با کلید + می تونید صفحه رو بزرگ و با - کوچیکش کنید و همینطور که دوستمون گفتن با . می تونین به اسکرین اصلی فیلم برگردین.
با کلید + می تونید صفحه رو بزرگ و با - کوچیکش کنید و همینطور که دوستمون گفتن با . می تونین به اسکرین اصلی فیلم برگردین.
سلام
مدتیه فیلم رو به صورت بر عکس نشون میده !!! چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
مشکل خط سبز پایین تصویر یا ماتی پایین تصویر برای بعضی از ویدیو ها را چطور می شه حل کرد؟ قبلا این مشکل را نداشتم. (با عوض کردن نوع رندر مشکل حل می شه ولی بعضی از فیلم ها نمی توان با آن رندر ها پخش کرد.)
فکر کنم این مشکل ورژن جدید باشه من هم همین مشکل رو دارم فکر کنم باید ورژن قبلی برنامه رو نصب کنم.
برای من با عوض کردن render روی old video renderer درست میشه.
وقتی فایل اچ دی با kmp تو ویندوز 7 اجرا می کردم areo غیر فعال می شد،
الان دیگه اینطوری نمی شه، نمی دونم چی غیر فعال شده؟ فکر می کنم کیفیت اچ دی ها رو هم مثل قبل نشون نمی ده!
دوستان کسی می دونه چطوری می شه به حالت قبل برش گردوند؟
در حالت superspeed و highspeed (با شرتکات Alt+F و Ctrl+Alt+F) ویا تغییر preset به زیر نرمال aero غیرفعال می شود. که البته ازکیفیت کاسته و به سرعت افزوده می شود. این تنظیمات را با کلیک راست و در منوی video (advanced) می توانید پیدا کنید.
سلام
دوستان تا به حال کسی از این پلیر صدای چند کاناله گرفته ؟
من که هر کاری می کنم موفق نمی شم
توی فورمش هم مطرح کردم یه سری تنظیمات گفتند که انجام دادم ولی باز هم نشد
با تشکر
من چهارکاناله گرفتم فقط تنظیم صدا (نرم افزار کارت صدا) روی چندکانالی که داری بذار و توی پلیر F2 بزن Audio processing قسمت آخر resample/output اسپیکر را روی چندکانالی که می خوای بذار.
می خواستم ببینم راهی هست که فیلم دو تکه رو با زیرنویس یک تکه با این برنامه دید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)