انجمن تخصصی مرتبط با موضوع شما داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم
انجمن تخصصی مرتبط با موضوع شما داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم
قبلا در این باره بحث شده امکانش نیست
سلام
مشکلی که برای من پیش اومده اینه زمانی که چند تا فایل رو روی یه سیدی خام رایت می کنم و آخر اون رو باز میگذارم فایلها بدون هیچ مشکلی رایت میشند و قابل مشاهده هستند ولی در مرحله بعد مثلا چند روز بعد که می خوام دوباره فایلهای دیگه ایی رو به اون سیدی اضافه کنم قبل از رایت تمامی فایلها قابل مشاهده هستند ولی زمانی که فایلهای جدید رو رایت میکنم فایلهای قبلی رو نشون نمیده و فقط فایلهای جدید رو که رایت کردم نشون میده من از برنامه نرو استفاده می کنم لطفا بگید مشکل من از چیه؟
Last edited by ebrahimjan; 13-09-2010 at 07:45.
احیانا اسم فایل ها یا فولدرها یکی نیستند؟
متوجه نشدم نه اسم فایل ها یکی نیست به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه؟
منظورم این بود که فولدرها یا فایل هایی که قبلا روی سی دی بوده و قابل روئیت بودن الان که فایل های جدید رو میخواین بریزید تو سی دی اسامی این جدید ها با اون قدیمی ها یکی نیستند که؟
شما ورژن نرو رو حتما تغییر بدید از نسخه 8 فول استفاده کنید
میشه اخرین ورژن نرم افزار ایزو باستر و لینک بدین؟
این نرم افزار تاپیک داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام![]()
یه بازی 7 گیگ دانلود کردم 14 لینک داشت همه رو با وینرار تست کردم سالم بود
حالا موقع رایت اررور توی عکس رو میده لطفاً راهنمایی کنید اشکال رو برطرف کنم
سلام.
خوب شما 7 گیگ اطلاعات رو نمیتونین رو DVD معمولی (با ظرفیت 4 گیگ) رایت کنید. همین!
می تونین از DVD9 استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)