اصلا منظور من این نبود.
من منظورم سرویس پک 3 بود که مشکلاتش را گفتم.
راستی من تا حا لا 3 ویندوز متفاوت ساخته ام اما هر 3تا موقع لود کردن فایل ها برای نصب میگن
usbehci.sys
را نمی شناسه.
لطفا کمک کنید.
من برای این 3 ویندوز 6 روز وقت گذاشته ام.![]()
اصلا منظور من این نبود.
من منظورم سرویس پک 3 بود که مشکلاتش را گفتم.
راستی من تا حا لا 3 ویندوز متفاوت ساخته ام اما هر 3تا موقع لود کردن فایل ها برای نصب میگن
usbehci.sys
را نمی شناسه.
لطفا کمک کنید.
من برای این 3 ویندوز 6 روز وقت گذاشته ام.![]()
سلام
من هم يه ويندوز BLACK EDITION دانلود كردم همين مشكل رو داشت
فكر كنم اشكال از ويندوز هاست
اسم ويندوز هايي كه نصب ميكني چيه يعني مال كدوم شركت![]()
سلام بچه ها و دوستان عزيزم. منم يه چند روزي نبودم . سفري به شيراز داشتم . جاي شما خالي خيلي خوش گذشت.
راستي بچه ها تم اصلي ويندوز ويستا كه اسمش Areo نام دارد رو هر كسي براي ويندوز XP پيدا كرد حتما" واسه دانلود قرار بده كه بد جوري دنبالشم . واقعا تم قشنگيه. اين تم به صورت شيشه اي است . بايد تصويرشو حتما ببينيد تا خوشتون بياد. من ندارم ! بدرد كساني م ميخوره كه ميخوان ويندوز سفارشي بسازند.
خلاصه اگه كسي سرچ كرد و اين تم زيبا رو دانلود كرد حتما آپلود كنه و در اينجا قرار بده تا ما هم استفاده كنيم. با تشكر از شما...
عاليه . چه پيشنهاد خوبي. حرف نداره. منم مشتاقم كه اين كار صورت بگيره. واقعا اگه بشه از آيكونها ي مخصوص ويستا و محيط قشنگ آن در XP استفاده كرد چه ميشود.
مشتاقانه ما هم منتظريم... (خدا كنه كسي آموزششو وارد باشه. ) *
موفق باشيد...![]()
بفرماييد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
ميخواستم از بچه هاي سايت كمك بگيرم
تا ببينم ميشه يه كاري را كرد
در ويستا برنامه مديريت عكس Windows Photo Galley هست كه به مراتب از مال xp بهتره
خواستم ببينم آيا ميشه اونو آورد XP ؟
اگه میخاید تم رو به صورت دستی به ویندوز اضافه کنید که کاری نداره خیلی راحته. بهصورت زیر عمل کنید
اول از همه یه پوشه به اسم $oem$ درست کنید بعد یه پوشه ی دیگه به اسم $$ درست کنید بعد یه پوشه ی دیگه به اسم RESOURCES درست کنید و داخل این پوشه هم یه پوشه به اسم THEMES درست کنید بعد تم های مورد نظرتون رو تو این پوشه کپی کنید
بعد از انجام این مراحل از پوشه i386 فایل winnt.sif رو باز کنید و در سطر اولش این متن رو تایپ کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد یه اینتر بزنید تا با خط بعدی یه سط فاصله پیدا کنه بعدشم که دیگه تموم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من درست کردم فقط یه خورده تنبلی کردم و آیکون هارو از خود ویندوز ویستا کش رفتم
تنها ایرادی که داره اینه که صفحه ی بوتش دقیقا مثل ویستا نیست یعنی وقتی که اون آرم آبی رنگ ظاهر میشه دیگه برق نمیزنه و صدا هم بعد از اون میاد
باسلام خدمت همه دوستان
بچه ها من یه cd خریدم که کلی تم ویستا برای ایکس پی توش بود اما هیچ کدوم نصب نمیشه حتی تمی را که
ha2006
قرارداده بود هم نصب نمیشه یه سرچ تو اینترنت زدم نوشته بود مال این هست که ویندوز اصلی نیست
همون طور هم که میدونید ماتو ایران از ویندوزهای اصلی استفاده نمیکنیم
ازدوستان اگه میتونن منو راهنمایی کنن
علی کریمی علی کریمی علی کریمی علی کریمی .................................................. ........................
با سلامن خدمت همگی
رضا جون فکر کنم که اشکال از themeui.dll یا یه همچین فایلیه خودم تو صفحات قبل مطرح کردم ومحمدم
جوابم رو داد یه سرچ بزن
تا این لحظه پیروزی 2 سپاهان 2
عشق است علی کریمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)