تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 211 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ممنون.ولی من با xp کار میکنم.فقط میتونم دکمه e رو بزنم که بچه گریه میکنهکمککککککک
    اول از هر چیز بگم اون بچه هه خودتی ناسلامتی چرا هی بچه بچه می کنی! تازه اونم ونگ و وونگ بچه گونه ست گریه نیست! اون مرده هم ولی محترم بچه ست! .....منم گفتم بچه!
    باید با w تاتی تاتی بری پیش بابایی!
    اگه نمی ره ایراد از کنترل هاست! از بازی برو بیرون دوباره برو تو بازی!
    نشد به تنظیمات کنترل سری بزن
    نشد بازی رو دوباره نصب کن
    نشد بر تو تاپیک حل مشکلات در اجرای بازی ها و بگو کنترل ندارم!

2. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من با اون پیرزنه حرف زده بودم
    اون تنها کسیه که متوجه شده ما تو یه دنیای مجازی هستیم
    اون همچنین گفت دنبال یه در خروجی باید بگردم! اما هر چی گشتم دری چیزی پیدا نکردم
    یه زیر زمین بود که توش خبری نبود یه خونه تاریک و بی نور هم بود که فک کردم اونجا باشه ولی نبود!
    مجبور شدم به حرفای دختره گوش بدم دیگه!
    تازه اونام تو دنیای مجازی می میرن و اون دختره دوباره می تونه زنده شون کنه!
    +
    لقب رنجر ویست لند چه تسهیلات ویژه ای داره؟؟؟
    +
    چطور و با داشتن یه امتیازی می شد از دختره حرف کشید؟
    دختره چه چیز خاصی برای گفتن داره؟
    تو همون خونه ي تاريك و جلوي در چند تا وسيله هستن كه وقتي روشون e رو ميزني صدا ميدن بايد به تريتيب زير اينا رو بزني تا كامپيوتر كنارت بياد كه از اون طريق ميتوني در خروجي رو هم بياري .
    راديو + پارچ + كوتوله + پارچ + بلوك + كوتوله + بطري
    +
    هيچي !!
    +
    با گوش دادن به حرف پيرزنه ، چيز خاص خاصي كه نميگه فقط چيه و كيه و و اينجا رو كي ساخته و چند ساله و و ...
    الان من در بالاترين حد كارما هستم و حتي از اون لقب رنجر هم رفتم بالاتر ،‌ ميخوام بازي رو تو آخرين حد كارما و نهايت خوبي و بامرامي تموم كنم!!
    بازي هم سه نوع ماموريت داره ؛‌ مراحل اصلي ، مراحل فرعي و مراحل فري استايل كه اين سومي واقعا حوصله ميخواد ، من تا جايي كه ميتونم فري استايل هم انجام ميدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی آدرس سفینه فضایی رو میتونه بهم بده ؟؟؟ (ترجیحا با عکسش رو نقشه)
    مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

حالا من تو كوييست فرعي The Replicated Man گير كردم ، همون ماموريتي كه تو Rivet City جناب آقاي Zimmer به ما ميده ، يكمي پيشرفتم و حالا ميگه آقاي Pinkerton رو پيدا كن و ازش در مورد android بپرس ! هيچ علامتي هم رو نقشه نيست و بايد خودم تو اين كشتي بزرگ دنبال بگردم كه گشتم و پيدا نكردم . كسي هست كه اين ماموريت رو انجام داده باشه ؟ اگر داديد محل اين آقاي Pinkerton رو لو بديد به من ... وقتي هم از اهالي محترم Rivet City در مورد اين آقا ميپرسم ميگن كه كه روحه و Rivet City رو اون درست كرده و غيره . در كل اي اساتيد كممممك ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

حالا من تو كوييست فرعي The Replicated Man گير كردم ، همون ماموريتي كه تو Rivet City جناب آقاي Zimmer به ما ميده ، يكمي پيشرفتم و حالا ميگه آقاي Pinkerton رو پيدا كن و ازش در مورد android بپرس ! هيچ علامتي هم رو نقشه نيست و بايد خودم تو اين كشتي بزرگ دنبال بگردم كه گشتم و پيدا نكردم . كسي هست كه اين ماموريت رو انجام داده باشه ؟ اگر داديد محل اين آقاي Pinkerton رو لو بديد به من ... وقتي هم از اهالي محترم Rivet City در مورد اين آقا ميپرسم ميگن كه كه روحه و Rivet City رو اون درست كرده و غيره . در كل اي اساتيد كممممك ...
    من رفتم از بیشترشون سوال کردم تا کامپلیت شد و رفتم پیشه زیمر باهاش یه کم زر زدم زیمر هم rivet city رو ترک کر + فک کنم 50 caps

7. این کاربر از Aseman e ghermez 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی می تونیه یک ترینر یا کد تقلب بده که پول هام رو فول کنه ؟
    فقط پول برام مهم ........
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونقدرا هم که مردم ریوت فکر میکنن روح نیست ....
    اگه دقت کرده باشی قسمت عقبی کشتی (اونجایی که از وسط نصف شده) یه در داره که باید lockpick 100 داشته باشی تا بتونی بری (یه راه دیگه هم از زیر آب داره که میشه از اونجا وارد شد ....)
    خلاصه اونجا که رفتی پینکرتون رو پیدا میکنی و یکم باهاش حرف میزنی (یادتباشه که از زیر زبونش همه قضیه رو بکشی و رمز بازیابی حافظش رو بگیری) و میفهمی که اون روباته کیه و باهاش میتونی بری حرف بزنی و رمز رو بگی و اینجا سه راه داری :
    یا بهش میگی که لوش نمیدی و یه تفنگ ردیف ازش بگیری ، یا اینکه بری به زیمر لوش بدی و یه سری قابلیتهات زیاد میشه ، یا اینکه هر دو کار رو بکنی !!!

10. این کاربر از gmt325gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید
    رمز پول رو ( به صورت کد)
    پیدا کردم
    اگر کسی خواست بگه تا بزارم
    به دلیلی اینکه شاید بعضی ها بهخوان از بازی لذت ببرند
    رمز رو اینجا قرار نمی دم
    بازی قشنگی چیزی که برای من خیلی جالب بود این بود که
    نقشه بسیار بسیار پهناوری دارد که اگه من نقشه نداشتم و همچین حمل و نقل سریع رو نداشتم راه رو نمی تونستم پیدا کنم
    احتمال گم می شود
    باز ی جالبه
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من رفتم از بیشترشون سوال کردم تا کامپلیت شد و رفتم پیشه زیمر باهاش یه کم زر زدم زیمر هم rivet city رو ترک کر + فک کنم 50 caps
    من يه جور ديگه اومده بودم و بايد Pinkerton رو پيدا ميكردم كه بالاخره كردم ( از صبح علافش بودم) بايد از زير آب ميرفتم به يه پايگاه زيرآبي اونجا هم اين Pinkerton رو پيدا نكردم ( اگر ميگشتم پيدا ميشد!) بعد از اون طرفش دراومدم ديدم يه زنه اومد گفت كه به Zimmer بگم كه اندرويد مرده منم اين كارو ترجيح دادم و كارماي مثبت + همون 50 در نوشابه رو گرفتم . حالا شانس آوردم اون يارو رو پيدا نكردم وگرنه كارمام كم ميشد !
    سلام دوستان
    کسی می تونیه یک ترینر یا کد تقلب بده که پول هام رو فول کنه ؟
    فقط پول برام مهم ........
    با تشکر
    هر جايي كه ميري وسايلي رو كه Val يا ارزش بيشتري دارن رو بگير و وقتي اينوتوريت پر شد با فست تراول برگرد مگاتون و به مويرا بفرش اينطوري پولت بيشتر ميشه و ديگه مجبور نيستي چيت بزني !

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اونقدرا هم که مردم ریوت فکر میکنن روح نیست ....
    اگه دقت کرده باشی قسمت عقبی کشتی (اونجایی که از وسط نصف شده) یه در داره که باید lockpick 100 داشته باشی تا بتونی بری (یه راه دیگه هم از زیر آب داره که میشه از اونجا وارد شد ....)
    خلاصه اونجا که رفتی پینکرتون رو پیدا میکنی و یکم باهاش حرف میزنی (یادتباشه که از زیر زبونش همه قضیه رو بکشی و رمز بازیابی حافظش رو بگیری) و میفهمی که اون روباته کیه و باهاش میتونی بری حرف بزنی و رمز رو بگی و اینجا سه راه داری :
    یا بهش میگی که لوش نمیدی و یه تفنگ ردیف ازش بگیری ، یا اینکه بری به زیمر لوش بدی و یه سری قابلیتهات زیاد میشه ، یا اینکه هر دو کار رو بکنی !!!
    با اين كار كارمام كم نميشه ؟ اين كار بهتره يا كاري كه من بالا كردم ؟ اگه اين خوبه از سيو قبليم برم ؟
    مردم ريوت هم بعضيهاشون فكر ميكنن كه مرده و بعضيهاشونم ميگن كه فقط شايعس و حتي يكي بود كه ميگفت عامل نصف شدن ريوت همين پينكرتن هست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •