طبيعيه.
احتمالا تو تنظيمات گزينه ي erase after 10 error رو زده بوده كه وقتي رمزو اشتباه بزنه گوشي رو كلا پاك ميكنه.
يه بار ريستور كنه حله.
اموزشش هست
طبيعيه.
احتمالا تو تنظيمات گزينه ي erase after 10 error رو زده بوده كه وقتي رمزو اشتباه بزنه گوشي رو كلا پاك ميكنه.
يه بار ريستور كنه حله.
اموزشش هست
سلام
چرا من فایل QuickPwn 2.1 رو می خوام باز کنم erore میده ؟
اینکه فیلش خرایه رو بهم میده .
ویندوزم xp ?
لطفا راهنمایی کنین .. مرسی
سلام من گوشیم آنتنش برگشت و درست شد
اما مشکلی که دارم واسه جیلبرک آن است
با یرنامه redsnow یه فایل رستور دیگه رو که باز میکنم فعال میشه و شروع به عملیات میکنه و در آخر هم نتیجه ای نداره !!!
حالا از کجا بدونم گوشیم جیلبرک شده یا نه ؟
جواب سوال قبلیم رو هم بدین
ممنون
زمانی که گوشی جیلبریک میشه آیکون cydia توی منو ظاهر میشه و اگه با blackrain جیلبریک کنی آیکون blackrain توی منو ظاهر میشه.
دوست عزیز!!! من کی گفتم شما با redsn0w جیلبریک کن!!!
اصلا گوش میدی من چی میگم؟!
میگم باید با blackra1n جیلبریک کنی!!!![]()
خوب با blackra1n وقتی جیلبریک کردم هنگامی که می خواست cydia قخ دانلود کنه بهم erore می داد !!!
باشه دوباره این کارو میکنم ببینم چی میشه !
مرسی
راستی نرم افزار که می خوام نصب کنم نصب نمی شه . یعنی همشون erore میده ..
و نرم افزار anyring رو چه جوری باید نصب کنم ؟ چون پسوندش .deb هست ..
anyring.2.0.cracked.sg1.deb ؟؟؟؟
شما تا گوشیت رو جیلبریک نکنی نمیتونی هیچ فایل کرک شده ای نصب کنی.فایل های deb هم کرک شده هستند و برای نصب نیاز به یه برنامه ای غیر از آیتونز داره مثل ifunbox و یا pcsuite , ..... و این برنامه ها هم فقط گوشی جیلبریک شده رو میشناسه.
راستی شما چه ورژنی روی گوشیت ریختی؟اگه 3.1.2 ریختی به نظرم با blackra1n RC3 امتحان کن.
سلام من ای فایلو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم . و فکر کنم همین نسخه ای که شما گفتینه .
من نسخه 3.1.2(7D11) رو نصب کردم . و آیکون برنامه blackra1n رو توی گوشیم میبینم اما سیدیا را دانلود نمیکنه . یکم میره جلو اما دیگه نمیره ..
بعد من با ifunbox کار کردم . چه طوری فایل های .deb رو باید توی گوشیم نصب کنم ؟
شما اول جیلبریک کن و Cydia رو نصب کن، بعد برو دنبال نرم افزار!
اگر درست جیلبریک کرده باشی ( صرف نظر از نصب cydia ) باید اول یه بازی free نصب کنی!
برای اینکار با iTunes Store یه بازی فری مثل BatteryStatus نصب کن بعد این کار دیگه میتونی بازی های کرک شده هم نصب کنی.
سلام دوستان ، قیمت گوشی آیفون 3GS رو می خواستم.
دو نسخه ی 8 و 16 گیگ.با تشکر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)