تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 254 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

شما بگی ما قبول داریم... ولی این باری که شما زدی چطوری بارنامه بهش دادن بی باک جان؟ آخه این غیرمجازه که راستی 1924 شما آبی فیروزه ای بود ؟ اگه آره که من عاشقشم.. مخصوصا با منبع اگزوز خالی !!
    اخه این بار به قول معرف صفر کیلومتر است پلسی نیست که بخواهد گیر بدهد
    رنگش هم نارنجی بود
    یه سیستم بسته بودم روش ماه
    من هرچی توی اینترنت دنبال این کامیون 3826 کشتم چیزی ندیدم فکر کنم سرکاری است
    از هر

2. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هرچی توی اینترنت دنبال این کامیون 3826 کشتم چیزی ندیدم فکر کنم سرکاری است
    3824 بود اون عکسه بی باک جان، نه 3826
    نه بی باک جان فکر نکنم سرکاری باشه.. یه بنده خدایی هم ماکت 3828 رو درست کرده.. این لینکشه..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می دونی چرا میگم قضیه 3824 سرکاری نیس؟ چون عکس 2628 دماغ دار هم تو نت نیس..

اونایی هم که هست همه مال ایرانه !!

در حالی که 2628 دماغ دار تو کشور های عربی مثل کویت و قطر و دبی هم هستن، ولی عکسی ازشون تو نت نیست.. احتمالا کسی هم از 3824 عکس نگرفته

4. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من چند وقت پیش یکی از اون بنزهای 3850 رو دیدم که ارتش هم بود . وقتی رفتم جلو دیدم نوشته 3850 . دیوونه شدم یه ربع همونجا نیگاش کردم . نمیدونم چرا عکس ننداختم ازش فقط

6. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای دیدن بنز 3850 بریین جاده قدیم تهران کرج اشتباه نکنم کبلومتر 17 هست بریین روبه روی در ترابری ارتش وایسین ایین قدر بنز 3850 ببینین تا حتی عکسش هم ببینین دیکه فرار کنین

در مورد کد گزاری بنز و بعضی کمپانیها :

دو رقم اول وزن ناخالصی هست که او ن خودرو در حالت کامیون ( نه تریلر) میتونه حمل کنه

26 26 تن در حال کامیون یعنی وزن خالصش حدود 11 تن هست و با 15 تن بار میشه 26 تن

هوو در حالت کامیون 32 تن وزن خالصش 12 تن هست یعنی میوتونه20 تن بار حمل کنه

( براساس قوانین جاده ها و پلیس ایران برای کامیون 6 چرخ ماکزیمم 10 تن وبرای کامیون 10 چرخ نهایت 15 تن بار تعریف شده )

بیشتر از ایین حد تا حدی جریمه ( 1.5 الی 2 تن) و بیشتر ماشین در پاکینگ میخوابونن

دورقم اخر هم توان موتور

در حالت تریلر بستگی به محورها داره برای هر محور ( بر اساس مهندسی جاده های و پلیس ایران ) ماکزیمم 6 تن ( بدون در نظر گرفتن محور جلوی کشنده که در حالت تریلر باری رو تحمل نمی کنه)

بستنگی به قدرت کشنده و تجربه راننده در اوون جاده داره که چه جاده ای با چه بار و وزنی میتونه بره

مسافت زیر 100 کیلومتر نیازی به بار نامه هم نیست
    .
    Last edited by h113; 06-09-2009 at 23:59.

8. 4 کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض در امد در رانندگی

شاید در ذهن بعضی ها ایین بیاشه که رانندگی یا کلا ماشین سنگیین داشتن از درامد حدودا مطلوبی برقار باشه در صورتی که اصلا ایین طور نیست

چیزی که میگم تجربه چند ساله هست چیزی که از نزدیک با هاش رو به رو بو دم رو میگم خودمم هم مدتی رانندگی میکردم ودر حال حاضر با پسر عموم لوازم یدکی ماشی زدییم

ایین کرایه هایی رو که که تریلرها می گیرن روملاک قرار نددین بلکه خرجهای جانبیش رو هم در نظر بگیرین :

1 ) 20 درصد کل کرایه رو بنگا ههای باربری و بیمه میگیرن

2 ) مالیاتی بسیار بالا بستگی به مدل و تن آژ ماشین داره کم کم سالی 2 میلیون تومن تازه اگر جریمه نکنن

3) خرج و خرابی ماشین ماشین سنگیین مثل سواری نیست اگر خراب بشد باید یک کامیون دیگه بگیری جرثقیل و کار گر و...تا بار رو تحویل بدی بین چقدر در دسر و هزینه داره چند برابر قیمت کرایه ای که گرفتی برات تموم میشه

4 )خرج موتوری کمه کم برابر یک سواری glx پژو تموم میشه

تازه ایین همه خرج میکنی نزدیک 12 میلیون هزینته میکنی بعد ا بار میزنی 21 تن مسیری رو که با اون ماشین با بار 21 تنی براحتی میرفتی می بینی ماشین نفس نداره راه بره دوباره خرج گرفتاری و ... دامن گیرت میشه ( از ایین اتفاقات زیاد می افته)

5 ) بار ها و بارها شده یک ماه حتی یک بار هم گیرت نمیاد شرایط فصلی و هزار جور مشکل دیگه دست به دست هم میدن

6 ) تا حالا ایین که نوبت بار گیری شما بشه چقدر خوابییدین

قابل توجه اون دوستمون که میگفت خط بندر تهران میخواست ماشین روبزاره :

تو بندر لنگه ( یکی از بنادر بزرگ کشورمون) من 15 روز هم شده خوابییدم تا نوبت بارگیری من بشه

یک تریلر بنا به قوانین 48 ساعت باید بدون اینکه کرایش افزایش پیدا کنه در محل تخلیه بار منتظر بمونه تا بارش خالی بشه جزو قوانینه

7 ) کرایه اصلی مسیری رو که باید بدند شرکتها هیچ وقط نمی دند قیمت کرا یهخ چیزی حدود نصف قیمت واقعی که باید باشه هست و میدند
    برای مثال کرایه حمل کانکس از بندر تا تهران با بیش از 1600 کیلومتر چیزی حدود 700 هزار تومن هست بدون علافی بارگیری در بندر و تخلیه بار حدود میانگین 2.5 روز تو راهی

8) خیلی جاها برای تخلیه بار ( سر ساختمونها به خصوص بار اهن الات ) هنگام تخلیه لاستیکها معیوب یا اصلا می ترکن

9) یا خیلی وقطها موقع بار گیری تریلی دچار ثانحه میشه یا لاستیکها باز هم معیوب میشن ( در رفتن بندیلها پاره شدن زنجیر و ....)

ماه میشه پول قست ماشینت رو نمی تونی در بیاری

دردسرهای دفترچه کار و کارت سلامت راددنده و ... بماند.

تازه در اینده هم طرح gps برای همه تریلر ها اجباری میشه و حداکثر زمان رانندگی برای تریلر در 24 ساعت به 10 ساعت میرسه

یک مشکل دیگه جدیدا هم میخوان از حرکت تریلر ها از ساعت 12 شب تا 6 صبح در جاده ها ممنوع بشه

تصادفات و ثانحه های رانندگی رو بهش اضافه کنی حساب کنین چی میشه

10)و....

Last edited by h113; 07-09-2009 at 08:20.

10. 3 کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشید بحث های قدیمی رو ایین طوری جواب میدم

برای اینکه کسی به اشتباه نیفته

حجم موتور يا حجم سيلندرش :8 ؟
    ولي گيربكس هاشون خيلي قدرتيه.
    به طوري كه اكثر راننده ها با دنده 2 حركت ميكنند

اتوبوس 302 با کمک با دنده 2 راه می افته

اخه این بار به قول معرف صفر کیلومتر است پلسی نیست که بخواهد گیر بدهد
    از هر
    فکر نکنم

کامیون نو و کهنه نداره پلیس ها ببینن بار داری سریع میگن بزن کنار بارنامه کارت ماشین , ....سریع ازت می خوان

پلیس ببینه ماشین یک کم اروم میره گاز میخوره یا خوابیده یا بارت معلوم سریع بهت گیر میدن

((بر خورد پلیس با راننده ای سنگین خیلی خیلی بده ))

حتی وقطی که سوار ماشین سواری هم هستی به هر دلیل گواهی نامه تو رو ببینن نحوه برخوردشون باهات از زمین تا اسمون عوض میشه

.

12. این کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واسه اینه که فکر میکنن داری خوش میگذرونی ولی بعضی جاها هم احترام بیشتری نسبت به راننده سواری به راننده سنگین میذارن چون میدونن تربه بیشتری نسبت به یه راننده سواری توی جاده داری و تسلط بیشتری به ماشین و اطرافش داری .
    اکثر راننده های سنگین هم بیشتر از سواری ها مقراراتی هستن مثلا برادر من یه بار به خاطر اینکه من جلوی یه پل کوچیک بلوکی پارک کردم مجبورم کرد برم 500 متر جلوتر پارک کنم خودم پیاده بیام
    یا بابام یه بار به خاطر بدون راهنما پیچیدنم کلی دعوام کرد تو جاده هم با سواری تو شرایط کاملا خوب روز و نور کافی و جاده با ترافیک معمول حق ندارم از 80 یلومتر پایینتر و از 110 تا بالاتر برم البته با داداشم تست اسبی یا کله کشنده رو توی کنار گذر کسایی تبریز زدیم 130 تا راحت رفت اینترناشنال paystar5000 مدل 1975 موتور V8 کومنز 285 اسب .

14. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یه سایت هست برای عاشقان کامیون
    کد:
    Last edited by بی باک بی بال; 06-10-2009 at 18:27.

16. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه اسلان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    اقا از لودر هم مطلب بگین اگه کسی عکس داره بزاره

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    اقا از لودر هم مطلب بگین اگه کسی عکس داره بزاره
    سلام
    وردودتون رو تبریک میگم
    میشه گفت یه همچین تاپیکی داریم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •