غار سمت چپ و سمت راست رو هر دو رو رفتم و اون سنگ های مخصوص رو برداشتم یکیش هم که بقل همینا افتاده بود یکیش نمی دونم کجاست؟
غار سمت چپ و سمت راست رو هر دو رو رفتم و اون سنگ های مخصوص رو برداشتم یکیش هم که بقل همینا افتاده بود یکیش نمی دونم کجاست؟
منم اين بازيو گرفتم و بازي كردم . خوبيش اينه كه بازي فكريه و معما و ازين چيزا داره كه آدم بايد فكر كنه تا بتونه اونارو حل كنه.
بديش اينه كه واقعا بازي كنده و اصلا روون نيست و خسته كننده و كسل كنندس.موندم به خاطر خوبيش ادامش بدم يا به خاطر
بديش ولش كنم !!!
یکی از بلوک های گمشده نزدیک مکانیزم, دست چپ و سه بلوک گمشده دیگه در داخل برج هاست. دو بلوک گمشده در برج دست چپ و بلوک دیگه در برج دست راست موجود هستن.
ادامه بدین در صورتی که دو بازی قبلی رو تجربه کردین!... بازی خوبیه ولی متاسفانه به زیبایی دو قسمت قبلی نیست.
سلام من تو مرحله تایلند گیر کردم وقتی ازستون ها پایین میای سه تا ببر میکشم بعد برای بالا رفتن راهی نیست لطفا کمکم کنید E mail [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کجاش مشکل داری بگو شاید حل شد من تقریبا اون مرحله رو حفظم چشم بسته برات میرم میخوای سیوتو بده رد کنم برات بزارمکسی نداشت؟
توی اون مرحله که دوتا مجسمه وارونه قرار دارند در زیرش باز شده وارد یه محوطه دیگه شدم که فقط یه حلقه روی یه مجسمه هست که هیچ کاریش نمیشه کرد جای دیگه ای هم پیدا نکردم باید کجا برم؟
اینم عکسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بايد به وسيله ي طناب مغناطيسي اون حلقه رو بگيريد و با زدن دكمه ي e اون رو بكشيد تا سنگ بيفته![]()
به طور خفنی گیر کردم چه کنیم؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين قسمت باگ نيست
شما بايد يه پل به عقب برگردين و از ستون سمت چپ بالا بريد وقتي ازش آويزون ميشي يه قسمت از ستون مياد پايين ، اونوقت پل مياد بالا . من اين قسمت رو رد كردم خيلي راحت!
اگه در نابود کردن آخرین نگهدارنده مشکل پیدا کردین باید به کمک سنگ هایی که دور برج می چرخد خودتون رو به لبه برج برسونین. فقط یک قسمت برج جای دست گرفتن داره که بعدش باید به سمت بالا برین و روی نگهدارنده بپرین که لیز بخورین و به انتهای نگهدارنده برسین...
ببینید. گفته شد در صورتی که در پریدن از شکاف اول مشکل داشته باشین و سکوی پرش پایین باشه این مورد یک باگ به حساب میاد نه شکاف بعدش. شکاف بعدی طبق حرف شما عمل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)