متوجه منظورم نشدید اینا رو که نمی گم این که پایین هر خبر میشه یه نظر سنجی( تکرار میکنم نظر سنجی) قرار داد رو میگم
متوجه منظورم نشدید اینا رو که نمی گم این که پایین هر خبر میشه یه نظر سنجی( تکرار میکنم نظر سنجی) قرار داد رو میگم
سلام
منظورم از دو جا اینه که من می خوام برای سایتم هم قسمت خبرم فعال باشه و هم یک صفحه درست کنم که داخل اون هم بتوم محیطی مثل خبرنامه ام داشته باشم .
نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من قالب سایتم رو به White تفییر دادم حالا هدر رو هم عوض کردم و جای Header_logo جایگزین کردم.ولی توی سایز کوچیک همون هدر قبلی نشون میده.چطور این مشکل رو رفع کنم؟
نگاه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب باید سایزش را با این هدر جدید تنظیم کنید خودش اتوماتیک سایز رو درست نمیکنه که باید تو همون سایزی که هدر قالب وایت بود یک هدر درست کنید
نه متوجه نشدید چی گفتم.شما اینو ببین: birmusic.info حالا من میخوام هدرم تو سایز 792x143 نشون داده بشه.برای این کار چه کنم؟
سلام خدمت دوستان گل
من مي خواستم سايت نصب كنم ، مي خواستم ببينم نيوك نسل جوان بهتره يا نيوك مشهد تيم ؟
چجوري مي تونم بخش هاي نسل جوان رو به مشهد تيم هم اضافه كنم؟
سپاس...
بارها و بارها من شخصا گفتم که به هیچ وجه از فاجعه نسل جوان استفاده نکنید
بهترین و بهترین مرجع برای نیوک phpnuke.ir هست نسل جوان نه پشتیبانی داره نه امنیت داره نه صاحب داره نه معلومه کی به کیه
بسي ، بسيار محمد جان از نظراتت بهره مند شديم ، نزديك بود بدبخت بشيم هابارها و بارها من شخصا گفتم که به هیچ وجه از فاجعه نسل جوان استفاده نکنید
بهترین و بهترین مرجع برای نیوک phpnuke.ir هست نسل جوان نه پشتیبانی داره نه امنیت داره نه صاحب داره نه معلومه کی به کیه
آقا من اين بخش منوي اصلي رو ازكجا گير بيارم ، خيلي خوشگله ، اينم اسمش هست :block-Sommaire
چجوري مي تونم اون رو اضافه كنم به صورتي كه بخش مديريتش بياد توي صفحه ي مديريت وب من ؟ چون توي نيوك نسل جوان براي مديريتش يك بخش بود كه عكس و لينك و حالت هاش رو اضافه مي كرديم ، مي خواستم ببينم چجوري مي تونم همين بخش رو به نيوك خودم منتقل كنم ؟
من مي تونم ابزارهايي كه توي سي دي ابزار نسل جوان هست رو به مشهد تيم اضافه كنم؟
مرسي از راهنماييت....
Last edited by SIMON137; 28-08-2008 at 16:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)