تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 1126 اولاول ... 1151575859606162636465711111615611061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه Maxis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من امروز 5 آبان تونستم بالاخره مشاره دانشجویی رو بگیرم واسه انتخاب واحد !!
    حالا موندم چیکارکنم ؟ آخه تو سایت نمرات من هیچ کدوم ذکر نشده از کجا باید بدونم چه واحد هایی رو بردارم و کودوما رو نه تازه چند تا می تونم بردار ----از همه مهمتر واسه تطبیق چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!11111

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من امروز 5 آبان تونستم بالاخره مشاره دانشجویی رو بگیرم واسه انتخاب واحد !!
    حالا موندم چیکارکنم ؟ آخه تو سایت نمرات من هیچ کدوم ذکر نشده از کجا باید بدونم چه واحد هایی رو بردارم و کودوما رو نه تازه چند تا می تونم بردار ----از همه مهمتر واسه تطبیق چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!11111
    وقتی میری برای انتخاب واحد در قسمت ثبت نام اصلی بهت گفته که چند واحد مجاز هستی سرنگار ستون انتخاب واحد هست یکم باید دقت کنی
    اگر هم ریز نمراتت رو از قسمت اطلاعات دانشجو نمی تونی ببینی احتمالا نرسیدن که وارد کنن بنابراین راهی جز صبر نداری
    واسه تطبیق واحد برو به دانشگاه پیام نور و با مسئول اموزش صحبت کن فکر می کنم بتوننن راهنماییت کنن

اما برای من یه سوال تا کی مهلت داریم بعد از انتخاب واحد پول رو به حساب بریزیم
    و کسی از بچه ها نیست بره ببینه میتوننه از لشکرک یه چیزی در بیاره ببینه واقعا نمرات رو اشتباهی وارد کردن یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وقتی میری برای انتخاب واحد در قسمت ثبت نام اصلی بهت گفته که چند واحد مجاز هستی سرنگار ستون انتخاب واحد هست یکم باید دقت کنی
    اگر هم ریز نمراتت رو از قسمت اطلاعات دانشجو نمی تونی ببینی احتمالا نرسیدن که وارد کنن بنابراین راهی جز صبر نداری
    واسه تطبیق واحد برو به دانشگاه پیام نور و با مسئول اموزش صحبت کن فکر می کنم بتوننن راهنماییت کنن

اما برای من یه سوال تا کی مهلت داریم بعد از انتخاب واحد پول رو به حساب بریزیم
    و کسی از بچه ها نیست بره ببینه میتوننه از لشکرک یه چیزی در بیاره ببینه واقعا نمرات رو اشتباهی وارد کردن یا نه ؟
    آقا من رفتم واحد دانشگاهیم پرسیدم. این نمراتی که اینا وارد کردن نمرات تراز و بدون استثنا مال همه زیر 10 بود.
    اینا باید نمرات خام رو وارد میکردن . یعنی من که 80 درصد ریاضی زدم و نمره خامم میشه 16 اینا اومدن تراز کردن شده 6. یعنی اینکه منی که 80 زدم باید دوباره ریاضی رو پاس کنم.کسی اونجا جوابمو نداد گفتن به ما این جوری گفتن.

4. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

محسن جان این شماره تلفن رو بده من یه زنگ بزنم تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

22440066 اینم شماره تلفنش

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من رفتم واحد دانشگاهیم پرسیدم. این نمراتی که اینا وارد کردن نمرات تراز و بدون استثنا مال همه زیر 10 بود.
    اینا باید نمرات خام رو وارد میکردن . یعنی من که 80 درصد ریاضی زدم و نمره خامم میشه 16 اینا اومدن تراز کردن شده 6. یعنی اینکه منی که 80 زدم باید دوباره ریاضی رو پاس کنم.کسی اونجا جوابمو نداد گفتن به ما این جوری گفتن.
    بعید می دونم..فکر نکنم اینطوری باشه..البته از اینا بعید نیست اما قابل اعتراضه

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تو همون صفحه در قسمت وضع و نوع ترم روی مشغول به تحصیل کلیک کن.

اینم وقتی رو وضعیت کلیک میکنم :

چیزی بهم نشون نمیده..چه کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وارد نشده احتمالا تا فردا صبر کن نشد باید بری دانشگاه
    توجه کن اگه تو انتخاب واحدات نگاه کنی معلوم میشه قبول شدی یا نه چون اگر قبول شده باشی اون واحد دیگه تو لیست انتخاب واحد ها نباید باشه یعنی احتمالا دستگاه خطا بده با این همه حال بهترین راه صبر هست
    یعنی چی دارن ما رو تیغ میزنن
    یه خبری داشتم که بودجه دانشگاه ها کم اومده به نظرم دارن تیغ بازی می کنن
    فردا صبح زود من میرم دانشگاه پیام نور قزوین و ازشون میپرسم چون اینا در مرکز یک سرگروه دارن و سوالاتشون رو از اون سرگروه که در پیام نور مرکزی تهران هست میپرسن حالا ببینم فردا چی میشه
    تا الان من پول هم نریختم اینجوری که شما گفتی ادم داره حقش ضایع میشه
    بچه های تهران یکی از دوستان لطف کنه زحمتش رو قبول کنه و بره بپرسه ادم از بلاتکلیفی دربیاد

10. 2 کاربر از mohsen_blid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هه هه هه
    امروز داشتم همشهری رو میخوندم اتفاقا اونجا هم گله کرده بودن که با اینکه اینهمه وقت گزشته هنوز پیام نور ثبت نام رو شروع نکرده

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پایین صفحه نظرات کاربران رو بخونید خیلی جالبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •