به نظر من که یه محصول بسیار عالیه ... واسه کسانی که حافظه زیاد ، ظرافت و شیکی ، سایز مناسب ، اینترفیس عالی و امکانات جانبی مقبول رو می طلبن ..
فکر می کنم حضور آیپادها در بازار رقابت پلیرها ، همه چیز رو زیباتر می کنه .. چرا؟ چون واقعا گزینه های جایگزین واسه اش زیاده .. بخصوص از نظر کیفیت صدا و تصویر ... اما چرا باز هم خیلی ها این رو می خرن ؟ ... بدبین ها ممکنه بگن چون امریکاییه و دنیا دست اوناس و انقدر تبلیغ می کنن که مدلهای خوبتر و بهتر دیده نمیشن و ... این حرف حتی تا اندازه ای درسته ؛ اما ما در دنیایی هستیم که ماه پشت ابر نمی مونه و اگه چیزی خوب باشه بهرحال خودش رو نشون میده ... علت موفقیت آیپاد به نظرم توجه به اون چیزاییه که واقعا کاربر می خواد ... شاید هیچوقت به این فکر نکرده باشید که کنترل یه دستگاه (مجموعه دکمه ها و روشهای فرمان دادن به دستگاه) چقدر مهم و موثره ... اینترفیس مناسب و منوهای هوشمندانه چقدر خوبه ... کیفیت صدای عالی بسیار خوبه ... اما اکثریت کاربرها به کیفیت صدای خیلی خوب آیپاد هم راضی خواهند بود ... در نتیجه واضحه که میرن سراغ فاکتورهای دیگه ای که تجربه استفاده از دستگاه رو براشون دلپذیر کنه ...
ادیت: متنش یه جورایی تبلیغاتی شد ؛ نه ؟ ... (برای اینکه بدونید تبلیغ صرف نیست؛ می تونم ارجاع بدم به فوروم دیگه که خودم جزو مخالفان ipod هستم- صرفا اینجا می خوام بی انصافی صورت نگیره ... وگرنه ما سالها تلاش کردیم برای احقاق حقوق creative و cowon - به جون خودم!) ...