سلام
خوهش می کنم دوست عزیز
دکمه تشکر را گذاشتن که دیگه از این پستهای تشکر ندید
موفق باشید.
سلام
خوهش می کنم دوست عزیز
دکمه تشکر را گذاشتن که دیگه از این پستهای تشکر ندید
موفق باشید.
سلام
کامپیوتر من به ویروس svxhost.exe آلوده شده کارایی که تو صفحه اول رو میگین انجام دادم اما بازم پاک نمیشه
وقتی که از تسک منجر اونو پاک میکنم کامپیوتر ریسیت میشه و البته باز خودشو تو تسک بار به کار میندازه یعنی من یکی پاک
میکنم باز یکی دیگه شروع به کار میکنه اما در ضمن شما تو صفحه اول گفته بودید که باید ویروس رو تو c:windos پاک کنم
اما من اصلا اونجا ویروسی پیدانکردم
میشه به منم جواب بدین چیکار کنم آنتی ویروسی که گفته بودین رو هم دانلود کردم و تو safe mode چک کردم ولی اصلا پیدا نکرد
Last edited by _p30_; 25-07-2008 at 09:46.
سلام
یک ضد ویروس "معروف" "جدید" و "آپدیت شده" دارید؟ حتما باید شناساییش کنه.
یک اسکن Quick بزنید تا فایلهای درون حافظه رو چک کنه.
اگر پیداش نکرد ممکنه اصلا ویروسی در کار نباشه.
سلام دوست عزیز
این که سیستم دچار ویروس svxhost.exe شده باشه خیلی ضعیف هست . و همچنین تشخیص این فایل که ویروس هست یا نه هم یه مقدار مشکل است .
اون فایلی که شما از تسک منجر پاک میکنید اصلا ویروس نیست بلکه فایل اصلی خود سیستم عامل هستش و اگه اونا از تسک منجر پاک کنید سیستم ریست می شه .
و دلیل اینکه سیستم ریست می شه اینه که شما فایل اصلی خود سیستم عامل را پاک می کنید .
زیاد به این فایل گیر ندید چون احتمال این که ویروس باشه خیلی ضعیف هستش .
اگه توی مسیری که گفتم اون فایل وجود نداره پس مطمئن باشید که سیستم شما الوده به این ویروس نیست .
وجود 4 یا 5 تا از این فایل توی تسک منجر طبیعی هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام به همه ، يك ويروس وارد سيستمم شده كه توي بعضي فلدر ها كه ميخوام برم روي تسكبار كنار ساعت يك پيغام ميده كه ميگه به سايتكنيد ، صفحه اول هم در موردش نوشته بود ولي آدرسي كه داده بود ظاهرا پولي بود اگه كسي انتي اين ويروس رو داره آپلود كنه يا راه حلي پيشنهاد كنه دارم دق ميكنم ، ممنونم از همتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
سیستم من فک کنم دچار سالدوست شده یک نوار زرد با نوشته های قرمز
آیا نود 32 می تونه پاکش کنه؟
یکسری لینک هایی رو دوستان برای پاک کردن این ویروس گذاشته بودن که باز نشد . میشه لینک دانلود آنتی ویروسش رو بهم بدید.
ممنون
سلام دوستان
به ادرس زیر میتونید سر بزنید و این ویروس را از بین ببرید .
برای از بین بردن ویروس kazemgheyz هم به ادرس زیر رجوع کنید و از برنامه های گفته شده استفاده کنید .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)