نه HIS رو ميده 230 تومن اما Connect3d كه 210 تومن هست ميتونم كاري كنم پائينتر هم بده طرف آشنا است. 2 سال هم گارانتي برين تك داره فنش هم مرجع نيست كه خيلي گرم كنه جاي نگراني نداره
نه HIS رو ميده 230 تومن اما Connect3d كه 210 تومن هست ميتونم كاري كنم پائينتر هم بده طرف آشنا است. 2 سال هم گارانتي برين تك داره فنش هم مرجع نيست كه خيلي گرم كنه جاي نگراني نداره
نمایندگی HIS در ایران کولینگ سیس هست . قیمت 512 این کارت 230 هست . اینکه به شهرستان میفرسته یا نه رو نمیدونم. مدل 4830 Iceq4 هم قرار هست بیاد ولی فعلا که هیچی معلوم نیست. اگر میخوای ازش استفاده کنی همین الان بخر وگرنه صبر کن مدلهای جدیدتر بیاد و ارزونتر بشه.![]()
اشتباه گفت!
قیمت 4850 با فن iceq و حافظه 512 200 تومن هستش
اما نمایندش هم همون کولینگ سیس هست....
بهترین کار اینه که به خودشون زنگ بزنی... -------------- ... زنگ بزن از خودشون بپرس
وقتی هم جواب گرفتی بیا تو فروم بگو تا این بحث رو تمومش کنیم
دوستان عزیز دقت کنید از موضوع تاپیک منحرف نشید.
بحث های مربوط به محل خرید و آدرس و شماره رو نمیشه در انجمن مطرح کرد (--> قوانین انجمن)
چی؟ جدی؟ 200 تومان؟ من 10 میخوام! برام بگیر.
8800 تمام مدل و برند و مارک و هرچی دیگه که می دونید .
بله Connect3D 4870
310 تومنه
مطمئنی ؟ یعنی در عرض یکهفته 30 تومن ارزون شد؟ شما 1 گیگش رو چند قیمت داری؟ من 3 هفته پیش 4850 1GB خریدم .
من فکرنمیکنم این قیمتی که شما میگی بشه پیدا کرد چون از Connect3D هم ارزونتر میشه و دیگه اونوقت کسی نمیره 215 تومن بده Connect3d بخره و میره HIS میخره. شما کی و از کجا آخرین قیمت رو گرفتی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)