تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 61 از 1759 اولاول ... 1151575859606162636465711111615611061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

حالا من باید برم مخابرات بگم چی؟یا اینکه برم پیش اون هایی که اشتراک adsl میدن!خرج هم داره آخه یه وقت من رفتم مخابرات گفتم خط خونه ما را به adsl وصل کن همه بهم بخندند.رانژه چیه.بگو تا همین شنبه برم قضیه را ختم بخیر کنم
    نمیدونم چی بگم؟؟

ولی خوب خودت که کاری نمیتونی بکنی..باید زنگ بزنی به یکی از همین سرویس دهنده‌ها ببینی منطقه شما اصلا قابل ارائه هست یا خیر؟؟؟

بعدش تحقیق کنی ببین کدومشو مناسبتره مشکلاتش کمتره قیمتش بهتره و.....
    بعد باهاشون قرارداد ببندی.....

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام! من یه مشکل عجیب غریب دارم که هیچکس نمی تونه حلش کنه!
    راستش موقعی که adsl گرفتم مرتب dc می شدم ,اول فک کردم از isp و مودمشونه اما 20 تا مودم عوض کردم و رفتم و اومدم هیچ تفاوتی نکرد! من همچنان به نت وصل هستم ولی در عمل هیچ سند و رسیوی ندارم مگر اینکه یکبار دیسی بشم و دوباره وصل بشم!
    همه به اتفاق می گن مشکل از خونس و خونه نویز داره! حالا میخوام بدونم چطوری میشه این نویز رو برطرف کرد!؟ چه جوری می شه اصلا شناساییش کرد که از کجاس؟!
    خدایی دهنمو سرویس کرده,مسئول ADSL هم دهنش از تعجب باز مونده که نزدیک به 10000 کانکت داشتم در 2 ماه!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام! من یه مشکل عجیب غریب دارم که هیچکس نمی تونه حلش کنه!
    راستش موقعی که adsl گرفتم مرتب dc می شدم ,اول فک کردم از isp و مودمشونه اما 20 تا مودم عوض کردم و رفتم و اومدم هیچ تفاوتی نکرد! من همچنان به نت وصل هستم ولی در عمل هیچ سند و رسیوی ندارم مگر اینکه یکبار دیسی بشم و دوباره وصل بشم!
    همه به اتفاق می گن مشکل از خونس و خونه نویز داره! حالا میخوام بدونم چطوری میشه این نویز رو برطرف کرد!؟ چه جوری می شه اصلا شناساییش کرد که از کجاس؟!
    خدایی دهنمو سرویس کرده,مسئول ADSL هم دهنش از تعجب باز مونده که نزدیک به 10000 کانکت داشتم در 2 ماه!
    من یک توضیح اولیه می دم در مورد عوامل ایجاد نویز
    عواملی که نویز ایجاد می کنه :
    1-نزدیکی سیم برق به تلفن
    2-قدیمی بوده و پوسیده بودن سیم
    3- چند سیمی شدن(یعنی سیم از چند جا قطع شده باشه و با وصل کردن دو سر سیم به هم ارتباط را ایجاد کنند .)
    4-تاثیر موج های مغناتیسی بر سیم (مثل امواج ماکرویو , موبایل و ...)

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

zed2 جان خیلی ممنون!
    والا این خونه تازه 1 ساله که ساخته شده! این 1.نزدیکی سیم برق و تلفن رو چجوری میشه چک کرد و درستش کرد!؟
    2.این مورد که بعیده!
    3.این حالت فقط موقعی ایجاد شده که سیم تلفن رو به سیم ساختمان وصل کردیم! از کنار کنتور برق!
    4.این گزینه هم خیلی مشکوکه! به نظرم این طبقه پایینی های ما که همیشه ضبتشون روشنه واسه من مشکل ایجاد میکنن!

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

zed2 جان خیلی ممنون!
    والا این خونه تازه 1 ساله که ساخته شده! این 1.نزدیکی سیم برق و تلفن رو چجوری میشه چک کرد و درستش کرد!؟
    2.این مورد که بعیده!
    3.این حالت فقط موقعی ایجاد شده که سیم تلفن رو به سیم ساختمان وصل کردیم! از کنار کنتور برق!
    4.این گزینه هم خیلی مشکوکه! به نظرم این طبقه پایینی های ما که همیشه ضبتشون روشنه واسه من مشکل ایجاد میکنن!
    برامورد اول یکی از پریز های تلفن رو واز کن ببین سیم تلفن داخل کدامیک از لوله ها می شه یعد چک کن ببین سیم برق یا آنتن تلویزیون کنارش نباشه این کارو رو جند تا از پریز ها انجام بده تا مطمئن بشی درضمن مودمت رو چه جوری به تلفن وصل کردی (شکل اتصال رو بگو)

7. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

zed2 جان خیلی ممنون!
    2.این مورد که بعیده!
    ببخشید یعنی سیم تلفن از کنار کنتر برق رد شده

9. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برامورد اول یکی از پریز های تلفن رو واز کن ببین سیم تلفن داخل کدامیک از لوله ها می شه یعد چک کن ببین سیم برق یا آنتن تلویزیون کنارش نباشه این کارو رو جند تا از پریز ها انجام بده تا مطمئن بشی درضمن مودمت رو چه جوری به تلفن وصل کردی (شکل اتصال رو بگو)
    چشم امشب این کار رو خواهم کرد
    چگونگی اتصال:
    مودم+سیم تلفن+اسپیلیتر+سیم+پریز
    ببخشید یعنی سیم تلفن از کنار کنتر برق رد شده
    اره اخه راه دیگه ای وجود نداره
    سیم تلفن ما و سیم تلفن اپارتمان دقیقا کنار کنتور به هم وصل میشه!!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چشم امشب این کار رو خواهم کرد
    چگونگی اتصال:
    مودم+سیم تلفن+اسپیلیتر+سیم+پریز

اره اخه راه دیگه ای وجود نداره
    سیم تلفن ما و سیم تلفن اپارتمان دقیقا کنار کنتور به هم وصل میشه!!
    نوع سیمی که گذاشتن برای تلفن چیه چون اگر سیم معمولی باشه که تو ساختمان می کشن قطعا یک قسمت از تداخل بخاطر رد شدن از کنار کنتور است.
    راستی سیمی که کشیدی چند بار از سیم های برق اطراف دستگاه های مختلف روشن رد شده؟
    والا این خونه تازه 1 ساله که ساخته شده
    چه سیم کشی بدی برای تلفن کرده.مسئول سیم کشی احتمالا از مشکلاتی که بعدا پیش میاد خبر نداشته

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوباره! پریز رو باز کردم و عکسش رو هم پایین میذارم,متاسفانه سیم انتن از داخل خورتومی تلفن رد شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوع سیمی که گذاشتن برای تلفن چیه چون اگر سیم معمولی باشه که تو ساختمان می کشن قطعا یک قسمت از تداخل بخاطر رد شدن از کنار کنتور است.
    راستی سیمی که کشیدی چند بار از سیم های برق اطراف دستگاه های مختلف روشن رد شده؟

چه سیم کشی بدی برای تلفن کرده.مسئول سیم کشی احتمالا از مشکلاتی که بعدا پیش میاد خبر نداشته
    دوست عزیزم نوع سیمش رو نمی دونم! تو عکس مشخصه!
    اون سیم فقط همونجا وصل میشه و بقیش می ره تو خورتومی و بعد وارد گچ و دیوار ساختمان شده
    متاسفانه بسی بی عقل بوده سیم کشش!

راستش ما خودمون داریم خونه میسازیم,برای خونه خورتومی های سیم انتن و برق و تلفن باید جدا باشه تا این مشکل پیش نیاد!؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوباره! پریز رو باز کردم و عکسش رو هم پایین میذارم,متاسفانه سیم انتن از داخل خورتومی تلفن رد شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیزم نوع سیمش رو نمی دونم! تو عکس مشخصه!
    اون سیم فقط همونجا وصل میشه و بقیش می ره تو خورتومی و بعد وارد گچ و دیوار ساختمان شده
    متاسفانه بسی بی عقل بوده سیم کشش!

راستش ما خودمون داریم خونه میسازیم,برای خونه خورتومی های سیم انتن و برق و تلفن باید جدا باشه تا این مشکل پیش نیاد!؟
    اگر سیمی که از کنتر گذشته همینی باشد که من می بینم بنظرم دال اپم فراموش کنید بهتره .وقتی سیم به ان نازکی را از کنار کنتور رد کنی بعد از یک خورتومی که هم برق توش باشه رد کنی تقریبا وقتی به پریز تلفن برسه شک دارم پارازیت جایی برای فرکانس adsl داخل سیم خالی گذاشته باشه.باید سیم کشی را اصلاح کنین.(برای تلفن هم همینطور
    اول از همه سیم تلفن رو از مسیر کنتور دور کنین
    یا یک سیم کلفت که عایق خوب داره بزارین که یکم وضعش بهترشه(گرچه باز هم خیلی کیفیت عفت می کنه ولی کمتر )
    یا یک خورتومی جدید بزارین و سیم تلفن رو ازش رد کنین
    یا سیم تلفن رو از یک مسیر دیگر و با سیم مناسب رد کنین.

15. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •