یعنی چی نصب اورجینال نیست؟
هیچ کس بازیش اورجینال نیست.
پچ های 1.6 و 1.7 هم نصبه.اصلا من که دارم آنلاین بازی می کنم.
ویندوزم xp هست.
کسی می دونه چرا؟
یعنی چی نصب اورجینال نیست؟
هیچ کس بازیش اورجینال نیست.
پچ های 1.6 و 1.7 هم نصبه.اصلا من که دارم آنلاین بازی می کنم.
ویندوزم xp هست.
کسی می دونه چرا؟
رنک 55 رو نصب نکن....
از بعضی از سرور ها Auto ban میشی....
Xfire رو ول کن !
بیا اینجا
Gametracker.com
تو قسمت cod 4 سرچ کن cracked
کلی سرور میاره من همش از این جا وصل میشم.
رو چشم.اومدم با کله
اما نفهمیدم کجاش سرچ کنم توو قسمت cod 4 جایی واسه سرچ نبود.
باید یوزر بسازم؟ توضیح!!!
مشكلت رو دقيق بگو تا راهنماييت كنم!
چرا وقتی وارد یک سرور ایرانی میشم یک فایلهایی دانلود می کنه؟اینها چی ان؟
یک توضیح کلی هم درباره وقتی که وارد سرور میشیم و انواع تیم ها و حالت های بازی می خوام.مرسی
بازي در حالت معمولي بر روي مد نرمال قرار داره كه به وسيله شركت IW ساخته شده ولي به تازگي طرفداران اين بازي در حال ساخت مدهاي ديگري براي اين بازي هستند كه به وسيله اين مدها تغييراتي در بازي با توجه به سليقه خود اعمال ميكنند! براي اينكه بر روي اين گونه سرورها بتوني بازي كني حتما بايد فايلهاي مدي كه بر روي اون سرور در حال اجرا هست رو داشته باشي. در نتيجه قبل از ورود به بازي به طور اتوماتيك شروع ميكنه به دانلود يه سري فايل كه بتوني اون مد رو اجرا كني. نكته مهم اينه كه دانلود يه مد جديد فقط يك بار صورت ميگيره و بعد از اون ديگه نيازي به دانلود مجدد اون مد نداري (البته به شرطي كه ورژن مد تغيير نكنه كه در اين صورت باز مجبور به دانلود اون ورژن جديد ميشي). در حال حاضر بيشتر سرورهاي CoD4 هر كدام مد خاصي رو اجرا ميكنند. كه براي بازي بر روي هر سرور نياز به دانلود مد خاص هر كدام هست.
اگه بخوايي اين فايل ها رو دانلود نكني بهتره كه بر روي سرورهايي بازي كني كه فقط از مد معمولي يا نرمال استفاده ميكنند.
سوال دومت هم بستگي داره به مدي كه در حال اجرا بر روي اون سروري است كه ميخوايي واردش بشي.
البته اين رو هم اضافه كنم كه اين مدي كه در بالا توضيح دادم با گيم مد فرق داره! گم مد هم به طور كلي 6 نوع هست كه عبارت اند از : Sabotage ، Search and Destroy ، Team Dethmatch ، Free For All ، Head Quarters ، Domination كه هر كدام از اين گيم مدها اشاره به قوانين بازي داره نه به مسائلي كه در بالا گفتم! ميتوني اين طوري فرض كني كه هر يك از اين گيم مدها رو ميشه روي يه مد خاص يا نرمال بازي كني همين.
پرطرفدارترين گيم مد Search and Destroy هست و به اين صورت هست كه بچه ها به دو گروه تقيسم ميشن ( آمريكاييها و عربها ) بعد يه گروه سعي ميكنه پ م پ بزاره و يه جايي رو م ف ن ج ر كنه و گروه مقابل سعي ميكنه كه جلوي اونا رو بگيره!
اميدوارم توضيحاتم كامل بوده باشناگه نيستن بپرس تا بگم!
راستي مشكل اصلي اينا نيستن چون خودت يه كم كه بازي كني ميفهمي قضيه چيه و نيازي به اين همه روده درازي نيست! مشل اصلي سرور هست اگه سرعت بالاي 256 داري بهم اطلاع بده تا ياد بدم چطوري خودت يه سرور بزني و كنترلش كني و اون طوري دو تايي بزنيم تو رگو يا اگه بچه مايه داري يه سرور خوب راه بنداز كه روي مد نرمال باشه چون من از اين مدهاي تازه به دوران رسيده اصلا خوشم نمياد وقتي هم مگم اين مدها خوب نيستن ميگم چون تو نوبي!
و هنوز حرفه اي نشدي.
سلام
اقایون cod4 ساعتی چقدر ترافیک adsl رو کم میکنه؟
لطفا جواب بدین. چندتا بازی دیگه رو هم ترافیکش رو بگید.
Squall Leonhart
دادا ممنون از توضیحاتت.جالب بود من 128 دارم اما یدون لگ بازی می کنم .پینگم زیر 400 هست.
هروقت گفتی واسه بازی هستمت.البته تا قبل اینکه خرکشم کنن ببرنم سربازی.راستی دادا این kik شدن جریانش چیه؟
زیادی میمیریم که kik میشیم؟
چرا اونها انقدر قوی ترن؟ دیر تر میمیرن؟
اسلحه هاشونم قوی تره.
نمیشه یک کاری کرد دیر تر مرد؟
ارزش نداره اينترنت حجمي بگيري چون خيلي زود تموم ميشه! من 2 گيگ رو در عرض 2 هفته با روزي تقريبا 2 ساعت تموم كردم! سرعتم 512 بود. اگه اشتباه نكنم تقريبا واسه يك ساعت 70 مگ رو مصرف ميكنه.
قابلي نداشت. كيك شدن به دلايل مختلفي اتفاق مي افته! چند تاش به اين صورت هست :
* تقلب كني و پانك باستر به طور اتوماتيك كيكت كنه يا بنت بكنه.
* روي اكثر مدها يه سيستمي هست كه اگه كسي مثلا به مدت 10 ثانيه يه جا كمپ بكنه خود به خود كيك ميشه.
* قوانيني كه اكثر بچه ها تصميم ميگيرن رو ناديده بگيري. مثلا قرار ميزارن تا فقط اسنيپ (دوربين دار) باشه كه بايد تو هم فقط دوربين دار برداري وگرنه راي گيري ميكنن و شوتت ميكنن بيرون!
* بعضي وقت هم اشكال امكان داره كه از خوده سرور باشه. در اين صورت از يه سرور ديگه بايد استفاده بكني.
اينكه بعضي ها دير ميميرن باز به چند دليل اتفاق مي افته :
* اولا اين بازي نيازمند تمرين هست تا سرعت عمل و دقتت بره بالا. مثلا تو صدتا گلوگه ميزني كه همش دو تاش به طرف نميخوره و طرف برميگرده يه دونه ميزنه از سرت و در جا ميري به رحمت خدا!پس بايد تمرين كني تا دقت و سرعت عملت بره بالا.
* گاهي اوقات پينگت نسبت به پيگ طرف بالاتر هست و اين باعث ميشه تا يه اختلاف در سرعت پيش بياد و طرف زودتر تو رو ببينه و ناكارت كنه.
* امكانش هست كه طرف از چيت استفاده ميكنه!
براي اينكه اسلحه قويتري بدست بياري بايد امتياز بگيري و درجت بره بالا و اين كار رو بايد با بازي كردن انجام بدي و تا ميتوني پ م پ بزاري يا آدم ب ك ش ي تا درجه بگيري! براي گرفتن وسايل يه اسلحه بايد چلنج هاش رو انجام بدي.
تنها كاري كه ميتوني بكني تا يه كم ديرتر بميري اين هست كه از پرك دو اون علامت صليب سرخ هست رو برداري كه يه كمي به جونت اضافه ميكنه و ديرتر ميميري.
Last edited by Squall Leonhart; 02-10-2009 at 21:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)