واقعا واسه نوکیا 5 مگاپیکسلی (ان82 یا ان95 8 گیگ) و کمپانیه نوکیا یک افتخاره...که گوشی 5 مگاپیکسلی نوکیا داره با 8 مگاپیکسلیه سامسونگ مقایسه میشه و برابری میکنه تو عکس...
ایول نوکیا...
9کرممم...
واقعا واسه نوکیا 5 مگاپیکسلی (ان82 یا ان95 8 گیگ) و کمپانیه نوکیا یک افتخاره...که گوشی 5 مگاپیکسلی نوکیا داره با 8 مگاپیکسلیه سامسونگ مقایسه میشه و برابری میکنه تو عکس...
ایول نوکیا...
9کرممم...
قیمت با گارانتی مایکروتل 815 هزار تومن ( نسخه 8 گیگابایت )
سامسونگ و نوکیا رو همیشه باهم مقایسه کردن ، شما دیدی یکبار GSMArena یه گوشی سامسونگ رو با سونی اریکسون مقایسه کنه و بگه رقیب فلان گوشی سونی اریکسون هستش ؟
چون نوکیا فعلا 8 نداره پس باید با بهترین 5 این کمپانی مقایسه بشه .
actooor جان به نظرت این 2 عکس باهم برایری میکته ؟
مخلصیم .
داش امیر گل حرفت درسته...
تو این عکسا فقط 30 درصد برابری وجود داره...
ولی بیشتر منظوره من اینه که فعلا زوده واسه مقایسه...
بهتر بود 8 با 8 مقایسه میشد...
ولی حالا که نیست خوب نمیشد...
9کرممم...
ولی n82 قشنگتر گرفته ها.....
به نظر من هر گوشی تو یکجایی یه نقطه ضعف داره.
البته در مورد زرد رنگ بودن عکس ان 82 من مشکوکم.احتمال می دم عکس رو با حالت شب گرفته باشن.
ولی به نظر من از نظر کیفیت واقعا ان 82 بهتر گرفته.
در ضمن عکس ان 82 از عقب تر گرفته شده که این خودش باعث افت کیفیت می شه و باید نویز بیشتر بشه چون محیط شب بیشتر می شه (کسایی که تو عکاسی وارد باشن خوب اینو می فهمن)ولی با این حال تو کیفیت بازم به نظر من بهتر یا حداقل برابر با سامسونگ گرفته.
آقا همگی اینجا توجه کنین
از امروز شعار فرهوده عوض شد
زنده باد گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته Htc Touch Hd حرف نداره اصل حاله
برای این کار 3 تا چراغ های کیبرود خودمو روشن کردم
بابا تو دیگه کی هستی؟
آخه چرا ؟ w960i بهتر نبود؟؟
سلام
چشم در اولین فرصت این کار رو میکنم .
باتری گوشی خیلی خوبه البته من 2-3 روز بیشتر کار نکردم ولی از نظر من هیچ مشکلی نداره .
از لحاظ سرعت به نظر من با یه درجه ارفاق با N 95 8 Gig یکی هست البته من روش 6 گیگ چیز ریختم ولی 95 8گیگ خودم 1 گیگ هم پر نبود .
لطفا اگه کسی این گوشی (i8510) رو خریده در صورت امکان یه سری اطلاعات در مورد مزایا و معایب اون رو سایت بزاره چون من میخوام این گوشی رو بخرم و اطلاعات درستی از اون ندارم email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بابا كيه ديگه؟آقا همگی اینجا توجه کنین
از امروز شعار فرهوده عوض شد
زنده باد گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته Htc Touch Hd حرف نداره اصل حاله
برای این کار 3 تا چراغ های کیبرود خودمو روشن کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)