یعنی با اپگرید سون 64 بیتی جای سون 32 بیتی نصب میشه بدون هیچ مشکلی ؟
یعنی با اپگرید سون 64 بیتی جای سون 32 بیتی نصب میشه بدون هیچ مشکلی ؟
بله و فایل های ویندوز قبلی به یک پوشه در همون درایو با نام windows.old منتقل میشه.
بنده کاری که شما گفتید را کردم ارور داد که نمیشه ویندوز 32 بیتی را به 64 بیتی اپگیرید کرد و نتونستم ادامه عمل را انجام بدم
راه حل چیست؟
یک مشکلی که من دارم اینه که اول سون را نصب کرده ام و بعد ایکس پی را و با easy bcd و با هزار زحمت ویندوز ایکس پی را تو بوت اوردم الان هم اگه سون را فرمت کنم و از ویندوز ایکس پی 64 بیتی را نصب کنم ممکنه دوباره ویندوز ایکس پی بالا نیاد
Last edited by masoudtr; 21-10-2013 at 23:26.
دوستان جواب منو میدین
چه جوری بکاپ هر ویندوز را برگردونم
مثلا اگه سون بهم ریخت و برگردوندم ویندوز 8 هم بهم میریزه ؟
اینجا چرا هیچ کی جواب نمیده؟>
من ویندوز سون 64 بیتی را روی یک درایو دیگه ام نصب کردم الان سه تا ویندوز دارم چجوری 32 بیتی را پاک کنم که همون اول روشن کردن سیستم تو منوی بوت نیاد؟
با توجه به اینکه بوت هم easy bcd ای هست که روی همون ویندوز 32 بیتی نصب کرده ام.
محتویات درایو اش را هم نمیخوام پاک کنم
دوست عزیز با نرم افزار norton gost از درایو c و d بصورت جدا جدا ایمیج بگیر بوتیبل هستند و ایمیج رو در یه درایوی به جز این دوتا ذخیره کن.
حالا اگر مشکلی برای سیستمت پیش اومد خیلی راحت ایمیج هات رو برگردون.
به هیچ کدوم از ویندوزها هم صدمه ای نمیزنه و فقط اون که میخوای برمیگرده.
توی محیط بوت باید اینکار رو انجام بدی و برای برگردوندن هم هر دفعه به dvd نورتن گوست نیاز داری.
اگر میخوای فقط توی منوی بوت دیده نشه از vista boot استفاده کنید برای تننظیمات منوی بوت است.
اگر نمیخوای اطلاعاتت پاک بشه پس نمیتونی ویندوز رو پاک کنی چون برای پاک کردن ویندوز باید اون درایو رو فرمت کنی.
استاد من این کارو کردم ولی اما ارور زیز رو میده startup repeir couldnot repair your pc
ممنون میشم بفرمایید چیکار کنم
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
با DVD نصب ویندوز 8 بوت کن و بعد از انتخاب زبان روی Next کلیک کن و Repair your computer رو انتخاب کن.بعد Troubleshoot و سپس Advanced و بعد هم command prompt رو انتخاب کن.
بعد بنویس:
bootsect.exe /fixboot
اگه هنوز هم نمیتونی نرم افزار easy BCD رو دانلود کن و در حالی که هر دو تا هارد وصلن ویندوز ایکس پی رو اجرا کن و یک گزینه برای ویندوز 8 اضافه کن.
1-من یه پارتیشن جدید به اندازه 12 گیگ درست کردم حالا می خوام ویندوز xp رو روی اون نصب کنم ولی موقع نصب اون پارتیشنو پیدا نمی کنه ولی بقیه پارتیشن ها هستند الانم ویندوز 7 رو سیستمم نصبه چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)