تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 67 اولاول ... 1151575859606162636465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 666

نام تاپيک: آموزش اوركلاك كارتهاي گرافيك(كارت گرافيك خود را منفجر كنيد)

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام به همه دوستان و ارض ادب خدمت Stream.

من یه Biostar Geforce fx 6800XT خریداری کردم. کارت خوبی هست. همراه با سی دی نصب درایور یه برنامه هم گنجانده شده به نام Turbo Clock 2 که کارش اورکلاک هست. دوستان میشه محبت کنن و اموزش بدن چطور میتونم از روش اور کلاک در مورد کارت گرافیکم استفاده کنم که از اینی که هست بازدهیش بیشتر بشه؟
    مرسی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام به همه دوستان و ارض ادب خدمت Stream.

من یه Biostar Geforce fx 6800XT خریداری کردم. کارت خوبی هست. همراه با سی دی نصب درایور یه برنامه هم گنجانده شده به نام Turbo Clock 2 که کارش اورکلاک هست. دوستان میشه محبت کنن و اموزش بدن چطور میتونم از روش اور کلاک در مورد کارت گرافیکم استفاده کنم که از اینی که هست بازدهیش بیشتر بشه؟
    مرسی
    فکر کنم Core Clock و Memory Clock به ترتیب 300 و 533 مگاهرتز باشند. به هردوشون 10 تا اضافه کن و با 3DMark تست بگیر. اگه تست تموم شد دوباره میشه 10 تای دیگه اضافه کرد. توی تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دمای کارت رو تست کن تا ببین چطوره.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

والا اولی 300 نیست در حالت عادی، بلکه 275 هست. دومی هم بلکه همین حدود یعنی 532.
    راستی این اور کلاک خطرناک نیست برای سیستم یا کارت یا رم؟

منظورتون از 3dmark چیه؟ توی خود برنامه turbo clock که گفتم یه گزینه هست به نام test over clock. همینه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

فکر کنم Core Clock و Memory Clock به ترتیب 300 و 533 مگاهرتز باشند. به هردوشون 10 تا اضافه کن و با 3DMark تست بگیر. اگه تست تموم شد دوباره میشه 10 تای دیگه اضافه کرد. توی تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دمای کارت رو تست کن تا ببین چطوره.

اقا چی شد. هستی؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

والا اولی 300 نیست در حالت عادی، بلکه 275 هست. دومی هم بلکه همین حدود یعنی 532.
    راستی این اور کلاک خطرناک نیست برای سیستم یا کارت یا رم؟

منظورتون از 3dmark چیه؟ توی خود برنامه turbo clock که گفتم یه گزینه هست به نام test over clock. همینه؟
    کلا اگه اورکلاک در حد متعادل باشه و با پایین نگهداشتن دمای قطعات صورت بگیره خطراتش به حداقل می رسه.
    3DMark یک برنامه است که سیستم شما رو تست می کنه و بر اساسش نمره می ده که کلا یک تست گرافیکی به حساب میاد؛ یک تاپیک هم همینجا درباره اش هست.
    یک Screenshot از برنامه Turbo Clock می گذاری؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

کلا اگه اورکلاک در حد متعادل باشه و با پایین نگهداشتن دمای قطعات صورت بگیره خطراتش به حداقل می رسه.
    3DMark یک برنامه است که سیستم شما رو تست می کنه و بر اساسش نمره می ده که کلا یک تست گرافیکی به حساب میاد؛ یک تاپیک هم همینجا درباره اش هست.
    یک Screenshot از برنامه Turbo Clock می گذاری؟

بله. بفرمائید:

راستی دوست عزیز، من با برنامه ati tool رفتم اور کلاک کنم gpu memory مقدارش تغییر میکنه ولی memory خیر. تازه وقتی تغییرات اور کلاک رو سیو میکنم دفعه بعد که سیستم بالا میاد همون کلا default هست. با برنامه turbo clock2 که مال خود biostar هست هم خواستم کار کنم وقتی میزنم auto overclocking اصلا دستگاه قفل میکنه و مجبورم ریست کنم. چرا!؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله. بفرمائید:

راستی دوست عزیز، من با برنامه ati tool رفتم اور کلاک کنم gpu memory مقدارش تغییر میکنه ولی memory خیر. تازه وقتی تغییرات اور کلاک رو سیو میکنم دفعه بعد که سیستم بالا میاد همون کلا default هست. با برنامه turbo clock2 که مال خود biostar هست هم خواستم کار کنم وقتی میزنم auto overclocking اصلا دستگاه قفل میکنه و مجبورم ریست کنم. چرا!؟
    کلا برنامه های قدیمیه اورکلاک خوب نیستن شما ببین میتونی از سایت بایو ستار ورژن جدیدتر رو پیدا کنی و بعد با اون امتحان کن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام ببخشید واسه اینکه می خوام در مورد اورکلاک همه ی قطعات صحبت کنم سیستم من اینه
    cpu:AMD x2 5600
    vga: 3870
    ram:patriot 2x1 GB 800
    شاید خنده دار باشه ها ، من یه کولر spilet دست 2 درب و داغون از اون کوچیکاش خریدم 100 تومن بعد در کیس رو سو راخ کردم و 2 لوله هاشو فرستادم تو کیس حالا دمای داخل کیس شده 9- البته رو شماره ی کم کولر اینجوریه! حالا اگه بیشترش کنم مشکلی وجود نمیاد یه وقت قطعات نترکه؟!!!!!!!! به نظر شما من تا چند درصد می تونم سیستمم رو اور کنم؟
    با تشکر

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ببخشید واسه اینکه می خوام در مورد اورکلاک همه ی قطعات صحبت کنم سیستم من اینه
    cpu:AMD x2 5600
    vga: 3870
    ram:patriot 2x1 GB 800
    شاید خنده دار باشه ها ، من یه کولر spilet دست 2 درب و داغون از اون کوچیکاش خریدم 100 تومن بعد در کیس رو سو راخ کردم و 2 لوله هاشو فرستادم تو کیس حالا دمای داخل کیس شده 9- البته رو شماره ی کم کولر اینجوریه! حالا اگه بیشترش کنم مشکلی وجود نمیاد یه وقت قطعات نترکه؟!!!!!!!! به نظر شما من تا چند درصد می تونم سیستمم رو اور کنم؟
    با تشکر
    به حق چیزای نشنیده ولی جالبه می تونستی از رادیاتور تراکتور همراه با تسمه پروانه بهره بگیری
    ولی خدایش دیگه مشکل دما نداری فقط یه سوال مشکل سرو صدای کولر نداری؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به حق چیزای نشنیده ولی جالبه می تونستی از رادیاتور تراکتور همراه با تسمه پروانه بهره بگیری
    ولی خدایش دیگه مشکل دما نداری فقط یه سوال مشکل سرو صدای کولر نداری؟
    نه آخه کولر بیرون از خونه نصب میشه و فقط لوله هاشو اوردم تو اصلا سرو صدا نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •