مثلا قرار بود اپراتور سوم رو راه بندازن و اینترنت پر سرعت بدن به ملت ! اون کار رو که نکردن هیچ همین خدماتشون هم دارن گرون تر و محدود تر می کنن ! چی بگم![]()
مثلا قرار بود اپراتور سوم رو راه بندازن و اینترنت پر سرعت بدن به ملت ! اون کار رو که نکردن هیچ همین خدماتشون هم دارن گرون تر و محدود تر می کنن ! چی بگم![]()
این طور که مشخصه ایرانشل میخواد در هر فصل از میزان حجم ارائه شده ش کم کنه ...
جدا از این حرفا duncan جان امضاتو حال کردمخداییش حرف نداره آخه منم با توپچی هام
![]()
سرعتش که کلا چندوقتیه خیلی پایینه،از اونورم که حجم ها رو کم کردن.آخه این چه وضعیه؟!!!؟!!!!
دوستان من چرا با اینترنت ایرانسل نمی تونم فایلی رو از رو هاردم آپلود کنم ؟ شما هم چنین مشکلی دارید ؟
سلام
يه سوال
زياد از gprs استفاده ميكنيم .هنگام استفاده از gprs گوشي چقدر فاصله ازما داشته باشه بهتره تا امواج به ما صدمه نرسونه؟
کسی ندونست مشکل ما چیه ؟ خواهشا کمک کنید الان یه هفته هست لنگ آپلود یه فایل 3 مگابایتی هستم !
( نزدیک خونمون هم کافی نت نیست برم اونجا ! )
چه جوري نمي توني؟ چي مي گه؟ با سايتهاي ديگه امتحان كردي؟ با گوشي آپلود مي كني يا با كامپیوتر؟
با ديال آپ امتحان كردي؟
این مشکل برای همه کسانی که از gprs ایرانسل استفاده میکنن وجود داره.
من خودم میخواستم یه آهنگ 2 مگابایتی رو آپلود کنم تقریبا میشه گفت یک ساعت صبر کردم ولی آخرش آهنگ آپلود نشد.
فکر کنم کلا gprs با آپلود مشکل داره وگرنه باید خیلی زود آپلود میشد.
برای آپلود از یه اینترنت دیگه استفاده کن و به امید gprs نباش که فقط به درد وبگردی میخوره
موفق باشی
فایلهای کمتر از یک مگابایت رو آپلود کردم من.
احتمالا مشکل داغ کردن گوشی یا از دست دادن آنتن داره که هنگ میکنه. بهتره از مودمهای سیمکارتی استفاده کنید به جای گوشی چون هم باتری اون خراب میشه هم خودش.
فکر کنم بستت اومده واسه من چون من یه ماهه زدم واسم 2 ماهه فعال شده الان 2 ماهه دارم استفاده میکنم
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
بسته های ایرانسل: یک روزه 125mb 1000
یک هفته 600mb 2500
ماهیانه 2gb 10000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)