سلام به همه
Bizimt و مسعود جان
ممنون از کمکتون
اینجا کسی از شهرستان مراغه هست ؟
اونجا کاری بس مهم همین در مورد اینترنت پیش اومده !!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام به همه
Bizimt و مسعود جان
ممنون از کمکتون
اینجا کسی از شهرستان مراغه هست ؟
اونجا کاری بس مهم همین در مورد اینترنت پیش اومده !!!
بله عزیزم! میدن!
میگی مدرک بده؟؟؟ چشم:
عموی من کارمند بانک سپه هست.
برای اداره کل بانک سپه منطقه تبریز، اینترنت پر سرعت گرفتن. با سرعت 1 مگابیت بر ثانیه. اون هم نامحدود (از همارا سیستم). (اون طور که من متوجه شدم، برای کارهایی غیر از کارهای مستقیم بانکی این سرویس رو گرفتن.)
تقریبا هر ما 130000 تومن هم هزینه اشتراک میدن.
یه بار از عمو خواش کردم که وقتی میره اونجا یه تست سرعت بگیره. اون هم تست گرفته بود. سرعتش دانلودش، چیزی بین 1070 تا 1150 بود.
من که مشکلی نداشتم
همارا یه کار جالبی کرده که هر وقت ارتباط اینترنت مشترک قطع میشه اونو بصورت اینترانت به سایت خودش متصل میکنه که مشترک میتونه آدرس سایت رو بزنه و اونجا وضعیت یا آخرین اخبار قطعی رو ببینه
-=- الان تبریز چه شرکتایی مجوز توزیع پهنای باند دارن ؟
-=- اصلا سوال اینجاس که این ماک نت میگه من پهنای باند رو به ISP ها میدم ، مگه تبریز چند تا ISP هست آخه تازه مخابرات هم مگه پهنای باند نمیده ؟
شاتل و همارا که و لایزر فکر کنم خودکفا باشن پس این ماکس نت به کی پهنا میده ؟
-=- iNet نماینده کدوم شرکته ؟ مگه میصرفه براش ؟
-=- این تنظیم سرعت که گفتین ، از طرف شرکت هست دیگه نه ؟
برا مثال من الان 512 دارم اگه یه یوزر پس 1 مگابیت پیدا کنم میتونم استفاده کنم یا نه ؟
-=- چرا همارا IP هاش رو استاتیک کرده ؟ ( میتونست 10 تومن از همه بگیره بعد اینکارو کنه) تازه یه کاری کرده که آی پی هاش شده خارجج از ایران
-=- شما تو همارا هستین ؟
-=- این پهنای دانشگاه آزاد و سراسری رو کی میده ؟ ( آزاد شده 16 مگابیت !!! )
-=- الان فرض کنیم منه یوزر رفتم یه سرویس 256 گرفتم که سرعت دانلودش باید بین 25 تا 32 باشه ، میشه ارتباط این سرعت رو به فاصله از مخابرات منطقه / فاصله از ISP / شرکت / تجهیزات شرکت / تجهیزات مخابرات منطقه بگین ؟
-=- راستی به نظرتون میشه اکانت یوزرای دیگه رو کش رفت و استفاد کرد ؟
من یکی رو تهران میشناختم که برا چند نفر اینکارو کرد البته خودش گفت که اگه مواظب نباشین میان میگیرنتون ها ( و این اتفاق افتاد )
فکر نکنم مشکلی در ارائه ی سرویس باشه
تازه این بانک هم که یوزر خونگی نیست
فقط یه سوال :
-=- همارا قیمت 512 نامحدود رو زده 120 تومن اونوقت 1 مگابیت چطور شد 130 تومن ؟
-=- میشه اونجا فیلم دانلود کرد ؟![]()
Last edited by MaSoOd; 17-08-2008 at 15:43.
This Post Edited By MaSoOd
Last edited by MaSoOd; 17-08-2008 at 15:41.
Last edited by MaSoOd; 17-08-2008 at 15:41. دليل: This Post Edited By MaSoOd
Last edited by MaSoOd; 17-08-2008 at 15:41.
قیمت های موجود در سایت رو خیلی و قت هست که آپدیت نکردن.
الان 512 نامحدود رو میده 89000.
نزدیک دو سه ماه میشه که 512 رو میدن 120 تومن
تازه همین دو روز پیش اونجا بوودم و پرسیدم
حتی اون بروشور قدیمی هم قیمت 512 اشتباه زده شده
تو تعرفه ی جدید قیمتا رو درس کردن
بهترین سایت برای تست سرعت
کد:
است چون speedtest رو یک فایل کوچیک تست رو انجام میده و صبانت چون در ابتدا سرعتش 55 است تو تست 400 به بالا میره اما تو این سایتی که گفتم تستش از 300 کیلو بایت تا 5 مگابایت است و سرعت واقعی رو نشون میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اینکه سرعت من در 5 ثانیه اول 55 است و بعد از آن حدود 20 speedtest میگه سرعت من 450 کیلو بیت است اما این سایت چون حرفه ای تر است و این کلک صبانت تو این جا کار ساز نیست سرعت واقعی رو نشون میده
همه تو اینجا یک تستی بکنن و نتیجه اش رو به همراه شهرشون بگن ببینیم وضعیت چجوریه
نوع تست رو F-16 Jets انتخاب کنین و هاست رو ADDR.com تست رو دو الی سه بار انجام بدین ببینین چه جوریه برای من این شد
Loaded 1,396,595 bytes in 70.328 seconds from TOAST.net (CA) server
Your throughput: 159* K
159!!!!
یه بارم 215!!!
این تست اصلا برا من درست جواب نمیده حسین جان
مثلا من الان در بدترین حالت 48 کیلو سرعت دانلودمه در صورتی که موقع نشون دادن عکس ( دانلود لرا نمایشه ) سرعتش 9 کیلو بوود و سرعت منو نهایتا 64 حدس زد
بار دوم از سمت چپ شاتل رو انتخاب کردم ( 700 کیلوبایت ) اینبار سرعت دانلودش 20 بوود و بنابراین آخر کار سرعت رو 164 زد
این سایت نمیتونه از حداکثر پهنای باند استفاده کنه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)