تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 79 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان من این بازی رو تازه گرفتم...من اصلا نسخه های قبلی این بازی رو نکردم چون زیاد از این بازیهای پیچیده زیاد خوشم نمیاد ولی برادر کوچیکم عاشق این سبک بازیهاس...
    فقط یه مشکل بابا سیو این بازی کجاست البته قسمت اول بازی رو قبل از اینکه از خواب بیدار شه رو که محل سیواش تابلو بود ولی این قسمت دومش حتی تا پهلوی این سگه که برای اولین بار توی قبرستون باهاش درگیر میشیم رو رد کردم(کردیم)ولی محل سیوی پیدا نکردم!!
    دوستان اولین محل سیوش کجاست یا اصلا چجوریه؟؟؟

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دوستان من این بازی رو تازه گرفتم...من اصلا نسخه های قبلی این بازی رو نکردم چون زیاد از این بازیهای پیچیده زیاد خوشم نمیاد ولی برادر کوچیکم عاشق این سبک بازیهاس...
    فقط یه مشکل بابا سیو این بازی کجاست البته قسمت اول بازی رو قبل از اینکه از خواب بیدار شه رو که محل سیواش تابلو بود ولی این قسمت دومش حتی تا پهلوی این سگه که برای اولین بار توی قبرستون باهاش درگیر میشیم رو رد کردم(کردیم)ولی محل سیوی پیدا نکردم!!
    جای سیو رو دیوار هست که یک نشان قرمز هست که وقتی بری سیو کنی تو نقشه ظاهر میشه البته بعضی جاها باید قسمت نسبتا طولانی رو بری تا پیدا کنی و باید جا های مختلف رو خوب بررسی کنی.راحل خوب:برای راحت تر کشتن سگ ها و امثال اونا با چاقو بکش سه بار چپ کلیک و یک بار راست کلیک یه کمبوی مناسب برای از بین بردن اونا هست.

3. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

جای سیو رو دیوار هست که یک نشان قرمز هست که وقتی بری سیو کنی تو نقشه ظاهر میشه البته بعضی جاها باید قسمت نسبتا طولانی رو بری تا پیدا کنی و باید جا های مختلف رو خوب بررسی کنی.راحل خوب:برای راحت تر کشتن سگ ها و امثال اونا با چاقو بکش سه بار چپ کلیک و یک بار راست کلیک یه کمبوی مناسب برای از بین بردن اونا هست.
    دوست من از راهنماییتون خیلی ممنون ولی میخواستم بدونم کسی می دونه اولین جای سیو توی این مرحله کجاست؟؟
    چون من نسخه فارسی بازی رو گرفتم(گفتیم ببینیم دوبله ایرانیها چجوره ...ولی انصافا دوبله ش عالیه)ولی میترسم چون این ها توی بازی دست بردند بازی قاط زده باشه!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[QUOTE=mehdy.z;4061968]دوست من از راهنماییتون خیلی ممنون ولی میخواستم بدونم کسی می دونه اولین جای سیو توی این مرحله کجاست؟؟
    چون من نسخه فارسی بازی رو گرفتم(گفتیم ببینیم دوبله ایرانیها چجوره ...ولی انصافا دوبله ش عالیه)ولی میترسم چون این ها توی بازی دست بردند
    Last edited by mohammadrezams; 08-08-2009 at 16:26.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوست من از راهنماییتون خیلی ممنون ولی میخواستم بدونم کسی می دونه اولین جای سیو توی این مرحله کجاست؟؟
    چون من نسخه فارسی بازی رو گرفتم(گفتیم ببینیم دوبله ایرانیها چجوره ...ولی انصافا دوبله ش عالیه)ولی میترسم چون این ها توی بازی دست بردند بازی قاط زده باشه!!
    مهدی جان من مشکلت رو دقیق نفهمیدم
    الان سوالت اینه که اولین save بازی تو کدوم قسمت از اون زندانه ؟
    اخه تابلو های قرمز رنگ این بازی خیلی مشخص هستن و اکثرا هم تو جریان بازی هستن توری که miss نمیشن

7. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مهدی جان من مشکلت رو دقیق نفهمیدم
    الان سوالت اینه که اولین save بازی تو کدوم قسمت از اون زندانه ؟
    اخه تابلو های قرمز رنگ این بازی خیلی مشخص هستن و اکثرا هم تو جریان بازی هستن توری که miss نمیشن
    پدرام جون از توجهت ممنون
    منظورم اینه که وقتی در قسمت دوم بازی(همونجا که یهو توی آسانسور از خواب میپره و می بینه توی کامیونه)من هر چی رفتم نرسیدم به جایی که بتونم سیو کنم حتی تا توی اون قبرستون که برای اولین بار با سگه درگیر میشه(بعد از اینکه نوار کاسته رو گوش میده) هم رفتم ولی هر چی میرم جلو میرم به جایی نمیرسم که سیو کنم و چون نسخه من فارسی هست میگنم نکنه این ایرانیها یه بلایی سرش آوردند!!!!
    آخه اولای بازی دو قدم یه بار سیو داشت حالا فقط یه سوال دارم اینم اونه که تا اینجا که من رفتم آیا جایی برای سیو بوده که من گمش کرده باشم!!
    با تشکر....
    Last edited by mehdy.z; 09-08-2009 at 01:18.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

