با عرض پوزش که تو تاپیک دخالت میکنم
من همین مشکلو با N73 دارم و مشکل هم برنامه ی PC Suite هست که منتظرم ورژن جدیدش بیاد تا این مشکل حل بشه
با عرض پوزش که تو تاپیک دخالت میکنم
من همین مشکلو با N73 دارم و مشکل هم برنامه ی PC Suite هست که منتظرم ورژن جدیدش بیاد تا این مشکل حل بشه
ولی pcsiute من مشکلی نداره با اینکه خیلی نرمافزار و بازی میریزم بهتره همیشه از حالت data storage استفاده کنید خیلی بهتره علاوه بر اینکه محدودیت نصب نداره سرعت خیلی بالایی برای انتقال فایل ها داره
با سلام و عرض ادب
دوستان دیدم کسی ورژن جدید اپدیت نمیکنه خودم دست بکار شدم ورژن 8.30 نصب کردم تغیراتی که حاصل شد شامل این موارد بود
1: سرعت به طرز چشمگیری بالا رفته با اینکه رم 200 مگابایت اضاف داره نصبت به ورژن قبلی صرعتش خیلی بالاتر رفته
2: صدا کیفیت خیلی بالا امده و بلندتر هم شده
3: دوربین مانند ورژن 6.60 هست عکسا در شب کیفیت کمتری دارند باید نور دوربنی رو تنظیم کنیم ولی نویز طبق معمول بسیار کمتر شده
4: طبق معمول همانطور که در ورژن 4.81 . 6.60 هنگ و رست نداشتم در این ورزن از صبح پدرشو در اوردم از بس بازی موزیک چت و... اصلا هنگ نکرد
نور ال سی دی کمی بیشتر شده
از اون مهمتر صدای شاتر کمتر شده و همینطور در sting میشه صدای شاتر رو قطع یا وصل کرد![]()
Last edited by Punisher_2008; 27-10-2008 at 19:26.
بابا ما هرچی میریم آپدیت کنیم میگه ورژن شما(6.6) جدیدترینه.به نظر شما ممکنه مشکل از گوشی خودم باشه؟
بهترین راهش اینه که کد گوشیتون رو در لینک زیر وارد کنید و با فریمور گوشیتون چک کنید ببینید جدیدتر اومده یا نه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید پرداکت رو عوض کنید ولی باید بگم زبان عربی وجود نداره ولی sms فارسی دریافت و قابل نمایش هست
اینم prduc code ورژن 8.30
0552250
نحوه عوض کردن Product code گوشی با نرم افزار NSS
موقع نصب یه جا چند تا گزینه میاد که باید همون گزینه اولی باشه وگرنه کار نمیکنه ...گزینه هم این باید باشه Virtual usb device
بعد از نصب گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر و بعد نرم افزار رو اجرا کنید
برنامه nss رو اجرا میکنیم در گوشه سمت راست بالا بر روی ذره بین یا همون scan for new device کلیک کنید تا صفحه کامل بشه بعد از قسمت بالا به گزینه phone info رفته و در سمت راست این صفحه یک قسمت به نام product code هست بعدش جلوی اون enable رو تیک زده و شماره جدیدی که داریم وارد میکنیم.سپس write رو بزنید تقریبا 2 ثانیه طول میکشه تا سمت چپ پایین صفحه میزنه write .... Done
یادتون باشه به تنظیمات دیگه این نرم افزار دست نزنین
بعد هم از نرم افزار خارج بشید
در ضمن بعد از این کار باطری گوشی رو در نیارین
حالا گوشی رو آپگرید کنید
لينك نرم افزار NSS
کد:
http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103814.zip
Last edited by Punisher_2008; 02-11-2008 at 09:19.
سلام
نميشه كاري كرد كه وقتي اسلايد رو مي بندي منو هاي فعال بسته بشن؟
من كه چيزي پيدا نكردم!!!
فکر نکنم بشه ولی من این رو دوست ندارم با بسته شدن کشو گوشی نرم افزار بسته بشه مثلا در d900 یادمه اگه یک برنامه اجرا میکردم اگه کشو میبستم برنامه بسته میشد و من مجبور بودم با کشوی باز گوشی رو تو جیب بزاریم در 5610 خدارا شکر اینطور نیست من ای دی مو همیشه روشن میزاشتم کشو رو میبستم تو جیپم میزاشتم خیلی راحت
سلام
من یه 5610 دارم, وقتی رمز صفحه کلید (security code) براش گذاشتم چن دفعه آورد ولی حالا قبول نمیکنه...
الان فقط میتونم تماس های ورودی رو جواب بدم.
میتونید کمکم کنید که چه جوری بازش کنم؟
خواهشا راه حلی به جز فلش کردن------ چون یه بار فلش کردم pc suite هم اون رو نمیشناسه...
چیکار کنم؟
[quote=davoodxman;3127765]سلام
من یه 5610 دارم, وقتی رمز صفحه کلید (security code) براش گذاشتم چن دفعه آورد ولی حالا قبول نمیکنه...
الان فقط میتونم تماس های ورودی رو جواب بدم.
میتونید کمکم کنید که چه جوری بازش کنم؟
خواهشا راه حلی به جز فلش کردن------ چون یه بار فلش کردم pc suite هم اون رو نمیشناسه...
چیکار کنم؟[/quot
اپدیت کن گوشی دوستم اصلا بالا نمی امد و pc sute نمیشناخت ولی برنامه اپدیتر اونو میشناسه اپدیت کن اینشا الله درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)