ایول ، این برنامه داره سر من پیاده میشهمرحله آخر هستش (اون ماشینای بزرگ پلیس) رو رفته بودم روی یکی از این cooldown ها (با 500000 بانتری به زور و با 1 ساعت تعقیب گریز تونستم ردشون کنم) بعدش سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم :((:((:((الان دو دفعه س دارم با پلیس ها چلنج می کنم ، وقتی حوالی 11 دقیقه طول می کشه از بازی خارج میشه و ارور میده
حالا حساب کن بانتی مونم شده 2 میلیون ... البته زیاد شاکی نشدم ... دیگه قلق این ماشین سفیدا اومده دستم .
![]()
انصافا این دفعه تقریبا 15 تا ماشین اسپورت کردم ولی خداییش هیچ کدوم لنسر نشدمن اولین بار دوروزه تمومش کردم الان با کدوم ماشین مسابقه میدی ؟تقریبا با هر 15 تا دو سه تا مسابقه دادم ولی اصلا جواب نمی دادن
الانم ماشین چلنج و مسابقات اصلیم همون لنسره ، مسابقات فرعی و مقدماتی رو با SLR و الانم با مرسدس بنز رد می کنم
البته کلی پرفورمانس رو انگولک کردم تا قابل استفاده شدنا !
اصلا به اسمو و قیمتش نگا نکن دادا ... پورشه س که پورشه س ... خیلی ماشین ها هستن که با اسپورت یکسان بهتر جواب میدنراستی با ماشینش میشه جلوی یه پورشه مسابقه داد و برد؟ آخه توی ماشین فروشی ماشین بهتر از اون نیست سرعتش نهایتش 160 مایل هستتازه توی بازی از این ماشین استفاده نمیشه ... تو بعضی مسابقات فرعی هست ولی توی بلک لیست ، هیچ کس انتخابش نکرده
خلاصه اینکه راحت می تونی بگیریش .
راستی کسی 225 تا بیشتر رفته ؟