EMC مخفف عبارت Emirates Motor Company است و مربوط به بنزهایی است که از امارات وارد ایران شدند یا سفارش امارات هستند که معمولا از نظر امکاناتی، در رده های بالاتری هستند.
نمایندگی اش هم در ابوظبی است.
1
2
EMC مخفف عبارت Emirates Motor Company است و مربوط به بنزهایی است که از امارات وارد ایران شدند یا سفارش امارات هستند که معمولا از نظر امکاناتی، در رده های بالاتری هستند.
نمایندگی اش هم در ابوظبی است.
قیمتش را نمیدانم ولی چند وقت قبل در مجله ماشین میخواندم که توصیه کرده بود اینها را نخرید، چون برخی از این ماشینها شبانه روز روشن بودند و اصلا یک لحظه هم خاموش نمیشدند. یعنی سه شیفت 8 ساعته دایم کار میکردند
که معلوم میشه چی به سر ماشین آوردن.
خصوصا مدلهای E Class آن که در پلیس راه هستند. چند وقت قبل یکی از اینها را دیدم که شیشه اش را مثل پیکان های 20 سال قبل با پیچ گوشتی بالا نگه داشته بودند!
آره راست میگی ولی زورم به مدل جدیداش نمیرسه...و خیلی از مرسدس خوشم میاد میخوام حتما یکیشونو بگیرم.
البته همشون هم لگن نیستن...خیلی هاشم بدرد میخورن...
حتی اگه اوراق باشن بازم 100تا ماشین داخلی میارزه..
کسی قیمتی از c240 نداره؟
Mercedes-Benz SLS AMG GT 2013
معرفی یک ابر خودروی دیگه از مرسدس
اینبار با مدل SLS GT که به تنهایی چالشی
خواهد بود برای سوپر اسپرت های هم سطح خودش.
این خودرو در 6 مدل عرضه خواهد شد .
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 6300 CC
قدرت : 435 اسب بخار
گیربکس : 7 دنده اتوماتیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اطلاعات بیشتری از مدل مفهومی جدید بنز داره ؟ کی به بازار عرضه میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ازش منتشر شده که خیلی قشنگه !
هدف از معرفی خودروهای مفهومی نشان دهنده ایده ها و طرح های یک شرکت خودروسازی در آینده این صنعت هست.
و خودروی مفهومی که معرفی میشه نه قیمتی داره و نه در اون زمان به بازار میاد.
مگر اینکه شرایط برای تولیدش مهیا بشه.
در مورد این مرسدس هم همینجوره و نمیشه هیچ نظری در مورد تولید و قیمت و به بازار اومدنش داد
دوستان بین کلاس های G , GL , GLK, ML کدوم از نظر آفرود یا SUV بهتر هستن و امکانات بیشتری داره؟؟؟؟ مثلا در حد لندکروز تویوتا هستش؟؟؟ که آپشن های قوی داشته باشه و برای رفتن به کوهستان و صخره و جنگل و گل و خاک مشکلی نداشته باشه و شیب های تند و ناهموار رو بتونه بره؟؟؟؟ البته موتور GLK که توس ایت NetCarshow دیدم 350 بود و خیلی ضعیف هستش البته بنز برای سودان که 6500 میذاره چطور برای شاسی بلندهاش یا آفرود بیشتر نذاشته؟؟؟ کلا برای دو دفرانسیل هاش؟؟؟ تمام این کلاس ها 2 دیفرانسیل هستن؟؟؟
ممنون میشم اطلاعات کامل تری بدین. سپاسگزارم.
G-Class یک SUV باسابقه و با قابلیتهای خارج از جادهی تمام عیار هست طوریکه هم طراز هامر و لندرور Defender ، جزو خودروی نظامی ناتو قرار گرفته
اما GL , GLK, ML معمولا جزو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها قرار میگیرند که گروهی از SUVها بر پایهی پلتفورم ترکیبی رو شامل میشه ؛ بنابراین قابلیت خارج از جادهی محدودتری دارند
M-Class و GLK-Class گونههای تک دیفرانسل هم دارند
دوست عزیزم ممنونم از راهنمایی. این مطالب رو هم تو سایت تیونینگ تالک به من دادن :
GLK یک کراس اوور متوسط شهریه که روی پلتفرم کلاس سی ساخته شده و اصلا برای آفرود نیست
ML یک اس یو وی لوکس هست که البته قابلیت آفرود هم داره ولی بهتره بگیم داشت چون در نسل جدید بیشتر به سمت مدنیت(!) رفته و بنظر میاد وظایف آفرودروی(!) خودش رو بیشتر به GL که کلاس جدیدی هست محول کرده تا برای شهریها راحتی بیشتری به ارمغان بیاره
GL یک اس یو وی فول سایز 7نفره ست که فکر میکنم بشه با لندکروزر مقایسه ش کرد
کلاس G بزرگوار هم که سرور و سالار آفرودرهای جهانه و اصلا ساخته شده برای به چالش کشیدن موانع طبیعی و انقدر خوبه که سالهای ساله با کمترین تغییرات ساخته میشه
اینا که گفتم همش بر اساس اطلاعات تئوریک بود وگرنه بنده تجربه هیچکدوم رو ندارم متاسفانه
میخواستم بدونم که نظر شما هم در مورد GL همینه؟؟؟ اطلاعات بیشتر بدین ممنون میشم. میخوام هم تو شهر مرتب استفاده کنم و هرجا مسافرت میرم مشکلی نباشه مثل همون لندکروز. 7 نفر هم که جا داره مانند لندکروز. البته قدرت موتورهاشون چطوره؟؟؟ از لندکروز بالاتره یا پائین تر؟؟؟ البته لندکروز از موهاوی پائین تر هست گشتاور و قدرت موتور و اسب بخار ولی تو سایت تخصصی خوندم که ربطی نداره و قدرت لندکروز بیشتر هست و فیلم کشیدن هامر توسط لندکروز رو در کویر دیدم که چه قدرتی داشت و هامر گیر کرده بود.
در کل یه اطلاعتی در باره حجم موتور و گشتاور و اسب بخار موتورهای شاسی بلند بنز از جمله GL و اینکه GL بهتر از ML هست ؟؟؟! GL به ایران وارد میشه؟؟؟؟ چون ML هست ولی GL ندیدم.
سپاسگزارم
سلام.....
راستش من زیاد از ماشین های ؛کلاسیک؛ خوشم نمیاومد و فک میکردم منظور اون ماشین هایی هستش که تایر هاشون شبیه تایر دوچرخههستش رو نشون بدن....
عکس ها رو که (از گردهمایی کلاسیک های ایران در تیتی)دیدم کف کردم....
شخصا با این مرسدس بنز هیچ اشنایی ندارم!(کلا ماشین باز نیستم و با سمند هم اشنا نیستم چه برسه به بقیه!!!!) ولی از دیشب تو کف این ماشینم... یعنی همش دارم کف بالا میارم!!!!
اگر دوستان لطف کنن در مورد این بنز به من اطلاعات بدن ممنون میشم...(من انگلیسیم خوبه، ولی وقتی پر بشه از اصطلاحاتی که من به فارسی هم نمیفهممشون، انگلیسیش زیاد برام کاربرد نداره!!!)
مثل امکانات، قیمت، مدل و اینکه چرا اینقد زیبا ساخته شده؟! از سرو کولش میباره که لااقل - سالی عمر داره ماشین، ولی قیافهی بسیار شاخ و سلطنتی داره.... شخصا عاشقش شدم!(این روزا که دارم شرکت های دیگه رو میبینم، هر روز عاشق یه مدل میشم!!!).....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)