من از آوانیک 512 دارم. تقریباً قطعی نداره و شبانه هم هر شب 1 گیگ میگیرم. منتهی طول روز سرعتش به شدت کاهش پیدا میکنه.
دوستان جایی رو نمیشناسن داونلود شبانه اش به همین خوبی باشه منتهی روزش اینقدر داغون نشه.
من از آوانیک 512 دارم. تقریباً قطعی نداره و شبانه هم هر شب 1 گیگ میگیرم. منتهی طول روز سرعتش به شدت کاهش پیدا میکنه.
دوستان جایی رو نمیشناسن داونلود شبانه اش به همین خوبی باشه منتهی روزش اینقدر داغون نشه.
نمایندگی اینترنت پرسرعت وایمکس در ارومیه شرکت شایان سیستم
تلفن 2243001 0441
2255036 0441
شایان سیستم خیابان خیام جنوبی (سنگفرش) نبش کوچه آگاهی ساختمان شیشه ای طبقه اول واحد 4
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
نمایندگی اینترنت پرسرعت وایمکس در ارومیه شرکت شایان سیستم
تلفن 2243001 0441
2255036 0441
شایان سیستم خیابان خیام جنوبی (سنگفرش) نبش کوچه آگاهی ساختمان شیشه ای طبقه اول واحد 4
میشه مشخصات اکانتت رو کامل بنویسی؟
قیمت
حجم
سرعت
پینگت هم اصلا خوب نیست و واسه بازی آنلاین به درد نمیخوره
نتایج اکانت تو برعکس بقیه هست! یعنی ماله همه روزها سرعتشون خوب هست و شبا داغون میشه!![]()
قیمت: 21 تومن. گیگ اضافی 5 تومن (البته به من تخفیف نسبتاً خوبی داد از این ارزونتر شد)
حجم: 3 گیگ ماهیانه (1 تا 7 آزاد)
سرعت: 512
و غیره: سال پیش اینقدر بد نبود و تا آخر تعطیلات خوب بود اما بعدش به شدت خراب شده
نمیخوام داونلود شبانه شو از دست بدم وگرنه یک روز هم رو این آی اس پی نمیموندم. ظاهراً کسی جواب سوال منو نداره.
هزینه اولیه وایمکس خیلی بالاست واسه همین یه جورایی واسه کسی که ای دی اس ال داره نمیصرفه. شما میشه یه سری اطلاعات مثل قیمت و مشخصات اکانتها بدید؟
سلام دوستان، بلاخره از دست این isp های مزخرف راحت شدم، مخصوصا آنا که خیلی آشغال بود !!!!
هر ماه 35 تومن برا سرویس 192 نا محدود میدادم، اونم با سرعت دانلود 20 ، که همیشه زیر 10 بود 2/3 روز تو هفته به ندرت میشد
ببینی داری با 20 کامل دانلود میکنی!!!! اینترنت آشغال سرعت افتضاح، پول هم که بدی براش حرومه
این ماه رفتم آنا خانوم محمدی اونجا بود مثل همیشه خندید گفت برا تمدید اومدین گفتم نخیر برا تخلیه اومدم،
بنده خدا هنگ کرد یه لحظه، گفت چرا ناراضی هستین ؟ گفتم چرا داره؟ این همه قطعی با این سرعت دانلود کم !
با این قیمت زیاد !!! گفت حق دارین، ولی به زودی قیمتامونو کاهش میدین، گفتم هر چقدرم کاهش بدین بازم زیاده
گفتم تخلیه کن میخوام برم4سنبه درخواست دادم، 1 شنبه رفتم از مخابرات adsl گرفتم فرداش وصل شد
128 سه ماه 15 گیگ، سرعت دانلود: 35/40 شبا از ساعت 12 تا 8 صبح هم رایگان، فقط 38 هزار تومن
یعنی پول 1 ماه 192 نا محدود آنا که هر ماه کلش 3 گیگ هم نمیشد دانلود کرد باهاش
الان هرکی میخواد adsl بگیره فقط مخابرات، پول مفت ندین به شرکتای دیگه مخصوصا آنا اینترنت حروم خور آشغال
ببخشید اگه لحنش بد بود ولی باید، این حرفا رو بگم تا همه بشناسن...![]()
اینجور که پیش میره شرکتهای خصوصی کم کم جمع میشن انحصار میافته دست مخابرات و اون موقغ است که باید نشست گریه کرد.الان هرکی میخواد adsl بگیره فقط مخابرات، پول مفت ندین به شرکتای دیگه مخصوصا آنا اینترنت حروم خور آشغال
به نظر من بهتره که این شرکت های خصوصی رو جمع بکنن و خود مخابرات همه چیز رو مدیریت بکنه. این طوری تعداد مشتری ها کاملا مشخص میشه و با توجه به این تعداد سرویس ارائه میشه.
البته یه بدی که داره این هست که دیگه رقابت از بین میره.
سلام سال نوتون مبارک. مکس نت در حال حاضر خیلی دچار قطعی میشه نمیدونم بقیه آی اس پی ها هم این مشکل رو دارند یا نه! وضعیت شبکه هم در حال حاضر به این صورته:
ضمنا" امروز عصر از طرف آی اس پی دومی به ما حمله میشد تحت پورتهای 1192-1200-1195-1122 ولی خوشبختانه با وجود فایروال قوی بلاک شد.هدف هم کپی فایلی به نام A.EXE در پوشه ویندوز هست. دوستان مراقب این آی اس پی اوکراینی باشند .
مشخصات منبع حمله:
Hostname:195.14.112.138
ISP:PE Yastremskiy Leonid Stepanovich
Organization:PE Yastremskiy Leonid Stepanovich
Type:Broadband
Assignment:Static IP
Country: Ukraine
State/Region:Kharkivs'ka Oblast'
City:Kharkiv
Last edited by hadi.EST; 16-04-2011 at 18:51.
بله همینطوره بدون شک هیچکس از این وضعیتی که نه چندان دور اتفاق میفته راضی نیست، ولی شرکتها هم باید
به فکر راه چاره باشن، با این قیمتهای سرسام آور در مقابل adsl ای شبیه Dail Up تحویل ملت ندن
فعلا که بهترین انتخاب به ناچار مخابرات هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)