تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 394 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان نظرشون رو درباره ایپاد کلاسیک نسل اخر بگن ممنون میشم و تجربشون رو اگه داشتن !!!

آره منم ميخوام بدونم نظر بقيه چيه؟
    بدون تعصب لطفآ
    به نظر من که یه محصول بسیار عالیه ... واسه کسانی که حافظه زیاد ، ظرافت و شیکی ، سایز مناسب ، اینترفیس عالی و امکانات جانبی مقبول رو می طلبن ..

فکر می کنم حضور آیپادها در بازار رقابت پلیرها ، همه چیز رو زیباتر می کنه .. چرا؟ چون واقعا گزینه های جایگزین واسه اش زیاده .. بخصوص از نظر کیفیت صدا و تصویر ... اما چرا باز هم خیلی ها این رو می خرن ؟ ... بدبین ها ممکنه بگن چون امریکاییه و دنیا دست اوناس و انقدر تبلیغ می کنن که مدلهای خوبتر و بهتر دیده نمیشن و ... این حرف حتی تا اندازه ای درسته ؛ اما ما در دنیایی هستیم که ماه پشت ابر نمی مونه و اگه چیزی خوب باشه بهرحال خودش رو نشون میده ... علت موفقیت آیپاد به نظرم توجه به اون چیزاییه که واقعا کاربر می خواد ... شاید هیچوقت به این فکر نکرده باشید که کنترل یه دستگاه (مجموعه دکمه ها و روشهای فرمان دادن به دستگاه) چقدر مهم و موثره ... اینترفیس مناسب و منوهای هوشمندانه چقدر خوبه ... کیفیت صدای عالی بسیار خوبه ... اما اکثریت کاربرها به کیفیت صدای خیلی خوب آیپاد هم راضی خواهند بود ... در نتیجه واضحه که میرن سراغ فاکتورهای دیگه ای که تجربه استفاده از دستگاه رو براشون دلپذیر کنه ...

ادیت: متنش یه جورایی تبلیغاتی شد ؛ نه ؟ ... (برای اینکه بدونید تبلیغ صرف نیست؛ می تونم ارجاع بدم به فوروم دیگه که خودم جزو مخالفان ipod هستم- صرفا اینجا می خوام بی انصافی صورت نگیره ... وگرنه ما سالها تلاش کردیم برای احقاق حقوق creative و cowon - به جون خودم!) ...
    Last edited by seymour; 11-07-2009 at 13:43.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

قربونت ولی من آپل فن هستن مخالف اپل کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اقا یه چیزی ظاهرا کلاسیک 6 تا نسل هست نه یعنی اون اولیشم 2001 یا 2002 اومده و اینکه یه چیزی من نمیدونم یه سایتی هست به نام ایران ایپاد که کار تعمیرات و فروش رو انجام میده چیزی ازش میدونی ؟
    در ضمن میخواستم بدونم برای ریستور کردن نیازی به بردن ریکاوری یا دی فی یو نیست اخه همچین کاری رو برای ریستور ایپادتاچ و ایفون باید بکنیم !!!
    سوال بدی این بود که خودت بازی و برنامه ریختی بودی توش یا نه با همون 3 تا بازی خودش حال کردی ؟؟؟
    ...........................................
    بله واقعا تمام ایپاد ها از شافل تا تاچ عالی هستند به خصوص ایپاد کلاسیک که واقعا سبک خاصی داره و همه چیش هم خوبه !!
    راستی سوال مهم برای من این بود چه فرمت تصویری رو پشتیبانی میکنه ؟(فیلم و عکس)
    سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.
    من کارم بیشتر برای کلاس هست و چون کلاس به زبان دیگه ای هست باید رکورد و پلی خیلی خوبی داشته باشه.
    خودم نظرم روی Sony ICD-UX81 - 2GB هست.
    این خوبه.
    آیا مموری هم میخوره.
    با این 2 گیگ چند ساعت میشه صدا را با کیفیت عالی ضبط کرد
    Last edited by muhammadinfo; 11-07-2009 at 21:46.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من کارم بیشتر برای کلاس هست و چون کلاس به زبان دیگه ای هست باید رکورد و پلی خیلی خوبی داشته باشه.
    خودم نظرم روی Sony ICD-UX81 - 2GB هست.
    این خوبه.
    آیا مموری هم میخوره.
    با این 2 گیگ چند ساعت میشه صدا را با کیفیت عالی ضبط کرد
    مدل خیلی خوبیه .. با 2 گیگ میشه حدود 20 ساعت باکیفیت بالا ضبط کرد ...

مموری نمی خوره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سیمور تو این مایه چیزی که مموری بخوره نمیشناسی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قربونت ولی من آپل فن هستن مخالف اپل کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اقا یه چیزی ظاهرا کلاسیک 6 تا نسل هست نه یعنی اون اولیشم 2001 یا 2002 اومده و اینکه یه چیزی من نمیدونم یه سایتی هست به نام ایران ایپاد که کار تعمیرات و فروش رو انجام میده چیزی ازش میدونی ؟
    در ضمن میخواستم بدونم برای ریستور کردن نیازی به بردن ریکاوری یا دی فی یو نیست اخه همچین کاری رو برای ریستور ایپادتاچ و ایفون باید بکنیم !!!
    سوال بدی این بود که خودت بازی و برنامه ریختی بودی توش یا نه با همون 3 تا بازی خودش حال کردی ؟؟؟
    ...........................................
    بله واقعا تمام ایپاد ها از شافل تا تاچ عالی هستند به خصوص ایپاد کلاسیک که واقعا سبک خاصی داره و همه چیش هم خوبه !!
    راستی سوال مهم برای من این بود چه فرمت تصویری رو پشتیبانی میکنه ؟(فیلم و عکس)
    سپاس
    مخالف آپل کیه ؟ ... عده بسیار زیاد ... جالبه که مرور زمان باعث شده بیشتر بشن ... یعنی قدیم ها در اقلیت بودن و الان در اکثریت ... زمانه اس دیگه ...

//

نسل های آیپاد : بله - اون چیزی که الان بهش میگیم کلاسیک ، در واقع نسل ششم پلیری هست که قبلا فقط به همون نام آیپاد شناخته می شد (با پسونده های غیررسمی واسه ایجاد تمایز ؛ مثل آیپاد فوتو - آیپاد ویدئو) ... طبیعتا الان شما فقط نسل ششم رو پیدا خواهی کرد و باید هم دنبال این باشی ...

//

درباره سایت ایران آیپاد : خب اون سایت رو که اول خودم معرفی کرده ام و قبلا هم گفتم که چیزی درباره اش نمی دونم ... ولی معتبر به نظر میاد ... لنگه کفش در بیابانه ..

//

restore کردن : نه - ریستورش ساده اس و چیزی لازم نداره ..

//

نه - اهل بازی/برنامه روی پلیر و موبایل نیستم ... چیزی بهش اضافه نکردم ... (متاسفانه این هم شده مد امسال ، یعنی همه دنبال پلیری هستن که برنامه خور باشه ... سال پیش بلوتوث مد بود ، سال قبلترش همه دنبال ضبط صدا بودند و ...) کمپانی ها شاید 5% تفکرشون روی برنامه و بازی جانبی واسه پلیرها باشه ... ظاهرا بازی واسه دانلود مجانی داره ؛ برنامه نه ..

//

فرمت تصویری : عکس که همون jpg اصلشه و ویدئو هم mpeg4 ... (=نیاز به کانورت ویدئو داری)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور تو این مایه چیزی که مموری بخوره نمیشناسی
    mx20 حافظه می خوره ... ولی دیگه اون ریکودر حرفه ای و قیمتش بالای 250 تومن ..

شاید مدلهای پایین تر که مموری بخورن هم هست ، من الان حضور ذهن ندارم ... ضمن اینکه بازار ریکودر خیلی thin هستش (شرمنده از واژه انگلیسی استفاده می کنم - فکر کنم معادلش بشه تُنُک) ، یعنی محصولات اندک هستش و قیمت ها شفاف نیست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه jasmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین خرید cowon I7 و Creative zen موندم
    ازیک طرف به خاطر لمسی بودن و صفحه نمایش I7 بیشترمتمایل به zen هستم اما درمورد کیفیت پخش و به خصوص ضبط چون برام مهمه و شنیدم که I7 بهتره نمیدونم چیکار کنم!
    حالا میخوام بدونم تفاوتشون درچه حدیه؟و ارزش اینو داره که I7 رو ترجیح بدم یا نه؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ازیک طرف به خاطر لمسی بودن و صفحه نمایش I7 بیشترمتمایل به zen هستم اما درمورد کیفیت پخش و به خصوص ضبط چون برام مهمه و شنیدم که I7 بهتره نمیدونم چیکار کنم!
    اگه واقعا کیفیت صدا براتون مهمه و همچنین اینکه بخوایید موزیک گوش کنید I7 واقعا خوبه
    ولی اگه صرفا برای رکورد بخوایید بهتره برید سمت مدل های رکوردر های سونی که واقعا عالی هستن

11. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من دلایلی که باعث شده شما بین اینا معطل بشی ، شاید بهترین دلایل نباشه ... منظورم اینه که من اگه قرار باشه این دوتا رو بذارم توی دو کفه ، بخاطر کارکرد کلی این کار رو می کنم و نه بخاطر یه ویژگی خاص؛ به نظر من: از نظر ویدئو - حافظه مناسب تر و طراحی، zen مناسب تره و از نظر کیفیت ضبط و صدا i7 بهتر به نظر میاد ..

* وانگهی ، من توصیه می کنم کیفیت صدا شما رو بین این دو معطل نکنه و اصلا فرض کنید که در یه سطح هستن .. بحثی بود که اخیراً با دوست خوب دیگه ای هم داشتیم ... کیفیت صدای هر دو بسیار عالیه ... کارای cowon که معروف هستن و سری zen هم شهرت خوبی داره .. ببینید این بخشی از یه ریویو هستش : (ABI)
    I benchmarked the Zen against the Cowon iAudio X5 .. For the most part they were indistinguishable,... However, at higher volumes the X5 sounded a bit cleaner, more open, and could push beyond the Zen's max volume
    (zen رو با X5 مقایسه کرده که کیفیت صداش یه جور معیاره و حتی بعضی ها از i7 هم بالاتر می دوننش) .. میگه:

غالباً (کیفیت صدای) مشابهی داشتند ... اما در صداهای بالاتر ، x5 برنده بود ... (بلندی صدای کارای cowon معروفه)

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •