تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 737 اولاول ... 115157585960616263646571111161561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

متاسفم پروتون مال مالزی هستش .ویرا هم همون میتسوبیشی لنسر مدل 1993 هستش و این پروتون هستش که لوتوس اینگلیس رو خریده و داره از توان مهندسی اون استفاده میکنه (جن 2 موتورش رو لوتوس طراحی کرده)
    اگه من بودم 206 میخریدم اونم نه صفرش رو کمی با این پول میشه یه تیپ 5 تمیز گیر آورد .
    ریو واقعا یه فاجعه هستش با قیافه کمی قشنگ .ولی این درست که خرج 206 واقعا کمر شکن هستش .
    ریو امنیت کمتری داره پایداری خوبی نداره .ولی یه ماشین خانوادگی هستش.که نباید انتظار زیادی ازش داشت.
    لاگه کمی هم بتونی خرج کنی یه هیوندای ورنا بهتر از همه ایناس با اینکه شبیه قورباغه هستش ولی جا دارتر از ریو هستش موتور و بیشتر قسمتای فنیش با ریو مشترک هستش(تازگیا خبر دار شدم هیوندای کیا رو زیر مجموعه خودش کرده)ولی بهتر از ریو هستش .

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آره دیگه منم منظورم همون تجهیزات بود که شامل موتورش هم میشه
    ولی اینجوری هم که میگی نیست
    ماشین باهالیه
    سانتافه هم ماشین خوبیه ولی زیاد تو دل برو نیست
    من فقط میخواستم ماشین رو عوض کنم چون برام تکراری شده
    و اگرنه به نظر خودم بهترین ماشینه
    راستی چند تا مدل bmw پیشنهاد کنید
    تا 60 تومن یه کم بیشتر شد مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من بین bmw فقط سری 3 رو توصیه منیکنم چون تا جایی که میبینم دنبال یه ماشین اسپورت و دینامیک هستش .البته اگه کوپه سری 3 نصل قبلی باشه خوبه از نظر طراحی خشنتر از نسل جدید هستش ولی میتونی 320 330 .حتی اتاق سدان این سری هم حالت خاصی داره .عضلانی و جالب .
    موتور کوپه همون متور سانتافه و توسان و سوناتا v6 هستش با کمی تفاوت تو بخش سیستم کنترل موتور.ولی در کل متور خوبی هستش .
    Last edited by rami_hemi; 22-04-2008 at 12:38.

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفم پروتون مال مالزی هستش .ویرا هم همون میتسوبیشی لنسر مدل 1993 هستش و این پروتون هستش که لوتوس اینگلیس رو خریده و داره از توان مهندسی اون استفاده میکنه (جن 2 موتورش رو لوتوس طراحی کرده)
    اگه من بودم 206 میخریدم اونم نه صفرش رو کمی با این پول میشه یه تیپ 5 تمیز گیر آورد .
    ریو واقعا یه فاجعه هستش با قیافه کمی قشنگ .ولی این درست که خرج 206 واقعا کمر شکن هستش .
    ریو امنیت کمتری داره پایداری خوبی نداره .ولی یه ماشین خانوادگی هستش.که نباید انتظار زیادی ازش داشت.
    لاگه کمی هم بتونی خرج کنی یه هیوندای ورنا بهتر از همه ایناس با اینکه شبیه قورباغه هستش ولی جا دارتر از ریو هستش موتور و بیشتر قسمتای فنیش با ریو مشترک هستش(تازگیا خبر دار شدم هیوندای کیا رو زیر مجموعه خودش کرده)ولی بهتر از ریو هستش .
    ورنا که اصلا صحبتش رو نکن
    اما این تیپ 5 که میگی مگه میشه با 13 تومن گرفت؟چه مدلی؟
    بعدشم با این تفاصیر از خیر ریو گذشتم چون منم گول قیافشو خورده بودم.
    جن2 شرایطی نیست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

زیاد این روزا از قیمتا خبر ندارم .تیپ 5 واقعا حیف شد از تولید خارج شد نمیدونم این چه سیاست غلطی هستش که یه مدل پر فروش رو تولیدش رو قطع میکنن یا مثل تیپ3 کم میکنن فقط واسه فروش یه محصول دیگه به این میگن نبود سیاست مشخص .حخوب الان شاید یکی ترو تمیزش رو 15 تومن پیدا کنی ولی این ماشین به خاطر پرفرمانس خوبش کمتر سالمش فروشی هست.دوستم یکی داره واقعا محشره شتاب فوقالعاده ای داره .از نظر ایمنی ستون a واقعا مقاوم هستش .تو یه تصادف کلا ماشین تا خود اتاق جم شده بود ولی ستون جلو نذاشته بود بیشتر بره تو.تیپ 3 فقط تو موتور با این فرق داره .
    ورنا قیافه کمبود داره .
    جن 2 بالای 20 ملیون قیمتش هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینو اضافی اومده
    Last edited by rami_hemi; 22-04-2008 at 14:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سری سری 3 کوپه نسل قدیم واقعا ماشین بی نظیری هستش ولی بیشتر مدل 330ci موجوده که قیمتش بالغ بر 90 ملیون هستش
    ساسان خان متاسفانه تنها کوپه اسپرت با قیمت تقریبا مناسب تو ایران هیوندای کوپه هست که درسته اتومبیل متفاوتی هست ولی نه موتور خیلی پرقدرتی داره برای یک کوپه نه امکانات خیلی کاملی داره
    راستی با نزدیک 70 تومن میتونی نسل جدید سری 3 که واقعا از نظر سواری و هندلینگ بی نظیره بخری البته با ضعیف ترین موتور یعنی 4سیلندر 2لیتری

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به نظر منم همون ازار بهتره , اگه میتونی هزینه کنی البته خیلی زیاد یه BMW کوپه 2008 کروک بگیر این ماشین خداست , یعنی واقعا کوپه خوشگلیه مدل کروکشم سقفش از جنس فلز هست برعکس سری 6 کروک ها واقعا ماشین خوشگل و باحالیه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من بین bmw فقط سری 3 رو توصیه منیکنم چون تا جایی که میبینم دنبال یه ماشین اسپورت و دینامیک هستش .البته اگه کوپه سری 3 نصل قبلی باشه خوبه از نظر طراحی خشنتر از نسل جدید هستش ولی میتونی 320 330 .حتی اتاق سدان این سری هم حالت خاصی داره .عضلانی و جالب .
    موتور کوپه همون متور سانتافه و توسان و سوناتا v6 هستش با کمی تفاوت تو بخش سیستم کنترل موتور.ولی در کل متور خوبی هستش .
    ممنون از شما

درست میگی موتورش 6 هستش ولی نسبت به آزرا خیلی کمتره

سری سری 3 کوپه نسل قدیم واقعا ماشین بی نظیری هستش ولی بیشتر مدل 330ci موجوده که قیمتش بالغ بر 90 ملیون هستش
    ساسان خان متاسفانه تنها کوپه اسپرت با قیمت تقریبا مناسب تو ایران هیوندای کوپه هست که درسته اتومبیل متفاوتی هست ولی نه موتور خیلی پرقدرتی داره برای یک کوپه نه امکانات خیلی کاملی داره
    راستی با نزدیک 70 تومن میتونی نسل جدید سری 3 که واقعا از نظر سواری و هندلینگ بی نظیره بخری البته با ضعیف ترین موتور یعنی 4سیلندر 2لیتری
    منم منظورم هیوندایی کوپه هستش نه کوپه دیگه
    منم میدونم که قدرت خوبی نداره ولی با این حال برام جالب بود

گفتم bmw پیشنهاد بدین ولی نه کوپه
    هر مدلی که تو این رنج قیمت خوب باشه
    به نظر منم همون ازار بهتره , اگه میتونی هزینه کنی البته خیلی زیاد یه BMW کوپه 2008 کروک بگیر این ماشین خداست , یعنی واقعا کوپه خوشگلیه مدل کروکشم سقفش از جنس فلز هست برعکس سری 6 کروک ها واقعا ماشین خوشگل و باحالیه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثل این که شما فکر کردین که من یه ماشین کوپه میخوام
    نه دوستان همونطور که گفتم من هیوندای کوپه رو پسندیدم

ولی اینی که شما پیشنهاد دادین هم جالبه
    قیمتش چنده؟

راستی قیمت bmw سری 3 رو هم بگین

از همگی شما ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ساسان جون منم سری 3 سدان گفتم و نسل جدید سری 3 کوپه که دوستمون اشاره کردن و نسل جدید سری 3 کوپه یا همون e92 بین 80 تا 120 ملیون بسته به امکانات قیمت داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •