کانکشنِ چی ؟؟
مگه مودم رو PPPoE نکردی ؟!
کانکشنِ چی ؟؟
مگه مودم رو PPPoE نکردی ؟!
منظورم کانکشن نبود.وقتی تو ویندوز سون کابل شبکه رو وصل میکنی ازت میپرسه نوع شبکه چیه.(Home-Work-Public)
مودم روی PPPoE هست.
خب هر سه رو Home انتخاب کن.
نباید مشکلی باشه.
خودم هم نمیدونم چرا نمیشه.چون قبل از خرید سوئیچ از دوستان پرسیدم و گفتن میشه.
به غیر از قسمت هایی که عکسش رو گذاشتم تنظیمات دیگه ای نداره؟!!!
اگه نشه فوقش مودم/روتر میگیرم.![]()
منم نمیدونم چرا نمیشه !
تنظیمات دیگه ای هم نداره ! من n بار این کار رو پیاده سازی کردم و جواب داده ...
سلام
دوستان من یه مودم ADSL دارم که چهار تا پورت شبکه داره ولی متاسفانه یک اشکالی داره و خرابه و نمی تونم قابلیت NAT رو فعال کنم. بنابراین باید با کانکشن به اینترنت متصل بشم.
دو تا سیستم هم دارم که هر کدوم یک کارت شبکه بیشتر ندارند. حالا وقتی هر دو تا سیستم رو با کابل به این مودم وصل می کنم و از یکی از سیستم ها با کانکشن وصل به اینترنت می شم چطوری باید کاری کنم که بتونم با سیستم دیگه هم از اینترنت استفاده کنم؟
وقتی این دو تا سیستم رو با کابل به مودم وصل می کنم بعضی وقتها از توی هر سیستم به سیستم دیگه دسترسی دارم و بعضی وقتها ندارم.
هر دو تا ویندوزم هم 7 هستن.
روی مودم هم قابلیت DHCP فعاله و من هیچ تنظیماتی روی آی پی های سیستم ها اعمال نکردم.
خواهش می کنم راهنمایی کنید چون خیلی کارم گیر کرده. ممنون
دقیقا همون مشکلی هست که من با مودم و سوئیچ دارم.
تا جایی که من میدونم برای روتر هیچ تنظیمات خاصی نمیخاد و وصل کردن کابل شبکه کافیه.
با یه سوزن مودم رو ریست کلی کن و تنظیمات ADSL رو دوباره بده و به تنظیمات شبکه کاری نداشته باش.
کابل های شبکه باید از نوع straight باشه دیگه.درسته؟(یعنی دو تا سوکتو کنار هم بزاری آرایش سیم ها عین هم باشه.)
میخاستم روتر بگیرم که مشکلم حل شه ولی گویا روتر هم مشکل داره.
سلام ممنون از راهنمایی تون ولی تا حالا هزار بار این کار رو کردم فایده ای نداره.
سلام.
مودم رو PPPoE کن و IP مودم رو بزار Default Gateway سیستمها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)