مهدی جان من محل های save بازی دقیق یادم نیست
    اخه این سری بازی 6 شمارست که منم وقتی درگیر اتمسفر و storyline میشم چیز دیگه تو ذهنم نمی مونه

اما فکر نمیکنم به خاطر فارسی بودن تو save بازی ایجاد bug کرده باشن چون هنوز اونقدر گنده نشدن
    یا هنوز به next save point نرسیدی یا ازش رد شدی

من لیست کل 23 تا محل save بازی رو برات میزارم

فکر کنم با این چیز هایی که گفتی save شماره 4 یا 5 باید باشی
    چون شماره 6 میره تو هتل

امیدوارم کمکت کنه

-------------------------------------------------------------------------------

--> Save Point 1

Details: On the east wall across from the door to the men's restroom.

--> Save Point 2

Details: On the west wall across from the skin wall.

--> Save Point 3

Details: On the x-ray board against the north wall.

--> Save Point 4

Details: On the west wall of the room beside the door.

This one can be backtracked to after save point #11 and #12.

--> Save Point 5

Details: On the wall in the second crypt portion. This in the northwest crypt
    in that area.

Alex will backtrack near this save point after save point #6 and save point
    #12.

--> Save Point 6

Details: On the north door.

--> Save Point 7

Details: Lying on the west wall. You'll see this right after moving through
    the hole in the east wall of Room 302.

Alex will have to backtrack to this area later. There are no save points along
    the way until he gets back to this area.

--> Save Point 8

Details: On the southeast wall of the Dining Room after Alex falls through the
    upstairs floors.

--> Save Point 9

Details: On the far wall shortly after Wheeler unlocks the door to this room.
    He enters this room right after being scared away from the double doors in the
    hallway outside.

--> Save Point 10

Details: After pulling up to the area near the Bilge Tank, this save point will
    be around the left corner past the Bilge Tank to the south. This is outside of
    the room where Alex obtains the Sewer Map.

--> Save Point 11

Location: Sewers of Shepherd's Glen/Room before intersection in Main Drain
    Chamber

Details: After exiting from the spillway area and falling down one level while
    heading to the north to the Main Drain Chamber, this will be to the east in a
    small room after falling down one platform.

--> Save Point 12

Details: Shortly after solving the fan puzzle where Alex has to pull levers to
    start and stop certain fans, he will move down a ladder after the hallway
    behind them. This save point will be on the right wall ahead behind the ladder
    that Alex climbs down.

--> Save Point 13

Details: On the northwest wall of the living room to the left of the angry mask
    item.

--> Save Point 14

Details: On a fence behind the Bait Shop. Duck under the fence on the east
    side of the Bait Shop to reach this save point.

--> Save Point 15

Details: On the east wall of the Break Room by a boarded up door. You'll see
    this after Alex leaps across the gap in between the Office and Break Room

This save point can be returned to after entering the Toluca Lake Water and
    Power building.

--> Save Point 16

Details: Facing the entrance to the Penitentiary while inside the first room,
    this is on the right wall. It gives off more of a red glow than other save
    points thanks to the dark area it is in.

--> Save Point 17

Details: After moving through the Boiler Room, this save point will be on the
    right wall up the stairs in the next room.

This is the save point right before the first decision that will affect the
    ending to the game, so make sure to place this save on an extra slot. Any
    ending in the game can be obtained from this portion.

--> Save Point 18

Location: Otherworld Overlook Penitentiary/Hallway outside Confinement Area

Details: Right after exiting the hallway following the scene with Alex's
    mother, this will be on the doorway of the fence.

--> Save Point 19

Details: Right after the cutscene that plays when Alex falls through the hole
    after solving the riddle puzzle, turn to the left to see this on the southeast
    side of the Shower Area.

--> Save Point 20

Details: Right before the door that leads to the Gas Chamber and the boss of
    the Penitentiary (Asphyxia), this will be on the wall of the room to the left.
    There is a health drink and a first aid kit on the shelves inside.

--> Save Point 21

Details: After moving up the steps in the east wing, this save point will be on
    the south wall across from the benches. This is the save point right outside
    the confession booth where Alex can choose to forgive his father.

--> Save Point 22

Details: In the Torture Room where Alex starts after the action cutscene with
    Judge Holloway, this will be on the east wall of the room.

--> Save Point 23

Details: Before entering the Founding Family Chamber, this will be on the
    southwest wall of the room outside.

10. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

بالاخره این بازی یک DVD هستش یا دو DVD?
    کدوم رو باید بخرم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بالاخره این بازی یک DVD هستش یا دو DVD?
    کدوم رو باید بخرم؟
    یه دونه هم اونی که من گرفتم یه دونه بود هم اونی که P30World میفروشه یه دونست . کلا یه دونست . یه دونه ای رو بگیر به نظر من الکی دوتاش کردن پول بیشتر بگیرن .

13. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بازی خوبی بود اما اونجور که باید لایق نام silent hill نبود داستان و روند بازی عالی بود ولی گیم پلی بازی واقعا مشکل داشت
    باید کمی سنگینتر از اینها میبود به نظر من باید گیم پلی مثل نسخه دو و سه میبود تا بیشتر میچسبید

15. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •