم کره 75 سالم مشکی 4800 می گفت
ممنون،خوب این که مشخصه همه هم میدونن،والا میگفتن 84 هم زیمنسه!
حالا این که مدل پایین هست من میترسم خرج بزاره دستمون،صندوق دار اگه باشه بهتره،اینجوری که معلومه هاچ بک گرونتره نمیدونم چرا؟
حالا من 5 پول دارم تو فکر new pk هم هستم ولی میترسم!
نظر شما چیه!
PK نگیر
پراید خیلی بهتره خرج هم بذاره کم می ذاره چون قطعات ارزونه موقع خرید هم خیلی دقت کن
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!
اگه میخای روغن ریزی و خر خر کردن و چیزهای دیگه رو زودتر از موعدش تجربه کنی ، عوض کن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)