1-این P2 قابلیت اجرای PDF رو داره؟
2-فایلهای تصویری رو با چه فرمتی اجرا می کنه؟
3-با توجه به قیمت psp به صرفه تر نیست؟
1-این P2 قابلیت اجرای PDF رو داره؟
2-فایلهای تصویری رو با چه فرمتی اجرا می کنه؟
3-با توجه به قیمت psp به صرفه تر نیست؟
pdf نداره.............
فایل تصویری با فرمت svi.........
من هر دوش رو دارم............اگه قصدت موزیک هست این بهتره........پی اس......واسه بازی هست......
به نظر شما گوشی بگیرم بهتره یا اینو؟
بستگی داره............مثلا اگه بخوای یک گوشی بخری که یک پخش کننده خوب هم هست.......معلوم هست که اون بهتره یعنی گوشی بخری بهتره............کلا اگه یک گوشی خوب بخری بهتره
سلام
دوست عزیز آدرس و تلفن جایی که سامسونگ P2 رو ازش قیمت گرفتی به من هم بده.
در ضمن من تهران ، این سامسونگ p2 مدل 2 گیگش رو که قیمت گرفتم طرف بیشتر از 145 تومن بهم قیمت داد. در ضمن کریتیو زن 2 گیگ چنده .
ممنون
توی چنتا قسمت قبلی اومده که توانایی خوندن Pdf تو فریم ویر جدید میاد.درسته؟
سامسونگ P2 یکی از بچه ها قیمت داده 145 تومن دو گیگ؟این قیمت درسته؟ چون من دو هفته پیش 185 قیمت گرفتم .
درسته اریا جان......قسمتش همین حدودا هست
Last edited by s-a-l-i-m; 27-10-2008 at 00:51.
سلام من از یکی از دوستام تو شرکت لیست قیمت میگیرم
قیمت 145 هم برای اون موقع بوده که شرکت برگشتی داشته (داستان داره که چرا اینقدر ارزون میفروختن ...)
الان بعضی جاها با همین حدود قیمت پیدا میشه ولی توصیه خرید نمیشه چون باطری هاشون خرابه ....
الان قیمت 2 گیگ 178 هست و موقع خرید به تاریخ شروع گارانتی توجه کنید ( تاریخ ها باید جدید باشن کمتر از 1 ماه پیش )
احتمال داره ولی با این اینترفیسی که من میبینم بعیده !!!
قیمت جدید 178 هست اون بالا رو من یادم رفت توضیح بدم که چرا اینقدر ارزون نوشتم !!
ببخشید
میخوام یه درخواستی بکنم ولی فحشم ندینا
اگه میخواین دعوام کنین اصلا جواب پستم رو ندین.ولی اگه یه با مرام پیدا میشه لینک دانلود فایرم وری که میشه روش دیکشنری نصب کرد(فایرم ور کره ایش) با لینک دانلود خود دیکشنری رو بزاره ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)