عکس 5 مگاپیکسلی با دیال آپ کمی مشکله ...
سعی می کنم آپلود کنم.
عکس 5 مگاپیکسلی با دیال آپ کمی مشکله ...
سعی می کنم آپلود کنم.
اینم چند نمونه عکس گرفته شده با N79 بصورت تمام سایز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز عکس با 3.2 مگاپیکسلی زیر 500 کیلوبایت نمیشه .
اینا که همشون حدود 100 الی 200 کیلوبایت هستن .
دستکاریشون کردی ؟!![]()
دستکاری خیر .
با پینت باز کردم دوباره سیو کردم تا حجمشون کم بشه ، یه ترفند ساده .
از لحاظ کیفیت افت نکردن .
حالا شما خود عکس رو ول کردی چسبیدی به سایز ؟
====
فکر کنم مشکلی پیش اومده !!
الان که نگاه می کنم سایز عکس ها رویه 2 مگا پیکسل هست ! من دیشب سایز اصلی رو آپلود کردم !
دوباره آپلود می کنم.
Last edited by Mohammad; 25-05-2009 at 08:28.
عکس ها رو دوباره آپلود کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی باز هم سایز تغییر کرده !! مشکل از سایت هست . انگار خود به خود تغییر می ده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال اگه باز هم خواستید بفرمایید تا جای دیگه آپلود کنم.
دوستان در این پست دوربین N79 و X1 رو مقایسه کردم ...
در کل N79 دوربین بسیار خوبی داره . در کنار سایر امکاناتش به نظر من گوشی کامل و خوبی هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان
کسی میدونه چه طوری مس شه اسم گوشی هایی رو که با بلوتوث بهشون وصل شدیم رو پاک کرد؟
زمانی که عکس هارو در سایت TINYpic اپلود میکنید .. میتونید نهایتا تا سقف 1600*1200 اپلود کنید ... واسه همین سایز خود عکسها رو اون سایت کم میکنه ...
اگر میخواین مقایسه درستی انجام بشه در یک ساز .. باید هر 2 تا عکس در یک سایز مثلا هر 2 تارو رو 8008600 در سایت اپلود کنید .. همونجا زیر قیمتی که نوشته upload متونید تغییر بدید ... و جای سایز نوشته defultکه شما باید کلیک کنید و سایز هارو تغییر بدین و به یک سایز بزارین ...
اقا محمد ممنون بابت عکسها اگر میخواین عکسها سایزشون عوض نشه و در ابعاد واقعی مقایسه بشن ...
از سایت filehive.com استفاده کنید
دوستان کیفیت صدای این گوشی چطوره ؟
از N73 موزیکال بیشتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)