اینام که ....... مارو با این مشکل سراسری
ممنون بابت زنگی که زدی
خداکنه زودتر درست شه.
بابا تازه داشتیم تعداد فایل های توی دانلود منیجرمو کم میکردم که بازم این مشکل پیش امد
اینام که ....... مارو با این مشکل سراسری
ممنون بابت زنگی که زدی
خداکنه زودتر درست شه.
بابا تازه داشتیم تعداد فایل های توی دانلود منیجرمو کم میکردم که بازم این مشکل پیش امد
قطع شدن کابل نوری بهانه خوبی برای شرکتهایی مثل داتک است. هرچند که کابل نوری مدتها پیش درست شد ولی مشکل ما داتکیها ماهها ادامه خواهد داشت.
امروز دانلودم از رپید از 10 بالاتر نمیره که نمیره...
فعلا که ظاهرا داتک تنها شرکتی نیست که مشکل داره . ببین بقیه شون هم بهتر از این یکی نیستن چون اینجا ایرانه .
من در مجموع حتی با وجود مشکلاتی که اخیرا پیش اومد ، از داتک راضی هستم و به هیچ وجه سرویس خودم رو با این قیمت های جکی که ISP های دیگه برای سرویس های نامحدودشون ارائه میدن ، عوض نمیکنم . ضمن اینکه میدونم کیفیت تا حد زیادی بستگی به منطقه مخابراتی و خیلی عوامل دیگه داره ، و ممکنه عده ای از دوستان هم که دارن از داتک سرویس میگیرن از کیفیت سرویسشون راضی نباشن .
شما از چه نرم افزاری برای دانلود استفاده میکنید ؟ آیا اکانت Premium از RS دارین ؟
سلام .من می خواستم 128 تک کاربره داتک بگیرم گفتن سرویس تک کاربره نمی دیم چندکابره که 4 تومن گرون تره می دیم .نظرتون چیه ؟؟چرا این کار و میکنن؟؟؟ 4تومن براشون این قدر ارزش داره ؟می خوام 64 ش رو بگیرم کسی استفاده میکنه ؟؟ چه طوره ؟؟؟
به خیلی چیزا بستگی داره
فاصله از مخابرات و....
اما اگه دوست داری 128 بگیر.به نظرم 4000 تومن زیاد توفیر نداره که بخوای بری 64 بخری.چون 64 میشه همون دیال اپ
من نظرم رو 128 هست.حالا هرجور صلاح میدونی
گاهی اوقات Download Manager ها برای دانلود یک فایل ، کل Bandwidth رو استفاده نمیکنن ، همزمان چند تا فایل رو بذار با هم دانلود شه ، ببین باز هم همین مشکل رو داره یا نه .
تو سایت که قیمت 256 تک کاربره از 128 چند کاربره قیمتش کمتره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پیشنهاد میکنم شما 256 تک کاربره بگیری خیلی با 128 اختلاف قیمت نداره ، به نظر من ارزشش رو داره .
Last edited by StormWielder; 06-01-2009 at 05:37.
تو سایت که قیمت 256 تک کاربره از 128 چند کاربره قیمتش کمتره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پیشنهاد میکنم شما 256 تک کاربره بگیری خیلی با 128 اختلاف قیمت نداره ، به نظر من ارزشش رو داره .[/QUOTE]
درسته به 256 توجه نکرده بودم .ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)