شما اگه به تازگی به عضویت آسیاتک در اومده باشی هر سرویسی بگیری(128 یا 256 یا 512) ماه اولش رایگان هست و از ماه های بعد باید پول بدی. برای 128 که این جوری بود حالا نمیدونم برای 256 یا 512 هم رایگان میده یا نه؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شما اگه به تازگی به عضویت آسیاتک در اومده باشی هر سرویسی بگیری(128 یا 256 یا 512) ماه اولش رایگان هست و از ماه های بعد باید پول بدی. برای 128 که این جوری بود حالا نمیدونم برای 256 یا 512 هم رایگان میده یا نه؟
من تو روزنامه دیدم . خبر ورزشی
آسیاتک
نوشته ADSL2 512 رایگان برای همه
تلفن کرج : 0261 2203458
تلفن : 021 82467
پذیرش نمایندگی فعال در سراسر ایران
دقیقا همین ها رو نوشته بود![]()
تو کرج هم مگه رایگانه که شماره ی کرج رو هم داده؟آخه من کرجم و حدود یکی دوهفته پیش زنگ زدم نمایندگی کرج و گفتم ماه اول رایگانه منشی گفت کی همچین چیزی رو گفته . حالا باز فردا زنگ میزنم ببینم جریان چی هست شاید تازه این طرح رو پیاده کردن.
بفرمائید اون بالای عکس سمت چپ رو نگاه کنید نوشته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شماره اصلی آسیاتک نیست نمیدونم مال کجاست. چند بار هم گرفتم اشغال بوده.
شماره آسیاتک 1844.
والا من دنبال این بودم ازشون نمایندگی بگیریم از خودآسیاتک گفتن نمیدیم
قبلا سرویس رایگان میداد الان نمیدونم
راست میگه شماره ی کرجش رو که میدونم درست نیست چون شماره ی نمایندگی کرج آسیاتک 2543510 تا 12 هستش.نمیدونم این چه شماره ای هست که داده![]()
آسیاتک به جز اینترنت رایگان ماه اول دیگه هیچ اینترنت رایگانی نداره. مگر این که تو سایتشون به صورت رسمی اعلام بشه .
دوستان هم گول این تبلیغات رو نخورن.
منظورت اینه که اگه اولین بار باشه که ADSL میگیری ازآسیاتک ماه اولش رو رایگان حساب میکنه ؟ خوب پس چرا من زنگ زدم پشتیبانیش گفت که از این خبرا نیست .
دیگه فکر نکنم بدن. تموم شد اون دوران شما زنگ بزن بخش فروش.پشتیبانی از این چیزا خبر نداره
نمی دونم والا . تو صفحه اول سایت خودشون اینو نوشته. حالا شاید دیگه سرویس رایگان نمی دن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)