تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 97 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 961

نام تاپيک: تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته چند وقتی هست که این سایت با ip ایرانی بالا نمیاد و در ضمن این تستی که عکسش رو کاربر گرامی vista7 گذاشته به نظرم بایستی قدیمی باشه . (فکر کنم 2009-2010) .
    نکته ی دیگه هم اینکه فقط proactive defence رو تست کرده .
    من با پراکسی وارد سایت شدم و مشکلی نیست.
    فقط قسمتی رو که مثل این عکس نتایج مربوط به آخرین تست کلی مربوط به فایروال ها رو گذاشته باشه پیدا نمیکنم.
    شما آدرسش رو میدونید ؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

آخرین تست. پیوست شد

3. 9 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض حفاظت در سطح سخت افزار

سلام به دوستان گرامی
    یه مطلبی تو وب سایت شرکت انلاین سولوشن دیدم که نظرم رو جلب کرد.
    نوشته بود که فایروالش میتونه در سطح سخت افزار از سیستم شما محافظت کنه.منم دانلودش کردم و موقع نصب و بعد از راستارت دیدم که قبل از بالا اومدن ویندوز یه آنالیز از سیستم کرد.
    دوستان اگه اطلاعاتی تو این زمینه دارن مایل به دونستن هستیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه نکته جالب هم که متوجه شدم اینکه شرکت online solution security توی روسیه و تو شهر سنپترزبورگ هست.این نرم افزار تو تست های matouse.com در حد 99 درصد بوده.
    حالا با حضور دو تا شرکت برتر تو یه شهر قضیه جالب خواهد شد.احتمالا agnitum برای از دست ندادن بازار محلی دست به کارای جدید تر بزنه.
    رقابت خوبی خواهد بود که شاید به سود کاربران باشه.
    با تشکر

5. 2 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

دوست عزیز عکس بالا مربوط به تاریخ 2011/26/03 هستش یعنی یک روز قبل از تاریخی که من پست رو دادم
    موفق باشید

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

تستی که دوست عزیز drhaniball قرار دادند هم همون نتایج رو داره با این تفاوت که اونهایی که رتبه بدتری اورندند هم در تصویر مشخص شده است.

7. 2 کاربر از vista7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی
    یه مطلبی تو وب سایت شرکت انلاین سولوشن دیدم که نظرم رو جلب کرد.
    نوشته بود که فایروالش میتونه در سطح سخت افزار از سیستم شما محافظت کنه.منم دانلودش کردم و موقع نصب و بعد از راستارت دیدم که قبل از بالا اومدن ویندوز یه آنالیز از سیستم کرد.
    دوستان اگه اطلاعاتی تو این زمینه دارن مایل به دونستن هستیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه نکته جالب هم که متوجه شدم اینکه شرکت online solution security توی روسیه و تو شهر سنپترزبورگ هست.این نرم افزار تو تست های matouse.com در حد 99 درصد بوده.
    حالا با حضور دو تا شرکت برتر تو یه شهر قضیه جالب خواهد شد.احتمالا agnitum برای از دست ندادن بازار محلی دست به کارای جدید تر بزنه.
    رقابت خوبی خواهد بود که شاید به سود کاربران باشه.
    با تشکر
    سلام.
    نمیشه اسمش رو گذاشت در سطح سخت افزار . چون فایروالهای سخت افزاری مقوله ای جداگانه دارند و نسبت به انواع نرم افزاری بسیار سریع هستند.
    البته خودش هم اشاره کرده که نزدیک به سخت افزار.
    درایورهای خودش رو با الویت بالا اجرا میکنه به همراه کنترل در سطح کرنل.
    وقتی ویندوز ویستا عرضه شد مایکروسافت محدودیت های امنیتی برای دسترسی به سطوع پایین سیستم عامل تعیین کرد که سیمانتک و مکافی شکایت کردن و تونستن یک سری از مجوزها رو بدست بیارن.
    اصولا کنترل در لایه های پایین تر مشکله و HIPS ها رو با محدودیت هایی روبرو میکنه.
    الان اکثر فایروالها از ترکیب سطوح کرنل و یوزر استفاده میکنن. مثل Outpost ، COMODO،Online armor و ...

9. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض 1

مرسی از پاسخ شما
    درست اشاره کردین.همون مطلب الویت اجرای درایورها بود
    البته نمیدونم نظارت در سطح سخت افزار مشکلی برای کارکرد درست فعالیتهای همون قسمت سخت افزار ایجاد میکنه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض لیک تست

سلام
    در ادامه مطلب لیک تست فایروالها
    من الان دارم رو نرم افزارها و فایروالهای دیگه CLT رو تست میکنم.
    مطلب جالبی که دیدم تو تست روی OSS 7.5 beta بدون تنظیم یا دستکاری خاصی و فقط با جواب دادن به سوالات تونست 340 رو بدست بیاره.در صورتی که تو نسخه 7.1 باید به صورت دستی سیستم گارد رو بلوک همه فعالیتها میزاشتین.
    این نشون میده که بیشتر شرکتها واقعا در حال رقابت و بهبود عملکرد خودشون هستن.(عکس مربوط به تکنولوژی جدید oss به اسم تصمیم گیری هوشمنده که تو انتخاب بهترین تصمیم به شما کمک میکنه)

دوستان دیگه لطفا تمام تجربیات خودتون رو در این زمینه با هر فایروالی که تست میزنین بگین تا بقیه هم استفاده کنن.
    اگه لیک تستهای جدیدی پیدا کردین برای آزمایش حتما تو اینجا قرار بدین.
    با تشکر از همگی شما

12. این کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض لیک تست رو private firewall

با سلام به دوستان
    این تست رو رو private firewall هم انجام دادم که در بهترین حالت 250 رو تونست کسب کنه.البته این تست رو روی ویندوز 7 انجام دادم که بعضی از ابجکتها رو خودش اتوماتیک بلوک میکنه.
    البته این نتیجه برای این فایروال دور از انتظار نبود.با توجه به حجمی که داشت(7 مگ) و امکانات داخلیش نباید انتظار زیادی ازش داشت.

من نتونستم زیاد روش کار کنم ولی اگه دوستان باهاش کار کردن مایل به تبادل اطلاعاتشون هستیم.

14. این کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض تست روی SPYSHELTER

با سلام دوباره
    یه تست هم روی برنامه ی Spy shelter انجام شد که در مقایسه با تست بالایی یعنی private firewall خیلی بهتر بود.این نرم افزار هم همون حجم رو داشت ولی hips قدرتمند تری به نسبت اون داشت.تقریبا همه ی کی لوگر ها و اسکرین شاتها رو بست.به جز مال خود ویندوز رو که سوالی ازش نپرسید. (تنظیمات روی high )

16. 6 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض آزمایش online solutions security suite

با سلام
    این هم تست روی نرم افزار online solution security که انجام تست و آزمایش رو اون واقعا سخت بود.
    چون تقریبا در مورد هر پروسسی سوال میکرد.از جمله پروسسهای اصلی سیستم عامل.فقط در مورد بالا اومدن خود سیستم عامل نپرسید(البته قبل از بالا اومدنش سیستم رو آنالیز کرد).

تقریبا میتونم بگم جزو بیرحم ترین فایروالها بود.چون در مورد همه چی سوال میکرد و احیانا اگه کسی با نحوه پاسخ دادن به سوالات مشکل داشته باشه احتمالا سیستم عاملش بطور کامل از کار میافته.

بهتره خودتون این برنامه رو دانلود ، نصب و تست کنین.این مطلب بیشتر به عنوان آشنایی با این نرم افزار بود

با سپاس از شما
    Last edited by newsoft; 10-04-2011 at 18:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •