تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 130 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

داره خودمونی میشه saeedkhaledian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بازززززززم پیدا نکردم طبق اون عکسی دیدم منظورت م انقلاب به سمت کارگر جنوبی زیر اون پل آبی هست دیکه یکی در میون سی دی فروشی بووود همشونم کتاب هنر داشتن ولی دست دوم نه
    به سمت خ دانشگاه هم پر بووود اگه اسمه کوچه یا اسم کتابفروشی یادت بود خیلی بهتر بووود منم شب رفتم داغوووون بووود کلا
    دیروز میخواست گریم بگیره واقعا خیلی انقلاااااب افتضاحه
    سو بد
    بعد یه چیز دیگه!!!!!!!!!!! کتابهای پیش هنر که کلا 8 تاست واقعا 60 هزار تومنه؟؟؟
    تا 8:30 انقلابو دور میزدم همه جا همینو گفتن آخه مگه میشه کتاب درسی اینقدر بااااااشه ... ؟؟
    این همه کتاب دست دوم فروشی تو انقلاب هست .اگه این نشد میرفتی یه جا دیگه.باید می پرسیدی که کجا کتاب هنر کهنه می فروشن.یه زیرزمیه بود که خیلی کتاب داشت.باید اونجا می پرسیدی کجا بخرم.بعد تو نمی خوا همه پیش هارو بگیری چندتاش کافیه .من پارسال همرو گرفتم شد 45 تومن.بعد اینکه بعضیاش عوض شده که باید نو بخری

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------

بعد غصه نخور نابع هنر رو نمیتونی یه شبه بخری من خودم 10 بار رفتم انقلاب حتی بعضی کتابا که جدید شدن دوباره گرفتم و خوندمشون

داره خودمونی میشه Mort.Namo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این همه کتاب دست دوم فروشی تو انقلاب هست .اگه این نشد میرفتی یه جا دیگه.باید می پرسیدی که کجا کتاب هنر کهنه می فروشن.یه زیرزمیه بود که خیلی کتاب داشت.باید اونجا می پرسیدی کجا بخرم.بعد تو نمی خوا همه پیش هارو بگیری چندتاش کافیه .من پارسال همرو گرفتم شد 45 تومن.بعد اینکه بعضیاش عوض شده که باید نو بخری

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------

بعد غصه نخور نابع هنر رو نمیتونی یه شبه بخری من خودم 10 بار رفتم انقلاب حتی بعضی کتابا که جدید شدن دوباره گرفتم و خوندمشون
    رفتم چندجا همشو نداشتن حتی پیشو کامل نداشتن بعد داغووون بودن ماله چاپ خیلی قدیمی
    رفتم انتشارات مدرسه همون فضاییه که همه کتابا حتی مکاتب نقاشی که میگفتی چاپ جدیدو داشت منتها پیشارو میگفت 60 فقط دیگه طراحی 1و2 تاریخ هنر ایران و جهان و .... اونا که جمعا 15 تا میشه گفت اگه میخوای قیمت بدم کلا هم اعصاب نداشت :(
    مرکز نشر کتابهای درسی ایران هم رفتم اونجا به قیمت دولتیه که یه کم حالا بیشتر که گفت اصلا پیش نداریم تک فروشیمونم آبان ماه تازه شروع میشه
    فعلا تا اطلاع ثانوی اونجا نمیرم :( همینجوری بیسواد میمونم آخر :(
    Last edited by Mort.Namo; 08-10-2011 at 17:49.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

عیبی نداره
    فعلابشین چندتا عمومی بخون
    بهت پیشنهاد می کنم موسیقی رو هم بخونی چون خیلی راحته.همون کتاب جعفری نژاد که گفتم.منم موسیقی بلد نبود اما اون خیلی کمک کرد
    راستی اون کتابای کانون رو بگیر.همون نمایشش.از نمایندگی کانون می تونی باتخفیف بگیری.من فکر نکنم اینجا بتونم بیام.می تونی به این ایمیل بزنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Mort.Namo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عیبی نداره
    فعلابشین چندتا عمومی بخون
    بهت پیشنهاد می کنم موسیقی رو هم بخونی چون خیلی راحته.همون کتاب جعفری نژاد که گفتم.منم موسیقی بلد نبود اما اون خیلی کمک کرد
    راستی اون کتابای کانون رو بگیر.همون نمایشش.از نمایندگی کانون می تونی باتخفیف بگیری.من فکر نکنم اینجا بتونم بیام.می تونی به این ایمیل بزنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اوووکی
    مرررررسی
    همه دارین میرین دیگه :(
    اای کاش یه کم کتاباتو دیرتر میفروختی ...
    Last edited by Mort.Namo; 08-10-2011 at 17:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان من متولد 16/11/70 هستم،بعد از اخذ دیپلم الکترونیک وارد دانشگاه آزاد شدم اما بعد از گذشت 1 سال بدلیل علاقه ای که نداشتم به این رشته انصراف دادم و تصمیم گرفتم دنبال چیزی برم که دوست دارم اما متاسفانه بعد از انصراف متوجه شدم که مشمول هستم به یک سری مشکلات ناجور خوردم حالا من نیاز دارم برای گرفتن دیپلم هنر و پیش اون اقدام کنم،هفته اینده قرار شده کیسه صفرام رو بخاطر گرفتن معافیت جراحی کنم اما همین فرایند گرفتن معافیت خودش حداقل 3 ماه طول میکشه.
    برای دیپلم باید 1 واحد کار افرینی و مهارت فیلم نامه رو داشته باشم و پیش هم که کلا بی اطلاعم،از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من متولد 16/11/70 هستم،بعد از اخذ دیپلم الکترونیک وارد دانشگاه آزاد شدم اما بعد از گذشت 1 سال بدلیل علاقه ای که نداشتم به این رشته انصراف دادم و تصمیم گرفتم دنبال چیزی برم که دوست دارم اما متاسفانه بعد از انصراف متوجه شدم که مشمول هستم به یک سری مشکلات ناجور خوردم حالا من نیاز دارم برای گرفتن دیپلم هنر و پیش اون اقدام کنم،هفته اینده قرار شده کیسه صفرام رو بخاطر گرفتن معافیت جراحی کنم اما همین فرایند گرفتن معافیت خودش حداقل 3 ماه طول میکشه.
    برای دیپلم باید 1 واحد کار افرینی و مهارت فیلم نامه رو داشته باشم و پیش هم که کلا بی اطلاعم،از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند.
    اگه کاردانیتو میگرفتی دیگه پیش نمیخاست
    اگه مطمئنی معاف دائم میشی نگران نباش منم 3 ماه طول کشید کارتمو گرفتم.

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

مدیر این تالار کیه؟؟؟؟
    همه پستا رو حذف کرده.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مدیر تالار مشخصه !
    پست های اسپم حذف شدن ! اینجا چت روم نیست .

8. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام بیتا خانم
    من امسال اهنگسازی شرکت کردم چند تا سوال ازتون داشتم
    در مورد سطح سوالات سازشناسی و سرایش . ساز شناسی چه قدر تخصصیه
    شما پیانو چی زدید؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام بیتا خانم
    شما پیانو چی زدید؟ ممنون
    سلام
    منتظر راهنمایی نباش بیتا رفته جام جهانی.
    نوازندگی ام هستی جمعه؟

داره خودمونی میشه bitaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بیتا خانم
    شما پیانو چی زدید؟ ممنون
    سلام
    کتاب ساز شناسی فریدون ناصری رو بخون. من انوانسیون شماره 1 باخ رو زدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •