سلام دوست عزیز .
متاسفانه کد Unlock گوشی رو نتونستم پیدا کنم !
باید با باکس Unlock کرد . شما نمایندگی مایکروتل ببر شاید کمتر بگیرن ولی در کل باید با باکس Unlock کرد .
مخلصیم .
سلام دوست عزیز .
متاسفانه کد Unlock گوشی رو نتونستم پیدا کنم !
باید با باکس Unlock کرد . شما نمایندگی مایکروتل ببر شاید کمتر بگیرن ولی در کل باید با باکس Unlock کرد .
مخلصیم .
اره عزیزم میبرم بلکه باز بشه!راستی اگه شبکه باز بشه وپولم بگیرن بعدش دوباره فریمور بریزم باز قفل میشه یا نه! ممنون داداشم.
سلام من تازه عضو شدم.سایت خیلی خوبیه.باورکنید چند وقته که من دنبال یه همچین سایتی میگردم.که خدا را شکر پیدا کردم.بعدش هم میخواستم بگم که من f480 خریدم ولی هنوز نتونستم روش برنامه نصب کنم.مهمترین مشکلی که دارم اینه که زبون فارسی رو ساپورت نمیکنه.ممنون میشم اگه کمک کنید.
سلام سامسونگ جان نیستی داداش دلمون برات تنگ شده عزیز!کجایی بابا نباشی جات خیلی خالیه.
مخلصیم
راستی سامسونگ عزیز من فریمور هوگو بوسو ریختم بعد از این که قفلو بردم با ustpro2 باز کردم!به نظرم شارز بدتر نگه میداره!!!
دلیلش چیه!البته اولین باره بعد از اپدیت.دیشب شارز فول داد تا امروز ساعت 4 یه خط شد باطریم!قبلن اینجور نبود راهنمایی کن لطفا مرسی.
چرا كسي به اين سوال جواب نمي ده ؟؟ :
سلام. چرا عکس گرفتن با این گوشی به صورت پانوراما این قدر بده؟ اصلا نمی شه ازش استفاده کرد. منظورم حالتی هست که چند تا عکس رو کنار هم میشه گرفت ...خودش اتوماتیک عکس رو می گیره و تار می شه؟ شما هم باهاش مسکل دارین؟ راه حلی هست که بشه بهترش کرد؟چون اين جوري كل عكس تاره و به درد نخور
دوست من تاپیک رو با دقت نگاه کن فایرو ویر فارسی رو بریز مشکلت حل میشه
دوست عزیز منم الان چنین احساسی دارم اولش فکر کردم خوبه اما انگار فقط در حالت استندبای خوبه
و مشکل اساسی شده!بهتره عوض کنیم فایرو ویر رو
دوست عزیز من میگیرم خوبه !مشکلتون چیه ؟؟؟
![]()
سلام رضا جان از اشناییت خوشبختم داداش.مشکل اینه که گوشیه من بعد از اپ قفل شبکه شد 10000 برام اب خرد بازش کردم!میترسم بازم بعد از اپ فریمور قفل بشه دیگه حوصله ندارم.این سامی معلوم نیست کجاست یه کم با جواباش دلگرمی مارو بیشتر کنه!هه هه.شوخی کردم.ولی رضا جان دوربینش بهتر شده ادم دلش نمیاد فریمور عوض کنه!مخلصیم رضا جون.
سلام.
من میخوام این گوشی رو بخرم طی یک هفته آینده ممنون میشم سریعتر جواب بدین
میخواستم آخرین قیمت این گوشی رو بگید .
بعد تمام وسایلی که تو جعبش باید باشه بگید . اگر عکس بگیرین خیلی ممنون میشم
و آخر اینکه چه جوری بفهمم unluck هست یا نه ؟ که بعدا به مشکل بر نخورم .
منتظرم دوستان
راستی یه سوال دیگه اینکه توی همین رنج قیمت یعنی 300 - 350 هزار چه گوشی های دیگه با همین خصوصیات ظاهر زیبا و ... وجود داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)