حالا برنامه های Nokia Maps و GPS Data رو با هم باز کن و گوشیت رو چندین دقیقه بذار پشت پنجره.
اگر وصل نشه دیگه من چیزی به ذهنم نمیرسه !!!![]()
حالا برنامه های Nokia Maps و GPS Data رو با هم باز کن و گوشیت رو چندین دقیقه بذار پشت پنجره.
اگر وصل نشه دیگه من چیزی به ذهنم نمیرسه !!!![]()
ربطش رو منم نمیدونم.فکر کنم با وصل شدن به اینترنت میتونه بفهمه موقعیت نسبی شما کجاست و بعد راحتتر به gps وصل بشه.
مشکل در کانکشن اینترنت من بود
من دو تا کانکشن داشتم که با عوض کردن اونها بالاخره مشکلم حل شد
واقعا دستت درد نکنه.
فقط یه سوال دیگه. از این به بعد همیشه همین قدر طول میکشه آنلاین شه یا نه؟
من می خوام GPS همیشه آن لاین باشه و هر جا میرم ترک کنه و مسیر رو با نقشه ذخیره کنه و اگر نقشه از قبل ذخیره شده بود، دیگه از اینترنت دانلود نکنه ؟
چطور می تونم با GPSed یا Nokia Map همیشه آن لاین باشم و ترک هام رو ذخیره کنم.
آخه کار من طوریه که خیلی این ور اون ور میرم ( تو واحد پشتیبانی ال جی هستم ) و می خوام بدونم خونه اشخاصی میرم.
واسه همین جی پی اس خیلی واسم حیاتی هست.
شما راهی نداری که بدون مشکل وصل باشم و نقشه ها رو آفلاین داشته باشم ؟
بعد از بروز کردن FirmWare گوشی از نسخه ۱۰ به ۱۲،وقتی می خوام برنامه MarbleMaze v1.70.2.S60v3
هست نصب کنم، گوشی نمی زاره و میگه که برنامه Untrusted هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا مشکل بخاطر بروز شدن فیرم ویر گوشیه ، میشه این مشکل رو حل کرد ؟ یا باید قید این بازی رو زد ؟
در مورد GPS درحالت عادی برای من کمتر از 30 ثانیه وصل میشه.
در مورد اون کاربردی که از GPS انتظار دارین والا من اطلاعی ندارم.
برنامه های smartcom و Garmin رو هم روی گوشیتون نصب کنید.
شاید به دردتون بخوره.
این بازی رو باید ابتدا ساین و سپس نصب کنید.
کلوپ Renoir kc910 رنوآر و آلبوم عکس هایی که گرفتیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
قیمت جدیدش با این کاهش قیمتی که توی بازار هست طرفای 550 تا 60 هست ....
میتونی Landmark اضافه کنی.ولی اینکه همیشه وصل باشه راهش اینه که Maps رو نبندی.ترجیحا گارمین هم بریزی بهتره.ولی حواست باشه که GPS باتری گوشی رو گاز گاز میکنه و نمیتونی همش روشنش بذاری مگه اینکه شارژر همراهت باشه یا از شارژر ماشین استفاده کنی.
از چند تا منبع شنیدم که به زودی تلویزیون موبایل راه میوفته.
فقط خدا کنه روی n96 کار کنه !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)