سلام دوست عزيز
تا اونجايي كه من فهميدم شما فقط يك دكمه Browse براي لود فايل توي پلير لازم داري كه فكر كنم اين نمونه كار كمكت كنه.
اين كار رو ببين و اگه سوآلي بود بپرس.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد.
سلام دوست عزيز
تا اونجايي كه من فهميدم شما فقط يك دكمه Browse براي لود فايل توي پلير لازم داري كه فكر كنم اين نمونه كار كمكت كنه.
اين كار رو ببين و اگه سوآلي بود بپرس.
موفق باشيد.
سلام دوست عزیز ممنون از لطفت. ببین من فایل کارم رو در این لینک گذاشتم. همونطور که خواهی دید گزینه های سمت چپ مثلا میانگین متحرک باید به یک فایل ویدیو لینک بشه و در پلیر که در کار میبینی اجرا بشه. خودت رویت کن و راهنمائی کن این پروسه رو چجوری انجام بدم. یا همین فایل رو کامل کن و برام بفرست .واقعا ممنون میشوم از لطفت.
mmojoudi@
شرمنده كه دير به دير ميام
دليلشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چند تا سوال داشتم ؟
چه جوری باید با منو بار کار کنیم ؟ من منو رو درست کردم دستورش رو هم تو on menu نوشتم ولی نمیدونم که چی بنویسم تا مثلا تیک روی یک گزینه بمونه یا برداشته بشه !
بعد با پلاگین ران سایلنت باید چه جوری کار کنیم ؟
آخری اینکه من یه جمله ای رو توسط دیالوگ اینپوت تو یه فایل تکست مینویسم ، حالا چه جوری جمله بعدب رو باید از سر خط تو تکست شروع کنم ؟ (\n جواب نمیده )
لطفا از هر کدوم با یک نمونه جواب بدید
ممنون...
Last edited by K A R I M I; 03-11-2009 at 01:03.
سلام
دوست عزيز من نميتونم از رپيدشر و سايتهايي كه امكان رزيوم ندارند دانلود كنم
لطف كن فايل رو درآپلود كن تا منم بتونم فايلت رو ببينم و اگه بتونم كمكت كنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد.
Last edited by NIK SYSTEM; 03-11-2009 at 09:44.
سلام.
ببخشید به حجم فایل نگاه کردید؟
طبق قوانین رپید شیر، فایلهای کمتر از 100 کیلوبایت، هیچ محدودیتی رو شامل نمیشن...
اینکه فقط 4 کیلوبیایت بود...
در هرحال... مشکلی نداره... تو پرشین گیگ آپ کردم واستون....![]()
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزيز من هم ميدونم ولي امكان دانلود از اين سايت ها برام وجود نداره.
در كل من پروزه ات رو ديدم ولي شما اشتباهي كه كردي اينه كه فايل سيو كرده ات رو براي من فرستادي كه من اينجا با بازكردنش مشكل دارم و شما بايد پروزه ات رو از منوي فايل اتوپلي export بكني و اون فايل رو بفرستي .
در ضمن سايز برنامه ات رو روي 800 در 600ببند كه براي همه قابل نمايش باشه.
موفق باشي
با Application.SetMenu(tblMenu);ميشه، ولي در مثال زير من از API استفاده كردم:
پلاگين رو بذار تا بينم چي هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه پروژه بساز و تا اونجاييش كه ميشه برو جلو و آپ كن تا درستش كنم
سلام دوست عزيز
براي كار با منو و اينپوت برات نمونه كار گذاشتم و براي RunSilent هم يه نمونه نوشتم كه ببيني. كار ران سايلنت هم اينه كه يه برنامه رو بصورت مخفي اجرا ميكنه و خصوصيت ديگه اي نداره.
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NIK SYSTEM; 10-11-2009 at 09:07.
با سلام خدمت اساتيد
بنده برنامه اي درست كردم كه نرم افزارهاي مورد نيازم را درآن قراردادم وميخواهم كرك نرم افزارها با يك كليك در جايي كه برنامه نصب شده كپي شود
ممنون ميشوم راهنمايي بفرماييد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)